Ceasuri de mână autentice, la cele mai mici preţuri

Dacă acum câteva sute de ani, politicienii umblau cu ceasuri de buzunar, iar ceasurile de mâna erau considerate nişte accesorii urâte, de prost gust, acum este imposibil să-i vezi fără ceasuri de lux la mâna, ba chiar unii dintre ei şi le etalează strident parcă-n ciuda omului de rând.

Astăzi, ceasurile nu mai sunt simple obiecte care ne indică ora, ci adevărate etaloane ale personalităţii noastre, ale modului nostru de gândire şi ale condiţiei sociale. Eşti un om de afaceri de succes, atunci cu siguranţă ai la mâna un ceas de lux, de aur sau cu diamante. Eşti o doamna elegantă, atunci la mâna-ţi şade un ceas finuţ cu cristale Swarovski, iar dacă eşti sportiv, un ceas cu cronometru porţi. Bineînţeles că ne alegem ceasurile şi în funcţie de sezon, de ţinută sau de dispoziţie.

Nu sunt o cunoscătoare în domeniu, dar îmi place să port ceasuri şi am câteva pe acasă (unul însă îl port mai des, unul micuţ care se asortează la mai multe ţinute, restul foarte rar). Eu le apreciez mai mult în funcţie de design; dacă-i place ochiului meu, atunci ăla e cel mai frumos ceas, cel mai bun, iar dacă-mi cere cineva părerea vis-a vis de un ceas, de funcţiile lui, mai bine nu… nu stau prea bine la capitolul asta. Ce pot să spun e că ochiul meu vede totuşi diferenţa între o chinezaraie şi un ceas de calitate. Deşi nu sunt de părere că marca face totul, la ceasuri cam aşa stă treaba… un ceas cu o marcă de renume este mai bun, mai rezistent, oamenii preferând să cheltuiască mai mulţi bani pe ele, tocmai pentru fiabilitatea şi rezistenţa lor în timp.

Cine vrea un ceas clasic (bărbaţii), care să meargă la un costum, atunci poate opta pentru un Seiko Classic, spre exemplu.

SUR064P2

Sunt preferate ceasurile mecanice pe care nu trebuie să le întorci cu cheiţă, care se încarcă singure şi pe care nu trebuie să le întorci decât atunci când resetezi ora, sau sunt apreciate ceasurile automatice. Dar fie el şi automatic, un ceas mecanic are o precizie scăzută şi poate fi greu şi incomod, aşa că cine doreşte un accesoriu lejer, poate opta pentru un ceas electronic cu cristale lichide, iar dacă îşi doreşte cu adevărat un ceas precis şi rezistent, atunci ceasurile Quartz reprezintă alegerea potrivită. Acestea nu trebuiesc întoarse decât de două ori pe an, când se schimbă ora sau când se duce bateria. Poate fi un Fossil Grant, un Aviator sau un Timex.

FS4835_main-900x900

aviator-03c9d5ce7e42569f9912349bd0e4bd4a

unisex-indiglo-weekender-slip-thru-black-strap-watch-p4200-3836_zoom

 

Şi cum ştim că orice poate fi falsificat în zilele noastre, inclusiv ceasurile, atunci când vrem să cumpărăm un ceas fie pentru noi, fie să-l oferim cadou, e bine să apelăm la magazine de încredere care comercializează ceasuri şi care garantează autenticitatea acestora. Vă recomand magazinul online Bestwatch.ro care are o gamă foarte variată de ceasuri, atât bărbăteşti cât şi de damă, casual, clasic, elegant, fashion, sport, retro, la preţuri mai mult decât competitive.

Oferta magazinului conţine exclusiv ceasuri autentice 100%, în cutiile originale, proprii, cu factură, instrucţiuni de utilizare şi accesoriile prevăzute de producător. Ceasurile sunt de cea mai bună calitate şi vin însoţite de certificate de garanţie. Totodată, orice produs poate fi returnat conform legii, în termen de 14 ZILE calendaristice, dacă acesta nu corespunde cerinţelor cumpărătorului şi puteţi cere contravaloarea acestuia ori înlocuirea lui cu alt produs.

Printre mărcile comercializate se numără: Aviator, Burran, Cassio, Desiree, Diesel, Escape, Esprit, ceasuri Fossil, Guess, Lacoste, Michael Kors, Obaku, Seiko, Sputnik, Timex, Tommy Hilfiger.

Uite câteva modele frumoase de ceasuri pentru damă, marca Fossil, la preţuri foarte bune, care-mi plac mie!

Ceas FOSSIL GEORGIA

ES2830-900x900

 

Ceas FOSSIL JACQUELINE

ES3434-900x900

Ceas Fossil Stella

ES2795-900x900

Ceas FOSSIL CECILE

AM4509-900x900

Ceas FOSSIL OLIVE

ES3350_1-900x900

Preferatul este Fossil Jacqueline (foto 2), cu mecanism Quartz, display analog, rezistent la apă (până la 50 m), carcasă din oţel inoxidabil şi geamul din cristal mineral. Foarte frumos şi finuţ!

bestwatch_logo

 

Intră pe site şi vezi mai multe modele de ceasuri! Discount-uri de până la 50%!

 

 

Advertisements

One comment

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s