Nuntă la Golden Tulip Times

“Când realizezi că vrei să îţi petreci restul vieţii cu cineva, îţi doreşti că restul vieţii să înceapă cât mai curând posibil” (Nora Ephron)

A fost odată un el şi o ea. S-au văzut, s-au plăcut, ce rămâne de făcut? NUNTĂ! Primul eveniment important din viaţa lor de cuplu!

Nunta este poate cel mai frumos eveniment din viaţa unui om, dar presupune şi foarte multe eforturi, muncă şi experienţă. Nu poţi avea o nuntă de vis fără profesionişti. Şi nu mă refer aici doar la organizatorii sau coordonatorii de evenimente, maeştrii de ceremonii, ci şi la croitori, stilişti, solişti sau formaţii de muzică, dj-i pentru nuntă, cameramani şi fotografi. Detaliile fac ca nunta să fie frumoasă, iar atmosfera creată contează extrem de mult pentru ca nuntă să fie reuşită.

Şi cum totul trebuia să iasă perfect în ziua cea mare, cei doi îndrăgostiţi au apelat la o agenţie full service, specializată în organizare de nunţi. Aşa au scăpat de stres şi de agitaţie pentru că agenţia le-a pus la dispoziţie ce aveau nevoie pentru nuntă: rochie de mireasă şi naşă, tort de nuntă, fotograf profesionist care să imortalizeze cele mai frumoase momente, cele mai intense trăiri şi care să le ofere cele mai fidele imagini ale acestui eveniment unic, mărturii, buchet de mireasă, limuzină, stâlpişori biserică, porumbei nuntă, etc.

Dar cei doi tinerei îndrăgostiţi nu voiau o nuntă clasică, ci voiau o nuntă de vis, într-o locaţie inedită. Tot ce ştiau sigur era că doreau ca nuntă să aibă loc vara, să fie cald, frumos, soare. Şi-atunci au început să se gândească la variante… S-au gândit iniţial la o nuntă într-o grădina superbă, cu multe flori, arbori şi arbuşti de tot felul, cu alei întortocheate; apoi le-a venit ideea unei nunţi pe o pajişte imensă, mirifică, de-un verde nemaivăzut. Nu puteau să se decidă… S-au gândit şi la o nuntă romantică la malul marii, la apus de soare, cu felinare şi decoraţiuni cu steluţe de mare, căluţi şi scoici.

Şi-au adus aminte apoi, că atunci când erau mici visau să fie prinţi şi prinţese şi-şi imaginau o nuntă de basm care să dureze trei zile şi trei nopţi. Atunci au hotărât să facă o nuntă regală; au ales o locaţie de vis şi îşi închipuiau cum avea să fie: decor de basm, caleaşcă cu cai albi, porumbei… De celelalte aranjamente şi detalii (stilul amenajării, preparate desăvârşite, servire fără cusur, precum şi cazare de 4* pentru invitaţii sosiţi din provincie) avea să se ocupe Golden Tulip Times.

photo
Gata aranjate toate pentru nuntă, cei doi îndrăgostiţi aşteptau acum cu nerăbdare Ziua. Petrecerea ce-a urmat a fost cum nu s-a mai pomenit şi-au avut nunta mult visată, o nuntă de basm, la restaurantul Golden Tulip Times. Şi-au trăit fericiţi şi s-au iubit până la adânci bătrâneţi… 🙂

Amplasat strategic în zona centrală a Bucureştiului, Golden Tulip Times oferă o gamă completă de servicii, fiind conceput să găzduiască cei mai exigenţi oaspeţi. Arhitectura aparte, lumina naturală şi spaţiul amplu, generos, individualizează camerele moderne, echipate cu acces Internet wireless, aer condiţionat, cablu TV şi minibar. Centrul de conferinţe şi banqueting beneficiază de lumina naturală, dotări moderne şi personal profesionist, conferind stil evenimentelor dumneavoastră, indiferent de provocare.

12063316_10153708553340561_5551117836290026909_n

12049311_10153708553570561_5526060948478500726_n

Restaurantul Good Old Times îmbină eleganţa minimalistă a decorului cu rafinamentul unei bucătării de excepţie. Aranjamentul meselor se remarcă prin simplitate şi rafinament, serviciu impecabil, respect pentru intimitate. De la micul dejun bufet la meniul a-la-carte pentru prânz sau cină, preparatele pregătite de veritabili artizani ai bucătăriei fine româneşti de altădată şi însoţite de ce mai bună selecţie de vinuri româneşti, vă vor convinge cu siguranţă să reveniţi aici. Având o capacitate maximă de 100 de persoane, restaurantul este gazda perfectă pentru orice eveniment privat: nuntă, botez, aniversare, etc. Meniuri atent selecţionate, decoruri simple sau complexe, soluţii la cheie ce includ servicii VIP, sonorizare profesională, program artistic şi decoruri tematice sunt doar câteva din opţiunile disponibile acum la Restaurantul Good Old Times.

Good-Old-Times-Gallery-2-1024x976

Good-Old-Times-Gallery-3-1024x682

12047172_10153708553810561_642325336665005884_n

Articol înscris la SuperBlog 2015, proba nr. 13, sponsor Hotel Golden Tulip Times.

8888-golden-tulip-times-300x107

One thought on “Nuntă la Golden Tulip Times

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 13. Scenariu de nuntă, la Golden Tulip Times

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s