Vino sa dai cu subsemnatul!

Duminica, pe 22 aprilie (adica maine), la Arenele Romane, 15 formatii si artisti vor canta pro bono intr-un eveniment prin care se strang semnaturi pentru un candidat independent  la functia de Primar al Capitalei, Dan Nicusor.

Evenimentul are loc intre orele 14:00 si 02:00, la Arenele Romane din Parcul Carol. Intrarea este libera.

Formatiile si artistii sunt: Subcarpati, Kumm, Mihnea Blidariu – Luna Amara, Maria Raducanu & Sorin Terinte, Mihai Iordache & Sorin Romanescu, Bucharest Jazz Orchestra, Mario & The Teachers, Trei Parale, Blanoz, DJ Vasile, DJ Tremour, RastahFairy, Kaya Foundation, Costel – Stand-up Comedy. A 15-a formatie va fi surpriza evenimentului.

Totodata vor mai fi activitati pentru copii si un targ hand-made. Iar sustinatorii lui Nicusor Dan se vor reuni cu semnaturile stranse de la cunoscuti si vor face un bilant al semnaturilor stranse pana la acea data.

Nu mai e mult pana la alegerile pentru Primaria Capitalei, startul campaniei electorale urmand sa fie dat pe 11 mai si se incheie pe 9 iunie, urmand ca pe 10 iunie sa mergem la vot.

Anul acesta, printre candidati se numara si independentul Nicusor Dan, o optiune care suna bine pentru foarte multi dintre alegatorii tineri.

 

 

One thought on “Vino sa dai cu subsemnatul!

  1. Pingback: Check-In, ce mai leapsa! « missyver

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s