Jocuri online gratuite

  Dintotdeauna oamenii au iubit jocurile, fie ei copii, fie adulţi. Dacă pentru adulţi jocurile reprezintă o modalitate de relaxare, pentru copii, pe lângă faptul sunt distractive şi relaxante, pot fi educative, pot dezvolta atenţia şi pot contribui la dezvoltarea lor personală, socială. Chiar şi jocurile online, tot suntem în plină eră digitală. Acestea îi ajută şi dezvolte spiritul competitiv, rezolve probleme, respecte nişte reguli, lucreze în echipă sau capete iniţiativă.

recomand un portal de jocuri online gratuite, atât pentru copii cât şi pentru adulţi: XJocuri.com. Aici veţi găsi o gamă largă de joculeţe flash dar şi unity 3d adunate de pe cele mai populare siteuri de gaming online. Site-ul conţine o varietate mare de joculeţe pentru copii de toate vârstele, de la 3, 4 sau 5 ani, până la cei de 6, 7 ani sau mai mult: jocuri cu personajele preferate din desenele animate de pe canalele pentru copii precum Disney Channel, Cartoon Network, Nickelodeon, Kids co sau alte programe de televiziune pentru copii, câteva versiuni de joc de fete cu Violetta, Hannah Montana, Scooby Doo, Ben 10, Monster High dar şi o mulţime de joculeţe cu personaje din filme şi poveşti pentru copii, precum Cenuşăreasa, Albă Zăpadă, Frumoasa şi Bestia, Shrek, Motanul Încălţat şi multe alte jocuri gratuite.

logo

Jocurile conţin o mulţime de instrucţiuni în format video, tutoriale de pe youtube şi forumuri sau comunităţi unde veţi putea afla cele mai bune sfaturi, trucuri, coduri bonus sau alte tehnici de a ajuta câştigaţi jocul vostru favorit.

batmanav_1425883535
puteţi distra cu minionii, cu piraţii, cu Căpşunica prăjiturica, cu Clopoţica, Shrek sau Superman, puteţi conduce motocicleta lui Batman sau parca camioane. Jocuri şah, puzzle, sport, lego, sudoku, jocuri de îndemânare, de colorat şi desenat, de cultură generală, de logică, de memorat şi strategie. Jocuri cu obiecte ascunse, cu motociclete, snowmobile sau skateboard, multe jocuri pentru fete cu personajele lor preferate şi jocuri cu mâncare gratis.
trifle_1408696097
De asemenea, trebuie ştiţi în curând jocurile le veţi putea găsi şi în versiunea mobilă, pe android sau iOS, atât pe telefoane cât şi pe tabelete. Pe dispozitivele desktop şi laptop, veţi putea juca joculeţe multiplayer cu 2 sau cu mai mulţi jucători. Iar dacă sunteţi un fan al jocurilor puzzle precum Zuma, Candy Crush sau altele, veţi găsi aici şi aceste tipuri de joc. Dacă aveţi cont de facebook, twitter sau google plus, nu ezitaţi lăsaţi comentarii sau împărtăşiţi joculeţele cu prietenii voştri.
Have fun!
Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s