Vino sa dai cu subsemnatul!

Duminica, pe 22 aprilie (adica maine), la Arenele Romane, 15 formatii si artisti vor canta pro bono intr-un eveniment prin care se strang semnaturi pentru un candidat independent  la functia de Primar al Capitalei, Dan Nicusor.

Evenimentul are loc intre orele 14:00 si 02:00, la Arenele Romane din Parcul Carol. Intrarea este libera.

Formatiile si artistii sunt: Subcarpati, Kumm, Mihnea Blidariu – Luna Amara, Maria Raducanu & Sorin Terinte, Mihai Iordache & Sorin Romanescu, Bucharest Jazz Orchestra, Mario & The Teachers, Trei Parale, Blanoz, DJ Vasile, DJ Tremour, RastahFairy, Kaya Foundation, Costel – Stand-up Comedy. A 15-a formatie va fi surpriza evenimentului.

Totodata vor mai fi activitati pentru copii si un targ hand-made. Iar sustinatorii lui Nicusor Dan se vor reuni cu semnaturile stranse de la cunoscuti si vor face un bilant al semnaturilor stranse pana la acea data.

Nu mai e mult pana la alegerile pentru Primaria Capitalei, startul campaniei electorale urmand sa fie dat pe 11 mai si se incheie pe 9 iunie, urmand ca pe 10 iunie sa mergem la vot.

Anul acesta, printre candidati se numara si independentul Nicusor Dan, o optiune care suna bine pentru foarte multi dintre alegatorii tineri.

 

 


One thought on “Vino sa dai cu subsemnatul!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.