Summer Black Week la Lenjerii de pat OUTLET

Nu doar stilul de amenajare al unui dormitor, culorile alese şi mobilierul contribuie la înfrumuseţarea şi confortul acestuia, ci şi lenjeria de pat, un element de decor important.

Iată în continuare câteva sugestii în alegerea corectă a lenjeriei de pat pentru camera de odihnă şi somn:

1. În primul rând, lenjeria trebuie să se potrivească stilului de decorare al dormitorului. Astfel în funcţie de mobilier şi stilul de amenajare, alegem fie imprimeuri florale, forme geometrice, desene, imprimeuri chinezeşti. Mai trebuie să ştim că lenjeriile în culori închise au tendinţa de a se decolora după mai multe spălări, iar cele în culori deschise au dezavantajul că petele sunt mult mai vizibile.

2. Înainte de achiziţionare, trebuie să ne asigurăm că ştim exact dimensiunile patului şi ale pernelor. Cearşaful trebuie să fie mai lung şi mai lat decât salteaua, pentru a putea fi fixat sub saltea (sau putem opta pentru variantele cu elastic care îmbracă mai uşor salteaua şi mai rapid şi nu alunecă în afara saltelei), iar feţele de pernă sunt de regulă dreptunghiulare cu dimensiunea 70×50 cm sau pătrate cu dimensiunea 60×60 cm.

3. Materialele cele mai confortabile şi moi sunt mătasea şi bumbacul satinat, pe când poliesterul şi bumbacul obişnuit sunt mai puţin plăcute la atingere. Aşadar, pipăiţi înainte materialele, pentru a alege modelul şi compoziţia dorită.

4. Să nu uităm de calitatea materialului… Chiar dacă alegem lenjerii de pat din bumbac, nu înseamnă neapărat că sunt de calitate. Depinde de producător, de ţara din care provine. Cu cât densitatea firelor pe centimetru pătrat este mai mare, cu atât, ţesătura este mai rezistentă şi de calitate.

5. Este adevărat că preţul reflectă de regulă calitatea materialelor, astfel că o lenjerie de calitate, nu poate avea un preţ mic, însă există magazine online unde găsim o gamă variată de lenjerii de pat pentru toate buzunarele.

4

Dacă doriţi să achiziţionaţi lenjerii de pat superbe, de calitate şi la preţuri foarte bune, vă recomand magazinul online Lenjerii de pat OUTLET, unde găsiţi o gamă variată de produse: lenjerii de pat BFS, lenjerii de pat 3D, lenjerii de pat bumbac satinat, bumbac 100% şi lenjerii de pat Jacquard. Peste 400 de modele de lenjerii de pat în oferta 1+1 Gratis!

3
1

Lenjerii de pat OUTLET este primul outlet de lenjerii de pat din România cu cele mai mici preţuri garantat şi cele mai bune produse. Calitate garantată 100%! Pentru a garanta calitatea, în cadrul companiei există un departament CTC (Control Tehnic al Calităţii) care filtrează produsele înainte că aceastea să ajungă la clienţi.

lenjerii

În perioada 13.08-20.08.2015 se desfăşoară campania “Summer Black Week”. Este vorba de o promoţie 1+1 GRATIS în care intră toate produsele din categoriile însemnate cu 1+1 GRATIS! Puteţi combina în aceeaşi comandă 2 sau mai multe modele diferite, din categorii diferite şi cu preţuri diferite! Dacă modelele alese au preţuri diferite veţi achita doar produsul/produsele cu preţul mai mare!


5
2
Spor la cumpărături!

Dau leapşa mai departe la ADN DE FEMEIEVioleteiVeronicăi. Detalii despre concurs aici: http://www.blogawards.ro/campania-lenjerii-outlet/

Advertisements

One thought on “Summer Black Week la Lenjerii de pat OUTLET

  1. Pingback: Cum ai vrea sa dormi?? | ADN de femeie

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s