Flori, poveşti, emoţii… Sau cum să faci o femeie să zâmbească

“Dacă drumul spre inima unui bărbat trece prin stomac, cu siguranţă drumul către inima unei femei ia calea celorlalte simţuri.” spune Rebecca Cole în cartea sa „Puterea Florilor”. Iar un buchet de flori poate să fie deschizător de drumuri, căci florile sunt simbol al iubirii, al prieteniei.

Eu mă emoţionez de fiecare dată când primesc flori, chit că-i a mia oară când se întâmplă asta. Mă simt iubită şi apreciată. Florile mă fac mereu să zâmbesc, îmi înveselesc ziua şi-mi înfrumuseţează viaţă. Iubesc toate florile, dar ador trandafirii roşii şi iubitul meu ştie asta. Ultima oară m-a surprins cu un trandafir roşu ca focul şi cu o felicitare catifelată ca petalele unui trandafir. Asta s-a întâmplat de Sfântul Mihail şi Gavril (pentru că mă cheamă Mihaela) şi în avans chiar, întrucât a trebuit să plec cu câteva zile înainte. N-am să deschid felicitarea să vă zic ce scria acolo, e secret :), dar ce pot spune e că nimic nu e mai romantic decât un trandafir roşu acompaniat de un “te iubesc” şi o îmbrăţişare caldă. Mi-a înseninat ziua.

12233020_1244557145570133_743996553_n

Şi cum un zâmbet sau un râs sincer e un semnal că o persoană se bucură de prezenţa ta, dacă vrei să cucereşti o femeie, fă-o să zâmbească! Fii politicos, fii un adevărat cavaler, fă-i complimente, spune-i cât e de frumoasă şi ce bine îi stă în jeanşii ăia albaştrii sau în rochiţa aia nouă. Trimite-i mesaje drăguţe atunci când e la muncă sau seara înainte de culcare, aminteşte-ţi datele şi ocaziile speciale (zi de naştere, onomastică, 1 şi 8 martie etc.) şi surprinde-o ori de câte ori poţi, invitând-o în oraş, la film, la teatru sau la o cină romantică.

Femeile adoră florile. Dacă vrei să faci o femeie să se simtă specială şi iubită, dacă vrei s-o înveseleşti sau s-o cucereşti, dăruieşte-i flori! E cea mai simplă cale de ajunge la inima ei! Oferă-i un buchet de flori fără un motiv anume, într-o zi oarecare şi cu siguranţă o vei face să zâmbească pe femeia din viaţa ta! Trimite-i flori la locul de muncă, acasă sau oferă-i-le personal la o întâlnire! E cel mai simplu şi frumos gest pe care-l poate face un bărbat.

Sau poate ai greşit cu ceva, îţi pare rău şi vrei să-ţi ceri iertare. Buchetul de flori oferit îi va transmite mesajul şi sentimentele tale.

E ziua ei şi eşti în pană de idei pentru cadouri? Cumpără-i flori şi nu vei da greş! Orice femeie iubeşte să primească flori. Florile nu sunt cadouri doar pentru ocazii speciale… cel mai drăguţ este atunci când îi dăruieşti flori fără un motiv anume, doar pentru că azi e miercuri şi vrei să-i spui cât de mult o iubeşti.

Floarea este şi va rămâne cel mai frumos şi cel mai sincer cadou şi oricărei femei îi place să fie răsfăţată cu o floare nu doar de ziua ei. Iar bărbatul care nu oferă flori n-are nicio scuză atunci când motivează că n-are timp sau nu ştie ce flori să cumpere. E plin de florării în oraş şi la orice pas dai nas în nas cu câte una. Şi dacă chiar eşti un tip ocupat şi timpul e preţios pentru tine sau dacă nu ştii cu ce s-o surprinzi şi vrei să-i oferi iubitei/soţiei un buchet special, atunci apelează la o florărie online din Bucureşti. Alege un buchet de trandafiri şi oferă-i momente minunate femeii din viaţa ta!

buchet-din-35-de-trandafiri-rosii-VjY8b

Floarea este un simbol al frumuseţii, al feminităţii şi al vieţii, este cel mai sincer şi frumos cadou pe care-l poţi face unei persoane dragi. Toate florile sunt frumoase şi fiecare dintre ele au ceva aparte, dar poate cea mai delicată şi mai plină de semnificaţii floare (şi cea mai populară) este trandafirul. Regele florilor… floarea care împodobeşte grădina Edenului şi grădinile suspendate ale Semiramidei. Ceea ce-l face interesant pe acesta este nu doar coloristica variată (roşu, roz, frez, alb, galben, mov) şi faptul că fiecare culoare are o semnificaţie şi ascunde indicii despre gândurile persoanei care îl oferă sau personalitatea admiratoarelor lui, dar şi faptul că petalele acestuia conţin mai multe principii active (uleiuri volatile, pectine, acizi – citric şi malic – , substanţe minerale) sau spinii acestuia, “săgeţile metamorfozate ale zeului-copil” (conform mitologiei, trandafirului i-au apărut spini atunci când Cupidon a aruncat din greşeală o săgeată într-o grădină de trandafiri.)

