Iubirea se măsoară în cadouri?

El este un om bun, foarte afectuos şi priceput la toate. Ea nu are de ce să se plângă de relaţia lor, mai puţin un lucru… Dintotdeauna s-au înţeles bine, dar de când l-a cunoscut pe soţul ei o deranjează un singur lucru şi niciodată nu a îndrăznit să-i spună pentru că i-a fost oarecum jenă. Anii au trecut, pe Ea a început s-o enerveze tot mai mult şi a ajuns chiar să aibă o obsesie şi să se gândească la lucruri necurate.
Ce o deranjează atât de mult pe Ea? Cu fiecare ocazie, soţul ei îi cumpără cadouri scumpe, pretenţioase mamei şi surorii lui, în timp ce ei îi face cadou chestii ieftine sau de proastă calitate. Pentru mama lui se agită şi îşi face probleme că poate n-o să-i placă cadourile, iar de Ea scapă rapid cu nişte cosmetice sau accesorii de la supermarket. Aşa spune Ea… (de menţionat că este un caz inspirat din fapte reale).
Ea nu vrea neapărat cadouri scumpe, dar îşi doreşte ca soţul ei să fie un pic mai atent şi…mai darnic. Un buchet de flori mai deosebit, o cină romantică, o seară la film sau la teatru, o mini-vacanţă în doi, un obiect de artă sau o decoraţiune mai deosebită, la asta se gândeşte Ea. Şi i-ar plăcea ca soţul ei s-o surprindă de fiecare dată.
La început, îi făcea plăcere să-l consilieze în alegerea cadoului pentru mama lui, văzând cât de important este pentru El, dar cu timpul a  început să fie geloasă comparând cadourile pe care le primea Ea cu cele primite de soacră şi a început să-şi schimbe rolul, din consilier de cadouri, a devenit… un pic cârcotaşă. Ori de câte ori era vorba de cumpărat cadouri, subtil încerca să-i sugereze că ar trebui să cumpere ceva simbolic, dar lui nu-i prea convenea asta, ba chiar se mai şi supăra, motivând că nu vrea să-şi dezamăgească mama. Iar Ea mai rău se enerva.
Efectiv nu ştia cum să abordeze această problemă, pentru că pe de o parte i se părea sub demnitatea ea să-i reproşeze aceste chestiuni, dar pe de altă parte era o situaţie frustrantă care-i strica buna dispoziţie. Aşa că, a apelat la cea mai bună prietenă şi s-au sfătuit împreună ca să găsească o soluţie. Şi au găsit-o… Ea avea  să-l surprindă mereu pe El cu cadouri deosebite, de calitate şi nu neapărat de ziua lui sau de sărbători, chiar şi într-o zi obişnuită, în felul acesta să-i transmită mesaje subtile, să-l facă “să se simtă” cumva şi să-l determine pe El să procedeze la fel.
La recomandarea prietenei, a vizitat un site de cadouri pentru bărbaţi, de unde aceasta îi cumpăra iubitului ei cadouri cu diverse ocazii şi cum a văzut acolo o grămadă de cadouri frumoase, nu s-a putut abţine până la ziua lui şi a comandat un binoclu victorian in bronz (soţul ei este pasionat de birdwatching, observaţii astro şi în natură).
Un superb binoclu clasic din epoca victoriană folosit de mica nobilime a vremii pentru a putea observa în timp ce se luau notiţe sau se făceau schiţe, fiind una dintre invenţiile epocii amintite, mai uşor de folosit decât un telescop.
binocluÎn 24 de ore a şi primit cadoul, iar a doua zi seara i-a făcut surpriza soţului. El a fost cu adevărat impresionat, şi-a sărutat şi îmbrăţişat soţia spunându-i că demult îşi dorea un binoclu şi apoi a întrebat-o cu “ce ocazie a fost răsfăţat cu un aşa cadou frumos?” Iar ea i-a spus aşa: “Pentru că eşti My Man şi te iubesc enorm. Şi vreau să te văd mereu fericit.”
Mai târziu, de ziua lui, s-a gândit să caute cadouri business pe site-ul MyMan.ro recomandat de prietena sa şi i-a cumpărat un set de scris retro. Un superb cadou business format dintr-o cutie de lemn cu finisaj în stil franţuzesc, frumos ornamentată ce conţine peniţe, cerneală, stilouri.
El a fost din nou surprins…
set scrisNici surpriza din partea lui nu a întârziat să apară. Într-o seară când s-a întors de la birou  a găsit pe masă un superb aranjament floral şi un plic. În plic era un voucher de călătorie: un sejur romantic la Veneţia. Iar în weekend a surprins-o cu o cină romantică în doi la un restaurant unde ea voia demult să meargă.
flori
Sursa: http://www.redutti.ro
Oare iubirea se măsoară în valoarea cadourilor pe care le primim? Ce părere aveţi? După povestea pe care v-am spus-o, aţi putea spune că da. Însă… cadourile fac oamenii fericiţi. Ne place să primim cadouri, dar cred că şi mai mult să dăruim, să vedem bucuria din ochii celui care primeşte cadoul, atunci ne simţim cel mai bine, zic eu. A face un cadou înseamnă a dărui ceva din suflet, a oferi ceva care să îi rămână amintire acelei persoane. Un cadou trebuie să fie original, impresionant, memorabil. Un cadou trebuie să fie o amintire frumoasă. Nu trebuie să aşteptăm o zi specială pentru a dărui, micile cadouri şi atenţii fac oricui o mare plăcere. Şi pentru că uneori ne este atât de greu să găsim acele cadouri altfel, deosebite, care să rămână întipărite în memoria celor cărora le oferim, există un magazin online cu cadouri inspirate, care ne vine în ajutor:
MyMan
Articol înscris la Spring SuperBlog 2015, proba nr.6, sponsor MyMan.ro.
Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s