Hai să pedalăm pentru zâmbete! 20 de biciclişti = o bicicletă donată şi un copil fericit!

Duminică, 13 septembrie, orele 17:00, la BikeFest 2015, are loc un tur ciclist caritabil. 20 de persoane prezente înseamnă o bicicletă donată şi un copil fericit. Aşa că, ia-ţi prietenii şi hai să pedalăm împreună pentru zâmbete!

BikeFest este un eveniment despre bicicliştii pentru care ziua începe cu bicicleta şi se termină tot cu ea, pentru care « pe două roţi » înseamnă un stil de viaţă. Este locul în care bicicliştii adevăraţi îşi dau întâlnire, este evenimentul pe care nu ai voie să îl ratezi. BikeFest înseamnă cyclo-cross prin curtea Palatului Parlamentului, locul unde găseşti cele mai fun competiţii, activităţi de relaxare, super concerte şi multe, multe premii.

Locul de întâlnire: parcul Izvor!

Când: 12 şi 13 septembrie

bikefest1

Ce mai găseşti la BikeFest?

Urban Race – cyclo-cross pentru bicicliştii aleşi. O să ai parte de o super competiţie prin curtea Palatului Parlamentului. În cele 3 ore de concurs, îţi vei testa abilităţile, rezistenţa şi superputerile de biciclist.

Vrei să vezi ce pot face bikerii cu o bicicletă şi multă pasiune? La BikeFest, vin cei mai tari biciclişti de care o să auzi şi care îţi vor arată cele mai noi şi mai cool stunt-uri şi trick-uri. Tot la BikeFest va avea loc cea mai rapidă competiţie, Speed Race şi ne vom distra cu Doi pe bicicletă, cea mai amuzantă competiţie dedicată cuplurilor, prietenilor sau familiei.

Instructorii World Class încing atmosfera la cel mai mare marathon de cycling şi aerobic. 400 de biciclete, 5 ore de pedalat, oameni care iubesc mişcarea şi pedalatul şi o explozie de energie cum nu o să mai întâlneşti nicăieri.

Între timp, dacă ai chef să-ţi scoţi bicicleta în oraş, poţi să o personalizezi, să o repari sau să o vinzi la talcioc, dacă te-ai plictisit de ea, poţi să-ţi cumperi una nouă, căci există şi o zonă de bike expo.

Biciclistele sunt mereu chic aşa că acestea sunt aşteptate în zona târgului de handmade pentru a se accesoriza cu cele mai frumoase brăţări, genţi, tricouri, medalioane şi broşe toate cu şi despre biciclete.

De asemenea, pe 12 şi 13 septembrie, la BikeFest, şansele de câştig sunt foarte mari. Sunt pregătite multe premii şi tombole pentru toată lumea: biciclete, accesorii şi obiecte dedicate bicicliştilor care completează biletul de tombolă.

Mai multe detalii pe site: www.bikefestromania.ro .

bikefest

(amintire de anul trecut de la BikeFest 🙂 )

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s