Spuneam mai sus că fiecare culoare transmite un mesaj. Roşu înseamnă dragoste şi pasiune, romantism. Dacă îţi plac trandafirii roşii, înseamnă că eşti o persoană pasională. Oferă-i partenerei tale de viaţă trandafiri roşii şi arată-i cât de mult o iubeşti!

buchet-din-25-de-trandafiri-rosii-46UlU

Galbenul este culoarea veseliei şi a prieteniei. Totodată, dăruind trandafiri galbeni unei persoane, îi arăţi cât de mult o apreciezi. Alege un buchet de trandafiri galbeni pentru sora ta! Trandafirii galbeni aduc zâmbetul pe faţă şi transmit căldură, afecţiune, bucurie. Galbenul mai are şi altă semnificaţie, se mai spune că atunci când oferi trandafiri galbeni, eşti gelos.

buchet-din-25-de-trandafiri-galbeni-g1ugV

Albul semnifică puritate, inocenţă, sinceritate. Îţi plac trandafirii albi, atunci eşti o persoană de încredere pe care prietenii se pot baza. Trandafirii albi sunt şi simbol al iubirii adevărate, al unităţii, de aceea sunt preferaţi la nunţi. Un buchet superb de trandafiri albi:

buchet-de-trandafiri-albi-QKPIU

Roz – admiraţie, gingăşie sau fericire. Eşti o admiratoare a trandafirilor roz, înseamnă că eşti o persoană sensibilă, atentă la cei din jurul tău. Iar atunci când dăruieşti trandafiri roz, e semn că vrei să mulţumeşti acelei persoane. Trandafiri roz pentru bunica ta, spre exemplu. Trandafirii roz mai semnifică graţie şi dulce bucurie, fiind florile emoţiilor blânde. Dacă vrei să-ţi exprimi admiraţia sau recunoştinţa faţă de o persoană dragă, alege un buchet elegant de trandafiri roz.

buchet-din-101-de-trandafiri-roz-8QERa

De ziua mamei, surprinde-o cu un buchet de trandafiri multicolori, ca acesta:

buchet-din-35-de-trandafiri-multicolori-4zjTr
Şi acum că ne-am lămurit cum e cu culorile şi semnificaţiile lor, trebuie să reţii că oricare ar fi florile alese, felul în care le dăruieşti, acest simplu gest, contează foarte mult. E frumos să dăruieşti flori, dar cel mai frumos e să dăruieşti o emoţie, să vezi bucuria din ochii persoanei care primeşte, s-o vezi cum zâmbeşte, să ştii că i-ai dăruit din suflet şi că va fi o amintire frumoasă pentru aceasta.

Persoana care va primi unul din aceste buchete, va fi impresionată cu siguranţă, dar dacă vrei s-o dai pe spate 🙂 , trimite-i un coş cu flori!

cos-cu-45-de-trandafiri-albi-8aaHP cos-cu-15-trandafiri-rosii-si-albi-FYyLY

Sau flori la cutie

trandafiri-galbeni-la-cutie-X8pdr

Ca să-i faci o surpriză deosebită persoanei dragi din viaţa ta, poţi să acompaniez buchetul de tranndafiri cu o felicitare sau cu un cadou drăguţ: o sticlă de vin sau de şampanie, un ursuleţ de pluş, o vază de flori sau nişte mcarons. Zâmbete la buchet! 🙂

De ce să apelezi la o florărie online? Pentru că economiseşti timp, e mai simplu, E mai comod. Indiferent dacă destinatarul se află în Bucureşti sau Ilfov, acasă sau la serviciu, va primi trandafiri proaspeţi şi vioi. Livrarea e gratuită în Bucureşti şi şi se poate face oricând, inclusiv în weekend (preţuri modice în Ilfov). Şi poţi plăti cu cardul!

P.S: Comanda se poate face de oriunde din țară sau chiar din lume! Curierii vor ajunge întotdeauna în cursul aceleiași zile cu cei mai frumoși și proaspeți trandafiri.

P.P.S: Nu uita să-i scrii şi un mesaj!

Articol înscris la SuperBlog 2015, proba nr. 18, sponsor BucheteTrandafiri.ro.

BucheteTrandafiri-300x209

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s