Cadoul perfect există! Bijuterii perfecte pentru femeile prețioase din viața ta!

Trăia pe vremuri un bătrân înțelept care avea mai mulți ucenici. Unul dintre ei era plecat într-un fel de călătorie inițiatică și la un moment dat s-a rătăcit. Rămăsese și fără apă, era foarte însetat.

Învățăcelul însă nu și-a pierdut speranța și nu s-a pierdut nici cu firea și în cele din urmă a găsit drumul cel bun. La puțin timp după asta, a găsit și un izvor cu apă bună, rece și limpede ca cristalul. A băut pe săturate și s-a gândit să ia apă în butelcă să-i ducă și bătrânului înțelept.

După mai multe zile a reușit să ajungă înapoi la învățător și i-a dăruit ploșcuța sa spunându-i cât de minunată e apa. Iar înțeleptul a băut din ea cu nesaț și i-a mulțumit pentru dar.

După ce a plecat învățăcelul, înțeleptul i-a dat unui alt ucenic butelca ca să bea și el apă. Însă ucenicul a scuipat imediat cu scârbă. Apa era stătută și căpătase un gust neplăcut probabil din cauză că stătuse atâtea zile în butelcă.

Uimit, ucenicul l-a întrebat pe înțelept:

– Maestre, dar apa e oribilă. Cum ai putut s-o bei? Și de ce te-ai prefăcut că-i bună?

Bătrânul înțelept i-a răspuns atunci:

– Eu am gustat darul, pe când tu doar apa. Iar darul mi-a fost adus cu iubire și asta-i tot ce contează.

Am vrut să las aici pe blog povestea asta pentru că are legătură cu tema articolului de față. Este o poveste cu tâlc pe care mi-o spunea bunica, o poveste despre daruri autentice, despre ce înseamnă a dărui, despre recunoștiință și iubire. Pentru că despre cadouri cu valoare emoțională și cadouri perfecte, cadouri prețioase pentru oameni prețioși, despre emoții și sentimente va fi articolul acesta.

Un dar vertitabil nu vine niciodată singur, ci împreună cu sentimente care nu se pot măsura sau cumpăra: iubire, prietenie, inocență, recunoștiință. Adesea, dorințele noastre absurde de a acumula diverse lucruri, bunuri materiale și bani, ne fac să uităm adevăratele cadouri pe care le primim, cadouri prețioase care ne dezvăluie minunile vieții. Iubirea este una dintre aceste minuni.

Păstrez cu drag într-o vitrină câteva cadouri care-mi sunt foarte dragi: o carte și o păpușă de la o prietenă bună care a murit acum doi ani de cancer, o felicitare și un lănțișor handmade primite de ziua mea de la nepoțica mea, făcute chiar de ea, un inel de la cineva care mi-a fost cândva prietenă și nu-mi mai e pentru că asta-i viaţa…, o pană a unui porumbel pe care l-am găzduit într-o iarnă în casă până s-a refăcut și l-am eliberat vara (nu, nu mi-a dăruit pana porumbelul, dar mi-a rămas de la el, iar eu o consider cadou). Și ar mai fi și altele.

Voi aveţi pe acasă obiecte primite în dar de la de la persoane dragi, prieteni, cadouri de demult pe care le păstraţi şi de care vă amintiţi cu plăcere? Cadouri pe care le ţineţi în rafturi, la loc de cinste sau din contră, ascunse prin sertare şi sertăraşe, dar de care nu vă puteţi despărţi? Vreun mărţişor drăguţ de la colegul de bancă din liceu? Un obiect decorativ primit de la vreun coleg de serviciu? O ramă foto primită de la iubit? Sau o bijuterie de la mama? Cu siguranţă.

Eu am astfel de obiecte, așa cum v-am zis mai înainte. Le păstrez cu drag și nu aș renunta la ele. Sunt amintiri frumoase şi fiecare are în spate o poveste. Poate că sunt doar nişte lucruşoare banale pentru unii, care ocupă spaţiu aiurea, dar pentru mine au valoare sentimentală şi sunt importante.

Cadoul perfect

Există oare cadoul perfect? Gusturile nu se discută, aşa că, “perfect” este acel dar care place şi rămâne în amintirea celui care-l primeşte.

