Fapte mici și frumoase în România

Pentru copiii care se nasc cu probleme grave de sănătate, există Asociația Inima Copiilor care face tot posibilul pentru ca micuții să aibă o șansă la viață. Oameni minunați de la asociație îi ajută pe bebelușii născuți cu malformații cardiace (și nu numai) să primească îngrijirea și tratamentul de care au nevoie.

Asociația Inima Copiilor a construit după cele mai înalte standarde o secție de terapie intensivă pentru nou-născuți, precum și blocul operator pentru cardiochirurgie și neurochirurgie pediatrică din Spitalul Marie Curie. De asemenea, asociația derulează în cadrul spitalului și alte proiecte susținând în mod constant activitatea medicală.

Echipă de medici voluntari în timpul unei misiuni la Spitalul Marie Curie. 

#FapteMici pentru nou-născuții cu probleme de sănătate

Dar o secție de spital nu se construiește și atât. Aceasta funcționează zi de zi și are nevoie de materiale, de consumabile, de finanțări. Nevoile sunt multe și complexe, mai ales că este vorba despre operații și terapie intensivă pentru bebeluși. Pentru că de cele mai mici detalii depinde viața copiilor internați acolo, nu este loc de compromisuri și totul trebuie să fie la cele mai înalte standarde de calitate. De aceea, HARTMANN vine în sprijinul Asociației Inima Copiilor tocmai cu acele detalii importante în viața de zi cu zi a unei secții de spital – consumabile constând în produse de cea mai bună calitate, indispensabile îngrijirii bebelușilor și activității medicale, precum pansamente, mănuși de examinare, termometre, măști chirurgicale sau câmpuri sterile.

Faptele mari se susțin cu fapte mici și constante

Compania HARTMANN, producător german în domeniul produselor de asistență medicală și de igienă, oferă Asociației ”Inima Copiilor” consumabile necesare desfășurării în condiții optime a serviciilor medicale pentru copiii aflați în programele dezvoltate de aceasta.

”Inima Copiilor”, organizația neguvernamentală care a construit  Centrul de excelență în cardiochirurgie de la spitalul Marie Curie, ajută anual sute de copii din România să trăiască și să se dezvolte sănătos.

HARTMANN sprijină Asociația ”Inima Copiilor” cu produse care vor servi atât îngrijirii bebelușilor internați cât și desfășurării activității medicale pe secția de terapie intensivă și în blocul operator Cardiochirurgie din cadrul spitalului Marie Curie.

Alexandru Popa, președintele Asociației Inima Copiilor

 

Oana Chele, marketing manager HARTMANN Romania

One comment

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s