Imparte o parte din bunatatea ta!

Cautam odata pe internet, site-uri sau persoane carora sa le donez diverse (alimente, hainute, carti). Si asa am dat de site-ul  imparte.ro. Mi-am facut rapid un cont si am facut o oferta de donatii.

Imparte.ro este o initiativa caritabila a Vel Pitar SA, care ofera gratuit paine persoanelor cu venituri reduse. Ulterior, initiativei Vel Pitar i s-au alaturat mai multe organizatii de caritate, companii, oameni de suflet – membrii comunitatii imparte.ro-  si multi altii care intra pe site.

logo

Proiectul initial s-a extins, cuprinde acum si oferte gratuite de obiecte, alimente, servicii si donatii de bani, harta organizatiilor de caritate sau institutiilor de asistenta sociala, precum si numeroase cazuri sociale sau initiative caritabile. Pe scurt, site-ul gazduieste o comunitate implicata in activitatea caritabila.
Activitatea imparte.ro este exclusiv benevola, voluntara si nu urmareste in nici un fel vreun castig material.

Daca ai si tu lucrusoare pe care copilul tau nu le mai poarta sau nu le mai foloseste, sau lucruri de-ale tale, obiecte, haine, alimente etc. si vrei sa ajuti persoanele care au realmente nevoie, persoane sarace sau cu o stare financiara mai proasta sau care pur si simplu, trec prin momente mai grele, intra pe http://www.imparte.ro , fa-ti un cont de donator si fa o donatie. Poti face si donatii in bani.

“Credem ca daca vei imparti putin din ceea ce ai cu cei care nu au, lumea va fi putin mai frumoasa. Si ceva mai buna. Imparte o parte din bunatatea ta, pentru ca oricat ai darui din ea, va spori mereu.” (George Francu)


6 thoughts on “Imparte o parte din bunatatea ta!

  1. Caut o persoană care să stea la mine în com. Puchenii Mari jud. PRAHOVA doresc atat să faca mancare bună, ofer și ceva bani 0725753462 sau variante

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.