Perfect nu înseamnă neapărat luxos. Cadoul perfect nu trebuie să coste o avere ci trebuie să fie oferit din suflet, sentimentele sunt cele care contează cu adevărat şi atitudinea.

În Japonia, ţara politeţii, există un fel de “şcoală a cadourilor” unde se fac cursuri şi se învaţă modul în care se dau şi se primesc cadourile. Oamenii învaţă să se bucure de cadourile pe care le fac la fel de mult cum se bucură de cele pe care le primesc. În Japonia, să oferi cadouri periodic este ceva obișnuit. Darurile sunt o expresie a recunoștinței.

Ce-ar fi să învăţăm și noi (occidentalii) să facem cadouri şi cu alte ocazii decât cele cunoscute (de sărbători, aniversări)?! Nu trebuie să fie neapărat Crăciunul, Moş Nicolae sau zi de naştere ca să dăruim. Până la urmă nu avem nevoie de o ocazie specială ca să facem un cadou cuiva special şi dacă stăm mai bine să ne gândim, aproape în fiecare zi primim şi oferim câte ceva. Nu? Fie că e un sentiment, un gest frumos, o vorbă bună, nu neapărat un obiect.

Cadoul perfect trebuie să fie în primul rând original, impresionant, memorabil, inedit. Este frumos să dăruieşti un obiect, dar şi mai frumos este să dăruieşti o amintire.

Cadouri bijuterii pentru femei

Îmi place să primesc cadouri. Cui nu-i place? Nu vreau neapărat cadouri scumpe. Îmi plac enorm cărţile, plantele și cadourile – experiență (gen călătorii sau diverse aventuri). Dar ca orice femeie, mă bucur când primesc bijuterii. Şi îmi place la rândul meu să dăruiesc bijuterii femeilor din viața mea.

Bijuteriile sunt printre cele mai frumoase cadouri pe care le poți oferi persoanelor dragi cu orice ocazie.

Femeile iubesc bijuteriile și adoră să-și cumpere ele singure astfel de podoabe. De asemenea,se bucură foarte tare când le primesc în dar. Dar câți dintre bărbați mai cumpără azi bijuterii spre a le oferi cadou persoanelor iubite, mamelor, surorilor sau, de ce nu, colegelor? Chiar sunt curioasă.

Bărbații ar trebui să știe că noi, femeile, adorăm bijuteriile și întotdeauna vom fi încântate să primim astfel de cadouri. Știm că domnii sunt comozi și că nu se stresează prea tare să caute, dar nici nu e nevoie. Nu trebuie să colinde toate magazinele la pas în căutarea bijuteriei perfecte pentru că există magazinul online Indira cu bijuterii de toate tipurile: bijuterii din aur și argint, inele cu pietre naturale, coliere, brățări, cercei, pandantive, brățări de picior. Bijuterii pentru toate stilurile (clasic, casual și extravagant) pentru ca orice femeie să se poată regăsi în ele.

Să găsești cadoul ideal pentru o persoană importantă din viața ta, pare uneori o misiune dificilă, știu. Dar în cazul femeilor, nu o să dai greș niciodată cu un cadou constând într-o bijuterie. Și eu când sunt în pană de idei și nu știu ce cadou să iau pentru maică-mea, soacră-mea sau pentru soru-mea, pentru o prietenă sau colegă, optez pentru o bijuterie frumoasă.

Şi pentru că la mine timpul este mereu o problemă și nu vreau să alerg prea mult după cadouri, nici să intru în criză de timp, apelez la un magazin online care să-mi livreze rapid cadourile şi care să mă salveze de aglomeraţia din magazine. Economisesc astfel timp și bani și găsesc orice doresc. Din fericire există Indira care mă scutește de agitație, alergătură și de timp pierdut și mă ajută să fac surprize minunate femeilor dragi din viața mea.

