Câştigă un tricou personalizat!

Vă spuneam în acest articol că săptămâna 1-7 iunie e Săptămâna Bloggerului Biciclist. Împreună cu Irina Bartolomeu şi Daniela Bojincă ne-am făcut echipă şi pedalăm pentru mediu şi poveşti. DĂ-I pedală se numeşte echipa şi avem şi pagină de facebook 🙂 – DA-I pedala pentru mediu si povesti.

Am lansat şi un concurs pentru fanii paginii, aşa că vă invit să participaţi. Dăm un tricou personalizat unuia dintre fanii paginii DA-I pedala pentru mediu si povesti.

tricou

Condiţii de participare:

Daţi un like paginii noastre de DA-I pedala pentru mediu si povesti, descărcaţi pe telefon aplicaţia i’Velo pentru Android (https://play.google.com/store/apps/details…) şi iOS (https://itunes.apple.com/ro/app/ivelo/id995176693), plimbaţi-vă cu bicicleta folosind aplicaţia, înregistraţi o cursă şi faceţi o captură de ecran. Apoi lăsaţi-ne la postarea de pe Facebook un comentariu cu printsecreen-ul. Nu contează km parcurşi sau viteza!

Concursul se încheie duminică, orele 23.59, iar câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi. Premiul va fi livrat cu Poşta Română sau înmânat personal dacă câştigătorul este din Bucureşti.

Vezi aici concursul:

Succes! 🙂

P.S: Tricoul este mărimea L.


Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.