Eşti blogger şi-ţi plac concursurile? Participă la campaniile BlogAwards.ro!

Dacă eşti internaut, e imposibil să nu fi observat că în ultimul timp, blogosfera a cunoscut o dezvoltare explozivă. Blogurile au devenit adevărate canale de transmitere a informaţiilor, a mesajelor importante sau de promovare. Considerat a fi un moft pentru unii şi boală grea pentru alţii, un lucru este cert: bloggingul a devenit un trend. Sunt bloggeri care scriu bine şi au “un cuvânt” important în blogosferă, alţii scriu din plictiseală, alţii din pasiune, alţii se implică în tot felul de campanii, unii şi-au făcut blog că aşa-i la modă şi scriu o dată pe lună sau poate mai rar şi mai există categoria bloggerilor care scriu pentru bani. De asemenea, în prezent, sunt organizate multe campanii şi concursuri pentru bloggeri, fie că e vorba de advertoriale, de promovare a unor evenimente importante în societate sau în scop de binefacere. Campaniile sunt atractive pentru bloggeri şi fără doar şi poate, companiile care “comandă” articolele, care sponsorizează concursurile şi oferă premii bloggerilor, au de câştigat foarte mult.

Care sunt cele mai des întâlnite practici în ceea ce priveşte campaniile în blogosferă:

– bloggerii testează un produs sau un serviciu şi apoi îşi exprimă părerea vis-a vis de acestea, pe blog;

– bloggerii scriu advertoriale după un brief stabilit;

– bloggerii organizează concursuri sponsorizate de compania promovată;

– bloggerii devin parteneri pe termen lung cu respectiva companie sau ambasadori de brand;

– bloggerii se implică în proiecte ample sau în campanii de binefacere.

Care sunt beneficiile bloggerilor?

Pe lângă experienţa dobândită în redactarea articolelor (faptul că învaţă cum să scrie corect un articol sau într-un mod cât mai atractiv, lucrul care le-ar putea fi de folos şi în alt domeniu), bloggerii pot câştiga bani, premii substanţiale, recunoaştere sau poate un loc de muncă, o colaborare pe termen lung etc.

Ce au de câştigat companiile: clienţi, promovarea produselor şi serviciilor, creşterea credibilităţii şi a încrederii clienţilor, creşterea vizibilităţii în mediul online, eficientizarea comunicării în relaţia companie – client, apreciere, refacerea imaginii după un eveniment neplăcut sau în situaţii de criză şi lista de beneficii poate continua.

Bloggerii sunt din ce în ce mai apreciaţi, iar companiile sunt conştiente de potenţialul acestora. De aceea, în ultima vreme, asistăm la o avalanşă de campanii pentru bloggeri, care de cele mai multe ori sunt eficiente şi de succes. Există şi platforme online care fac legătura între bloggeri şi companii prin intermediul acestor concursuri şi campanii. BlogAwards.ro este primul site românesc care a făcut acest lucru!

skin1.header-logo-regular

Lansată în martie 2011, BlogAwards.ro este cea mai eficientă platformă prin intermediul căreia advertiserii îşi promovează produsele sau serviciile în Social Media. Companiile şi brandurile care sponsorizează campaniile şi concursurile de pe BlogAwards.ro câştigă brand-awareness, trafic direct şi noi clienţi, indiferent de domeniul de activitate.

Când mi-am făcut acest blog, am vrut să fie ca un jurnal online şi să scriu despre locurile frumoase vizitate de mine, despre evenimentele la care merg, recenzii la spectacole, concerte, impresii din călătorii, bucătăreală (o pasiune de-a mea), să postez fotografii, să scriu despre acţiunile de voluntariat la care particip, să scriu în general, despre lucrurile simple şi frumoase ale vieţii, mărunţişuri, etc. Ulterior am început să particip la tot felul de concursuri şi campanii pentru bloggeri şi într-o zi am dat de Blogatu prin blogosferă, iar mai apoi am descoperit BlogAwards.ro.

BlogAwards.ro este site-ul pe care eu intru aproape zilnic sau chiar de mai multe ori. Îmi plac campaniile pentru bloggeri! Pot să spun că a devenit un fel de hobby. 🙂 Uneori particip pentru premii, alteori doar pentru că-mi place campania, tema în sine şi mai sunt campaniile cu scop umanitar la care particip cu drag. De multe ori am câştigat, dar au fost şi dăţi când mi s-a părut c-am muncit enorm de mult şi nu m-am ales cu nimic, dar asta înseamnă un concurs, nu întotdeauna câştigi, mai şi pierzi. Important e să fii perseverent, să înveţi din greşeli şi să înveţi să redactezi corect un articol şi într-o manieră care să creeze interactivitate. Nu te supără dacă n-ai câştigat acum, data viitoare tu vei fi câştigătorul!

Dacă ai un blog şi-ţi plac concursurile, te invit să participi la campaniile BlogAwards.ro! Sunt foarte multe în perioada asta, iar premiile sunt frumoase. Totodată, a început Vinerea Bloggerilor 2015!

bf15header

Până pe 15 Noiembrie înscrie-te la Vinerea Bloggerilor şi participă la campaniile individuale până pe 27 Noiembrie! Poţi câştiga un Allview V2 Viper şi multe alte premii oferite în cadrul campaniilor individuale, în valoare totală de peste 5000 de lei!

Baftă!

Advertisements

One comment

  1. Esti o ” bloggerita” FOARTE TALENTATA, Andreea! Si PASIONATA de ceea ce faci! Se vede “de la o posta” ca-ti place sa scrii!! Pui suflet iar rezultatul este pe masura! Succes in continuare! Si ..,. ia-le cat mai multe premii!!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s