Bijuterii perfecte pentru femeile prețioase din viața ta

Din cele mai vechi timpuri, femeia și-a dorit să fie frumoasă și atrăgătoare. Dintotdeauna a apelat la diverse podoabe și obiecte de înfrumusețare a corpului și chipului, dintre acestea bijuteriile fiind preferatele. Bijuteriile se fabrică nu de sute, ci de mii de ani. Ele există de când lumea. Cele mai iubite și populare materiale folosite au fost și încă sunt aurul, argintul și pietrele prețioase. Și probabil vor mai fi mult și bine pentru că ele există de dinainte de istorie și chiar în afara spațiului și timpului, nu doar în lumea asta pe care o știm noi, lumea oamenilor, ci și în afara lumii pământești. La 50 de ani – lumină de planeta Pământ există diamantul perfect – Lucy, cel mai mare diamant din galaxia noastră, o stea din diamante care cântărește zece miliarde de trilioane de carate. Metalele prețioase și nestematele au fost cântate în odele din vechea Eladă. Despre ele s-a vorbit în miturile zeilor. Cavalerii templieri au căutat mereu Sfântul Graal, cupa mitică din smarald, iar alchimiștii voiau să transforme metalele în aur și argint.

Aurul, argintul și pietrele prețioase sunt foarte apreciate și râvnite și în ziua de azi de reprezentantele sexului frumos.

Există oare bijuteria perfectă? Dacă da, ce o face oare să fie perfectă? Materialul din care este făcută? Tehnica de fabricare? Strălucirea? Eu cred că ultima variantă: strălucirea. Dar nu fac aluzie la strălucirea fizică, ci la strălucirea femeii care o poartă.

Bijuteria perfectă este acea bijuterie pe care dacă o porți, te face să te simți frumoasă, atrăgătoare, încrezătoare în tine, acea bijuterie care te face să radiezi de fericire, care te face strălucitoare.

Perfecte sunt bijuteriile cu turcoaz, după părerea mea. Pot fi oferite cadou la orice ocazie. Turcoazul este o piatră minunată, are o culoare deosebită. Dacă vrei să mă impresionezi, fă-mi cadou bijuterii cu turcoaz.

Bijuteriile din aur și cele cu perle au un farmec aparte și părerea mea e că sunt potrivite pentru aniversări. Idee de cadou pentru soacră-mea că tot se apropie ziua ei de naștere.

Colier Indira din aur 14K Gold Heart

Brățară Indira cu perle naturale și argint placat cu Aur 14K

O bijuterie perfectă poate fi și o bijuterie din argint cu cuarț roz. Poate fi un inel cu cuarț roz elegant. Sau niște cercei cu cuarț roz. Purtate la un eveniment special, pot fi considerate la fel de valoroase ca niște perle. De efect. Unei prietene i-aș face cadou o bijuterie cu cuarț roz.

Inel și cercei Indira din argint cu cuarț roz

Pentru nepoțica mea, de ziua ei, o pereche de cercei din argint Flowers. Două flori de mărgăritar proaspăt culese de maestrul bijutier și transformate într-o bijuterie încântătoare. Aceștia sunt placați cu aur 14 K.

Atunci când caut bijuteria perfectă, mă ghidez după hobby-urile femeii pentru care caut, după gusturile și pretențiile ei.

Spre exemplu, o femeie care iubește florile va fi încântată să primească niște cercei cu motiv floral. Mamei mele îi plac florile foarte mult, deci i-ar placea cu siguranță acești cercei. Iar perlele sunt de efect întotdeauna.

Cercei din argint Cindy – Perlă Naturală

Bijuteriile de argint în general pot fi accesorizate la orice ținută. Pentru sora mea aș opta pentru niște bijuterii din argint.

Brățările din argint completează o ținută și îi conferă eleganță. O brățară fină va scoate în evidență un braț suplu, frumos.

Brățară din argint Infinite Charm

Bijuteriile perfecte trebuie să se asorteze cu ținuta desigur. Ele ne întregesc stilul. De aceea e bine să avem bijuterii versatile care pot fi purtate în orice moment al zilei și cu mai multe ținute. Argintul e versatil.

Să arăți fabulos e mai ușor atunci când porți o bijuterie fantastică, bijuteria perfectă. Să porți bijuteria perfectă e o plăcere a vieții. Cel puțin pentru mine e.

Bijuteriile perfecte există și le găsim la Indira, bijuterii frumoase din argint și aur pentru femeile prețioase din viața noastră.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021, proba cu numărul 10.

Foto: Facebook Indira, indira.ro


3 thoughts on “Cadoul perfect există! Bijuterii perfecte pentru femeile prețioase din viața ta!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.