Donează alimente pentru bătrâni la Seneca Anticafe sau hai la Copacul cu Fapte Bune în Cișmigiu!

Până pe 1 aprilie, la Seneca Anticafe se colectează alimente neperisabile pentru bătrânii care nu-și permit. Dacă aveți prin cămară sau puteți cumpăra de la magazin conserve, orez, ulei, făină, dulciuri și alte alimente neperisabile sau produse de îngrijire, le puteți duce (în pungi rezistente) la Seneca Anticafe între orele 16.00 și 21.00 până duminică inclusiv. Adresa este: Strada Arhitect Ion Mincu nr.1 (în apropiere de parcul Kiseleff și Bulevardul Ion Mihalache). Voluntarii de la Niciodată singur – prietenii vârstnicilor vor veni să le adune și până de Paște le vor duce direct la ușile bătrânilor care nu și le permit sau pe care nu îi mai duc genunchii până la magazinul din colț.

 

Iar sâmbătă, haideți la Copacul cu Haine (ediția a 10-a), devenit acum, “Copacul cu Fapte Bune”, și donați haine (de primăvară-vară), alimente, jucării, rechizite, pentru familiile nevoiașe. Alimentele trebuie să fie neperisabile, iar hainele, jucăriile să fie în stare bună.

Nu se primesc haine rupte și murdare, jucării rupte și murdare, rechizite care nu pot fi folosite ori alimente expirate! Hainele/încălțămintea trebuie să fie ambalate, iar pe pachete/pungi să scrie ce reprezintă – haine/încălțări fete/femei/băieți/bărbați, mărime (vârstă, dacă e cazul). De asemenea, nu ambalați hainele/produsele în sacoșe sau cutii care se rup.

Sâmbătă, între orele 12 și 15, în Cișmigiu, intrarea din fața Primăriei București!

În seara asta, după serviciu, voi lăsa și eu un pachet la Seneca, iar mâine, pentru că nu pot ajunge în Cișmigiu întrucât merg la o plantare, voi da niște bănuți unei prietene ca să cumpere alimente pentru Copacul cu Fapte Bune. Puțin cu puțin se face mult, haideți s-ajutăm cum putem!

 

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s