Franciza AVBS Credit – un LUX care NU COSTĂ

Ceea ce auzim la şcoală şi de la părinţi, este că avem nevoie de o slujbă cu un venit sigur, la un birou sau la o fabrică, să ascultăm şefii, autoritatea şi să executăm ordinele. E greu să scăpăm de învăţămintele acestora şi de programarea socială, însă azi avem şansa să ne schimbăm stilul de viaţă pentru că am intrat într-o economie în care nu se mai aplică regulile de acum 10-20 de ani.

În continuare vă voi prezenta un model de business şi o să vedeţi că e mult mai uşor decât credeţi să începeţi să faceţi bani mai mulţi şi să vă bucuraţi de viaţă pe toate planurile. Veţi avea practic o nouă viaţă în care veţi schimba totul: de la modul în care vă treziţi dimineaţă şi mâncaţi, felul în care aveţi grijă de sănătatea voastră, până la felul în care îi trataţi pe cei din jurul vostru şi modul în care câştigaţi bani.

Din ce în ce mai mulţi antreprenori fie cu experienţă, fie la început de drum, aleg să se afilieze unei francize întrucât riscurile sunt mai mici decât în cazul unui business clasic. Şi mai ales acum, în perioada de recesiune, când oportunităţile sunt mai mari şi concurenţa mai mică. Criza, dincolo de problemele ei, poate fi o oportunitate, iar oamenii de afaceri de succes o susţin cu tărie.

franciza.jpg.pagespeed.ce.DSwJRjgjHF

Avantajele unei francize faţă de un business tradiţional, sunt: riscurile mai mici care le comportă, atât pentru francizor, cât şi pentru francizat şi pregătirea primită de francizati înainte de a deschide afacerea. În România, rata de succes a unei reţele în franciză, este de 80-90%, un procent semnificativ zic eu. Rezultatele depind de tipul de franciză, de locaţia unde este implementată şi de gestionarea acesteia. Şi aşa cum am spus mai înainte, chiar dacă sunt mici, există şi riscuri, achiziţia unei astfel de afaceri nu garantează neapărat succesul. În lipsa unei documentaţii serioase cu privire la activitatea pe care francizatul urmează s-o desfăşoare, în lipsa experienţei în domeniu sau a implicării francizatului, există un pericol pentru eşecul franchising-ului.

Înainte să se alăture unei reţele de francize, este foarte important ca un antreprenor să cunoască cât mai bine reţeaua, exigenţele şi constrângerile acesteia şi ce presupune activitatea acelei reţele. De asemenea, trebuie să se asigure că activitatea a fost probată şi se bucură de succes, că există o marcă înregistrată şi un know-how valoros, să urmărească istoricul companiei mamă (francizoare), numărul de locaţii şi de francize acordate în ultimii ani, cifra de afaceri şi rata de rentabilitate.

În general, deschiderea unei afaceri în franciză costă între 2.000 şi 50.000 euro, la care se mai adaugă şi alte costuri reprezentând investiţia necesară desigur şi care poate să varieze în funcţie de spaţiu, domeniul de activitate. Dar se poate ajunge şi la investiţii de peste 100.000 de euro, în sectorul fast-food, spre exemplu, cum este cazul restaurantului Mc Donald’s.

Dar dacă v-aş spune că există o franciză GRATUITĂ? Ce ziceţi? Da, e adevărat, franciza AVBS Credit este GRATUITĂ! Mai mult, aveţi posibilitatea de a oferi voi singuri francize AVBS Credit după câţiva ani de activitate. Atenţie însă, pentru a obţine o franciză AVBS Credit, trebuie să aveţi experienţă în domeniul financiar-bancar sau să fi lucrat într-o instituţie de brokeraj bancar. Francizele sunt acordate oamenilor cu experienţă şi potenţial pentru că până la urmă este o investiţie pentru compania-mama, iar tu ca francizat trebuie să faci exact ce face AVBS Credit, adică să intermediezi dosarele de creditare între client şi bancă.

AVBS-CREDIT

Eu, spre exemplu, deşi mi-ar surâde ideea unei francize AVBS Credit, nu am experienţă în domeniu financiar bancar şi nu am lucrat până acum într-o companie de brokeraj bancar. Spun că mi-ar surâde ideea pentru că vreau să-mi cumpăr o casă, am ceva bani, pentru o garsonieră, dar parcă aş vrea un apartament mai mare. AVBS Credit mă poate ajuta şi în vederea obţinerii unui credit ipotecar, credit prima casă sau credit pentru nevoi personale, credit IMM, card de credit, refinanţare.

Sau cu banii care-i am să risc şi să-mi deschid o firmă? Mergând pe principiul că în viaţă dacă nu rişti, nu câştigi, m-aş risca, pentru că am riscat eu multe la viaţa mea şi probabil o să mai risc 🙂 . Sau cum ar fi să le am pe ambele, şi business şi casă? Vis… Dar visele pot deveni realitate, nu trebuie decât să-ţi doreşti cu adevărat, să te implici şi cu un pic de noroc, multă muncă şi determinare, vei reuşi. Aşa a pornit şi franciza AVBS Credit, de la un vis, visul lui Valentin Anghel, omul care a scris o frumoasă poveste dusă mai departe de o echipă puternică, unită, chiar dacă distanţa geografică îi separă.

refinantare-pusculita

De ce să alegem o firmă de intermediere? De ce să alegem AVBS Credit?

