Let’s do it, people!

Mai sunt aproape 2 saptamani pana la ziua cea mare:  Ziua de Curatenie Nationala 24 septembrie. Eu m-am inscris, tu ce mai astepti? Fii cetatean de seama al tarii, implica-te si vino cu noi sa facem curatenie in toata tara intr-o zi. In 2010, 200.000 de cetateni responsabili au facut curat, anul acesta vrem cel putin 500.000, iar cu tine alaturi suntem cu un pas mai aproape de a atinge acest obiectiv.

O zi (de curatenie generala) inseamna extrem de mult pentru tarisoara asta… si pentru noi, cei care locuim in ea, asa ca haideti s-o curatam, s-o facem frumoasa, asa cum ne-o dorim, ca doar nu ne place sa stam in mizerie…Come on people! Let’s do it!

Vizioneaza spotul LDIR 2011: http://www.youtube.com/watch?v=6hAacH7OteA

Si…o provocare…ai auzit de “concursul de cartare”? Daca nu, citeste in continuare si afla mai multe despre el, participa la “vanatoarea de mormane” si afla cum poti deveni cel dintai cartator al tarii!

Ce este “vanatoarea de mormane” sau cartarea?  

Cartarea presupune identificarea mormanelor de deseuri plasate necorespunzator in arealele naturale si inscrierea acestora in baza de date “Let’s Do It, Romania!”, in vederea crearii “Hartii Deseurilor“. Echipa Nationala de Actiune “Let`s Do It, Romania!” se pregateste astfel pentru  un ultim meci in etapa de cartare; pe baza acesteia vor fi repartizate mormanele ce vor fi curatate pe 24 septembrie.

Aplicatia prin care te poti inscrie ca voluntar sau cartator o gasesti accesand acest link: http://app.letsdoitromania.ro/LDIRBackendWebJSF2/home.jsf

Cei mai tari cartatori ai tarii vor fi premiati de HP Romania in parteneriat cu System Plus. Participa la “vanatoarea de mormane” si poti castiga un super laptop HP din noua serie Pavilion G, daca tu esti cel care a inscris cele mai multe mormane pana la data de 19 septembrie. HP Romania in parteneriat cu System Plus sustine Echipa Nationala de Actiune in finala de pe 24 septembrie!

De asemenea, va fi premiata cea mai artistica fotografie a unui morman de gunoi cartat, tinandu-se cont de impactul la nivel emotional. Fotograful cartator va fi premiat cu un echipament de imprimare din gama multifunctionalelor HP Photosmart, cu tehnologie e-Print incorporata, oferit de HP Romania.

Cartatorule, fotografiaza cat poti tu de frumos o gramada de gunoi, sensibilizeaza audienta si trimite fotografia/fotografiile la adresa poze@letsdoitromania.ro , specificand  numarul de morman alocat la inscrierea acestuia in baza de date. Premiul pentru cea mai artistica fotografie va fi acordat pe data de 16 septembrie, iar pe data de 19 septembrie vor mai fi acordate prin tragere la sorti doua camere web HP altor 2 cartatori.

Mai multe detalii despre concursul pentru cartatori gasesti aici: http://blog.letsdoitromania.ro/concursuri/hp-romania-premiaza-cartatorii-%C8%9Barii-everybody-on/

Let’s do it, Romania! la ONG Fest (weekend-ul trecut)

 

Ne vedem la curatenie!

 

LDIR pe Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

Si HP Romania   este pe Facebook:  http://www.facebook.com/HPRomania


Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.