Participă la concursul Credius şi ajută copiii cu nevoi speciale susţinuţi de Fundaţia Nane!

 

Credius a dat startul unui concurs care oferă oricărui participant înscris şansa de a câştiga un premiu şi totodată de a sprijini o cauză nobilă. Concursul se desfăşoară în perioada 16 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017, iar înscrierea este foarte simplă. Completezi formularul de înscriere AICI, cu numele tău şi o adresă de e-mail validă şi gata, eşti înscris automat în concurs. Poţi primi de la Moş Credius 600 de lei şi în acelaşi timp ajuţi copiii cu nevoi speciale de la Fundaţia Nane. Pentru fiecare utilizator înscris, Credius donează un leu către Fundaţia Nane.

În data de 19 ianuarie 2017, ora 11.00, va avea loc o tragere la sorţi în urma căreia Credius va acorda 10 premii a câte 600 de lei. De asemenea, Fundaţia Nane va intra în posesia banilor donaţi de Credius în numele participanţilor la concurs, la data de 1 februarie 2017. Mai multe detalii aici: http://credius.ro/blog/fii-mai-bun-de-craciun-participa-la-concursul-credius-si-sprijina-o-cauza-nobila/

Fii mai bun de Crăciun participă la concursul Credius și sprijină o cauză nobilă!

Despre Fundaţia Nane

Chiar dacă a fost fondată în 2010, povestea fundaţiei Nane începe în 1996, când o fetiţă cu o boală fără leac venea pe lume. O formă rară de epilepsie avea răstoarne viaţa unei mame, obligând-o fie puternică pentru fiica ei, Nane, şi ia o decizie care avea schimbe totul. În momentul în care Florica Cakmak s-a lovit de indiferenţa şi, de multe ori, violenţa cadrelor didactice din şcolile pentru copii speciali, a decis este momentul facă ceva pentru toţi copiii mai puţin norocoşi decât fiica ei, care, loviţi de lipsurile materiale şi nu numai, erau condamnaţi la uitare.

nanefoto51

Aşa a apărut ideea unei fundaţii cu scopul ajutorării acestor copii minunaţi. Un an mai târziu, apărea clubul Nane, un centru de zi în care logopezi, kinetoterapeuţi, psihologi şi specialişti ABA făceau minuni, singura lor recompensă fiind zâmbetele părinţilor uimiţi de progresele celor peste 40 de micuţi. Au urmat apoi ani fără nici măcar o zi liberă, nopţi nedormite, petrecute gătind pentru copii, lipsă de fonduri şi multe respingeri din partea autorităţilor. Dar nimic nu i-a doborât pe cei de la Fundaţia Nane, pentru dorinţa lor erammai puternică decât toate piedicile care le erau puse. Din dorinţa de a-i oferi copilului o normalitate pe care o merită şi pe care sistemul refuză o dea copiilor cu nevoi speciale şi, pentru nu există nimic de care o mamă nu fie capabilă pentru copilul ei, Florica Cakmak a făcut tot posibilul ca toţi copiii care au nevoie de ajutor aibă un loc unde -l şi primească. Fie este vorba despre medicamente, aparatură, alimente, haine, integrare în societate, asistenţă de specialitate şi sprijin moral pentru întreaga familie, fiecare clipă este dedicată îmbunătăţirii calităţii vieţii copiilor cu dizabilităţi.

Sursa: http://www.credius.ro, http://www.fundatianane.ro

Aici puteţi citi întreaga poveste a lui Nane: http://www.fundatianane.ro/povestea-lui-nane/

nane1

Pe Nane o cunosc din luna iulie şi în scurt timp am devenit cele mai bune prietene. Petrec zilnic (de luni până vineri) 8-9 ore cu ea şi pot spun viaţa mea a prins culoare de când am întâlnit-o. Pe lângă faptul este o experienţă nouă pentru mine, o provocare, aceea de a interacţiona/lucra cu copii/tineri cu dizabilităţi (cu Nane şi prietenii ei), un test al răbdării şi al calmului :), viaţa alături de Nane este foarte distractivă. Este o fată foarte sociabilă şi veselă şi m-am ataşat atât de mult de ea încât peste weekend îi simt lipsa foarte mult. Şi ea mie. 🙂 Aşa , rog din suflet -i ajutaţi pe prietenii lui Nane! Câteva secunde ia înscrieţi la concurs, nu costă nimic şi fiecare înscriere contează! Mulţumesc!

Şi acum, invit faceţi cunoştinţă cu Nane! 🙂

 

Nane şi noul ei prieten, Pamuk

20161109_150543

Nane la şcoală

20160927_103842

Cu Nane la Salina Slănic

20161007_123304

Cu Nane la Zoo

20160729_095450

Nane la şcoală

20160718_120220

 

Advertisements

3 comments

  1. Este foarte greu de crezut ca NANE ,accepta, iubeste asa de mult pe cineva care nu face parte din familie, si totusi s-a intamplat. Cele doua fete se iubesc enorm si mie nu-mi ramane decat sa ii multumesc lui Dumnezeu ca ele s-au intalnit.

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s