O nuntă perfectă la Complexul Turistic 3 Stejari din Braşov

Într-o duminică însorită de primăvară, Ea a ieşit la plimbare în parcul din apropierea casei. S-a aşezat ca de obicei sub stejarul bătrân şi falnic ca să citească o carte. Linişte în parc la ora aia… soarele dogorea a iulie deşi era luna mai, vântul adia încetişor, mirosea a verde crud şi a flori de primăvară. Tocmai terminase de citit cartea şi contempla pierdută cu gândul la ea, când un tip a venit la ea şi a întrebat-o ce citeşte. Apoi i-a cerut permisiunea să se aşeze lângă ea şi să contempleze împreună. Câteva minute bune nu şi-au spus nimic. Întinşi pe iarbă, priveau amândoi cum se legăna fericit stejarul şi îndesea umbra deasupra lor, apoi au început să discute vrute şi nevrute de parcă se cunoşteau de când lumea. Spre seară când s-au despărţit, şi-au dat întâlnire la sfârşit de săptămână tot la umbra stejarului bătrân. Tot drumul spre casă, Ea nu s-a gândit la nimic altceva decât la El şi zilele greu au mai trecut până aveau să se întâlnească din nou.

descărcare

Sursa: bloj.jorjette.ro
 Multe întâlniri şi-au dat de atunci lângă stejarul cel bătrân… Odată ajunşi la umbra lui, timpul parcă stătea în loc. Stejarul, martor al iubirii lor, a rămas peste timp cel mai bun prieten al lor, prieten necuvântător, cuminte şi ascultător.

Când s-a împlinit un an de când erau împreună, El i-a făcut o surpriză. A chemat-o în acelaşi loc din parc şi a aşteptat-o acolo cu un imens buchet de trandafiri roşii. Apoi i-a spus că în weekend vor pleca la munte, în judeţul Braşov, ca să sărbătorească un an de relaţie.

Şi a venit şi momentul mult aşteptat. În trei ore au ajuns la Timişul de Jos, în apropiere de Braşov şi s-au cazat la un modern complex turistic de 4 stele, ce poartă numele: 3 Stejari. Lângă drumul naţional DN1, pe actualul domeniu al complexului, se întindea odată o falnică pădure de stejari. Pe atunci, natura încă nu fusese cucerită de civilizaţia  omului, dar cu timpul s-a întâmplat şi acest lucru… Totuşi s-au păstrat intacte câteva mărturii ale acelor timpuri, iar astăzi încă mai există câţiva stejari seculari, neînfrânţi de efemeritate, trei dintre aceştia situându-se chiar pe domeniul pensiunii de 4 stele, unde aveau să petreacă câteva zile minunate cei doi îndrăgostiţi.

1

În apropierea Complexului 3 Stejari există diferite obiective turistice de excepţie, astfel cei doi tineri au făcut drumeţii la Peştera de Gheaţă, Canionul 7 Scări, Prăpastia Ursului, Lespezile de Piatră Scrisă şi s-au dat cu cea mai lungă tiroliană din România. Au mers şi la Braşov, pentru că este situat la numai 15 minute distanţă şi cum complexul deşi este unul modern, nu exclude plăcerile simple, rurale, s-au putut bucura şi de focuri de tabără, au făcut grătar în aer liber în locul special amenajat şi şi-au răsfăţat papilele gustative cu preparate din bucătăria tradiţională oferite de maeştrii bucătari ai restaurantului, mâncăruri făcute în casă, din ingrediente naturale şi specifice zonei. Personalul complexului foarte ospitalier şi entuziast de altfel, le-a oferit o experienţă unică în mijlocul naturii, iar ei au fost atât de încântaţi încât au spus că o să mai vină şi alte dăţi aici, chiar au planificat o vacanţă de Crăciun la 3 Stejari.

În seara dinaintea plecării lor acasă, El a invitat-o la o cină romantică în modernul Restaurant Stejarii, cu acces la o superbă terasă situată în curtea interioară a complexului, lângă iazul cu păstrăvi.

