Un copil de 2 ani din Mureş, victima unei explozii, are nevoie de ajutorul nostru

Ştiu se întâmplă multe nenorociri pe lumea asta şi sunt multe cazuri disperate şi oameni în suferinţă, pe muchie de cuţit. De multe ori ne simţim neputincioşi nu putem ajuta,însă mai ştiu unde-s mulţi puterea creşte şi puţin cu puţin se face mult, iar asta poate salva o viaţă.
Cazul unui băieţel de 2 ani din Mureş care a ars în urma unei explozii mi-a rupt inima în două şi m-am decis scriu acest articol în speranţa ne vom strânge cât mai mulţi -l ajutăm. Are nevoie de 30.000 de euro în prima fază, pentru a merge în Turcia pentru operaţii.

Alex a suferit un accident în urmă cu câteva luni, când maşina bunicilor din curte a explodat, iar el din nefericire a fost cuprins de flăcări. În poza de mai jos se poate vedea cum arăta el înainte şi cum arată acum. A fost o minune a supravieţuit când medicii nu îi dădeau şanse. Timp de cinci săptămâni medicii i-au dat doar 1% şanse trăiască”. Dar Alex a fost un luptător şi încă este.

copil

A avut până acum şapte intervenţii la cap şi la mâini, unde i-au fost amputate, pe jumătate, toate degetele. Acum vorbeşte, deşi medicii nu-i mai dădeau şanse vorbească pentru că i-ar fi fost afectat creierul. Îşi recunoaşte părinţii şi ştie toate cuvintele pe care le învăţase înainte; le spune şi acum, mai greu, dar le spune. Vederea nu îi este afectată, însă un specialist trebuie  îi facă o operaţie de reconstrucţie a pleoapelor. A început mănânce singur, până acum fiind hrănit prin tuburi.

Îl puteţi ajuta donând bani în conturile: RO32BTRLRONCRT 0295690001 (cont în lei) şi RO79BTRL EUR CRT 0295690001 (cont euro). Sau îi puteţi contacta pe facebook pe părinţii acestuia: Daniela Botorea şi Florin Botorea.

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s