Pentru că aţi văzut şi voi, e destul de greu să alegem o soluţie de finanţare ca să ne mulţumească, iar un broker financiar ne poate ajuta s-o alegem pe cea mai bună.

Clienţii AVBS nu trebuie să scoată nici un ban din buzunar. Totul e GRATUIT pentru ei! Experţii financiari AVBS oferă cele mai bune soluţii de creditare, GRATUIT, într-un mod unic şi personalizat, având ca parteneri de nădejde importante instituţii bancare şi non-bancare din România. Astfel, ca şi clienţi AVBS Credit, sunteţi informaţi cu privire la ofertele de credite bancare existente pe piaţă, vi se întocmeşte dosarul de credit, sunteţi asistaţi şi consiliaţi pe parcursul completării şi semnării cererii de credit, urmează apoi depunerea dosarului de credit la banca aleasă şi urmărirea constantă a procesului de aprobare a creditului. Costurile aferente consilierii, întocmirii dosarului de creditare şi cooptării băncii finanţatoare sunt acoperite exclusiv de băncile care au finanţat creditul. În cazul unei creditări, clienţii beneficiază de un credit care presupune aceleaşi costuri ca şi în cazul în care acesta s-ar fi adresat direct băncii, dar au avantajele pe care le-am enumerat mai înainte, acelea de a fi informaţi, asistaţi şi consiliaţi.

Există chiar şi o aplicaţie: Aplicaţia AVBS Credit, disponibilă pentru posesorii de smartphone-uri pe care rulează Android sau iOS. Este vorba de o aplicaţie care îţi permite să aplici pentru un credit doar utilizând smartphone-ul. Descărcarea aplicaţiei este GRATUITĂ şi se face foarte simplu, iar după instalare, pentru a fi funcţională, trebuie introdus codul unic 1234. Cu ajutorul acestei aplicaţii, primeşti informaţii despre credite, poţi simula sau solicita un credit şi eşti în permanentă legătură cu ştirile din domeniul financiar bancar.

iphone

În ceea ce priveşte franciza AVBS Credit, aşa cum spuneam, oricine poate aplica pentru obţinerea acesteia, însă este recomandat ca persoana care doreşte să achiziţioneze franciza să deţină o experienţă îndelungată în sistemul bancar sau în cadrul unei firme de intermedieri credite şi să manifeste o atitudine proactivă şi motivantă.

Succesul francizei mai poate depinde şi de factori precum: mărimea şi specificul pieţei locale, resursele umane disponibile, cantitatea şi calitatea know-how-ului şi a suportului oferit de francizator, managementul direct al francizatului.

Ce presupune deschiderea unei francize

  • Elaborarea unui plan de afaceri convenit de ambele părţi;
  • Stabilirea unei strategii de management intern;
  • Găsirea unei locaţii;
  • Acoperirea cheltuielilor aferente primelor luni de activitate (chirie pe spaţiu, contracte cu furnizorii de telefonie fixă şi internet, achiziţie mobilier, salarii angajaţi, alteutilităţi);
  • Pe întreaga perioadă contractuală, francizatul trebuie să adopte şi să respecte standardele impuse de francizor pentru bună desfăşurare a activităţii de creditare.

Cât costă să deschizi o franciză? 

NIMIC. Ca şi francizat nu trebuie să plăteşti nimic. Totul este GRATUIT! Deoarece AV Broker Solutions vrea să încurajeze spiritul antreprenorial şi să sprijine oamenii talentaţi şi capabili în domeniul financiar-bancar, nu există taxe de tip entry fee sau royalties. Există însă anumite costuri: cheltuielile specifice demarării activităţii de creditare (chiria pe spaţiu, utilităţi, salarii, servicii telefonie/internet, alte cheltuieli).În plus, francizatul este asistat în mod constant, primeşte sprijin şi know-how pe toată perioada activităţii de francizare.

 Detalii-obtinere-franciza-cakeAVBS în cifre: 300 de consultanţi financiari, peste 50.000 de clienţi, peste 100.000 de ore de consultanţă şi mai mult de 700 milioane Euro – credite intermediate.

Compania AVBS Credit a fost înfiinţată în 2007, fiind printre primele companii de intermedieri credite bancare din România şi remarcându-se prin seriozitate, profesionalism, calitate. În prezent, există sedii în 10 judeţe din ţară şi în Bucureşti, toate având că obiectiv comun oferirea de servicii de consultanţă financiar-bancară tuturor celor interesaţi de contractarea unui credit.

Articol înscris la Spring SuperBlog 2015, proba nr.2.

Advertisements

4 Comments Add yours

  1. Alina says:

    Mult succes!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s