5

2

În acea seară, El a cerut-o în căsătorie şi împreună au hotărât să facă nunta tot aici, peste un an.

descărcare (1)Sursa: roxandy.ro

Complexul este dotat cu o sală destinată evenimentelor festive şi poate acomoda până la 160 de persoane, fiind perfectă pentru organizarea unor evenimente speciale, precum nunţi, botezuri şi nu numai. De asemenea, pentru clienţii corporate se pot organiza prânzuri şi cine speciale, iar oaspeţii beneficiază de un teren de sport, un loc de joacă pentru copii, precum şi două mascote vii – doi ponei, spre deliciul celor mici, care îi pot călări.

3

Întorşi acasă, au început să facă planurile de nuntă, primul eveniment important din viaţa lor de cuplu.

Nunta este poate cel mai frumos eveniment din viaţa unui om, dar presupune şi foarte multe eforturi, muncă şi experienţă. Şi cum nu poţi avea o nuntă de vis fără profesionişti, cei doi îndrăgostiţi au apelat la o agenţie full service, specializată în organizare de nunţi şi aşa au scăpat de stres şi de agitaţie pentru că agenţia le-a pus la dispoziţie tot ce aveau nevoie pentru nuntă: rochie de mireasă, tort de nuntă, mărturii, buchet de mireasă, buchet de naşă, pahare pentru miri şi naşi, sonorizare dj, fotograf, baloane cu heliu, stâlpişori pentru biserică, porumbei. Au stabilit şi ziua exactă a nunţii. Din dorinţa evenimentelor perfecte, aceştia doreau să fie vara, să fie cald, frumos, soare, iar locaţia fusese deja aleasă – Complexul 3 Stejari Braşov. De amenajarea sălii, decoraţiuni, aranjamente şi masa de nuntă, aveau să se ocupe profesioniştii de acolo.

4

Gata stabilite toate detaliile, cei doi îndrăgostiţi aşteptau acum cu nerăbdare Ziua. Petrecerea ce-a urmat a fost cum nu s-a mai pomenit şi-au avut nunta mult visată, o nuntă de basm. Ceremonia a avut loc în aer liber, la umbra stejarilor seculari, iar în ziua nunţii, au plantat împreună un stejar, în apropierea complexului. Şi-au trăit fericiţi şi s-au iubit până la adânci bătrâneţi… 🙂 Şi-au făcut o casă în apropierea Bucureştiului, aproape de o pădure de stejari, iar pensiunea 3 Stejari a rămas locul lor favorit de petrecere a vacanţelor sau a altor evenimente importante din viaţă lor.

Şi acum câteva informaţii pentru cei care vor să petreacă o vacanţă minunată la munte, în aceeaşi locaţie sau să sărbătorească un eveniment important.

Complexul Turistic 3 Stejari Braşov dispune de o pensiune de 4 stele, cu 55 de locuri de cazare în 14 camere duble, 4 camere triple şi 3 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, LCD, telefon, minibar, internet şi balcon.

Totodată, complexul turistic dispune de un Ballroom cu o capacitate de 160 locuri, sală de conferinţă de 45 de locuri, un restaurant a la carte cu o capacitate de 70 de locuri, terasă exterioară cu o capacitate de 60 de locuri, teren de sport, loc de joacă pentru copii, biliard, bar.
8
9
7
3 Stejari Braşov îşi aşteaptă întotdeauna oaspeţii cu bucurie, indiferent dacă aceştia vin în vacanţă sau pentru diferite evenimente speciale: nunţi Braşov, baluri, conferinţe, teambuilding-uri, punându-le la dispoziţie tot echipamentul necesar desfăşurării unor astfel de activităţi.
Stejarii
Articol înscris la Spring SuperBlog 2015, proba nr. 7, sponsor Complex Turistic 3 Stejari Braşov.
Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s