JUSTFit.ro – aparate, echipamente şi accesorii fitness pentru un corp armonios

Fiecare dintre noi este responsabil de propria stare de sănătate, iar aceasta poate fi îmbunătăţită şi menţinută printr-o dietă corectă şi activitate fizică.

miscareIn magazinul online JUSTFit, puteţi găsi echipamente şi accesorii fitness (aparate de vâslit, aparate multifuncţionale, bănci multifuncţionale, benzi de alergat, biciclete cycling indoor, biciclete eliptice, ergometre, stepere), produse şi accesorii pentru sportul vostru preferat (tenis de masă, ciclism, baschet, fotbal, tenis, volei), inclusiv îmbrăcăminte sport atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, suplimente (aminoacizi, proteine, vitamine, minerale, arzătoare de grăsimi, suplimente pentru creşterea masei musculare) şi jucării de exterior pentru copii (biciclete fără pedale, carturi, tobogane, triciclete, trotinete).

justfit-logo

Dacă v-aţi hotărât să vă luaţi o bandă de alergat, un steper sau o bicicletă indoor şi să vă apucaţi de fitness, ei bine, aflaţi că aţi făcut o alegere deosebit de benefică pentru sănătate, frumuseţe şi menţinerea tinereţii. Fitness-ul pune în mişcare mai multe grupe de muşchi şi ne ajută să ne menţinem tineri.

Atunci când stăm prea mult pe scaun sau în picioare şi nu ne mişcăm, grupele musculare sunt în repaus, muşchii care au foarte multe vase de sânge, nu sunt folosiţi şi sunt mai puţin irigaţi cu sânge. După o perioadă mai lungă de timp, pentru că nu sunt hrăniţi cum trebuie cu sânge şi oxigenaţi, încep să se atrofieze şi aşa încep durerile de umeri, spate, abdomenul se lăţeşte, apar colăceii şi aripioarele, ţesutul adipos îşi face loc în zonele în care muşchii s-au atrofiat, iar pielea îşi pierde din elasticitate, se ridează şi îmbătrâneşte. Fitness-ul aduce beneficii atât pentru piele cât şi pentru întregul organism. Da, şi pentru piele! Pielea este o altă parte a corpului care beneficiază de pe urma exerciţiilor fizice regulate, prin creşterea circulaţiei, îndepărtarea toxinelor nocive, furnizarea nutrienţilor la nivelul celulelor pielii, reducerea acneei şi stimularea producţiei de colagen ce previne apariţia ridurilor.

Fitness-ul întăreşte musculatura, sculptează musculatura coapselor şi ne ajută să slăbim. Previne şi reduce celulita (aspectul de coajă de portocală întâlnită frecvent pe coapse, fese şi partea superioară a membrelor), bolile cardiovasculare, osteoporoza, întăreşte oasele, joacă un rol important anticancerigen şi este util în reglarea glicemiei şi controlul diabetului.

Este alternativa perfectă pentru a ne îngriji de sănătatea organismului şi de aspectul fizic.

Eu am acasă un stepper şi pot să vă zic că face minuni dacă vă ţineţi de el. Unul ca acesta:

stepper

Mini steperul Kettler pune circulaţia sângelui în mişcare şi antrenează muşchii picioarelor şi fesele. Două amortizoare hidraulice asigură un nivel substanţial de rezistenţă. Stepper-ul are computer de antrenament: timp, numărarea paşilor, cadenţă, energie consumată, schimbarea automată pe display a informaţilor.
Sau puteţi face exerciţii cu bicicleta eliptică. Bicicleta eliptică Kettler Cross M din gama AXOS (în stoc la JUSTFit şi la un preţ bun) are sistem de frânare magnetic dependent de viteză, cu rezistenţă în 8 trepte, 12 kg masa volantei, sensori de puls încorporaţi în mânere, pedale ajustabile şi un computer de antrenament uşor de utilizat cu afişarea permanentă a 6 funcţii.
bicicleta eliptica

Sau poate preferaţi o bandă de alergat…

Banda de alergat TECHFIT T2000 este ideală pentru a începe un antrenament periodic de alergare datorită dimensiunilor compacte şi modului de utilizare foarte uşor. Structura metalică suportă până la 100 de kg şi este foarte stabilă în timpul exerciţiului. Motorul de 1.5 CP poate accelera banda până la 12 km/h şi împreună cu sistemul de înclinare care poate fi ajustat manual între 0-12%, banda de alergare T2000 TECHFIT este perfectă pentru un antrenament cardio eficient. Sistemul de pliere foarte uşor de utilizat te ajută în a salva spaţiu după efectuarea exerciţiilor.

Indicaţii: tonifiere, pierdere în greutate, recuperare după accidentări (la recomandarea medicului).

banda de alergat

Banda de alergat TECHFIT T2000 permite o monitorizare eficientă a antrenamentului, cu ajutorul computerului care afişează distanţa, viteza, timpul, caloriile şi pulsul. T2000 echipată cu 12 programe predefinite, facilitează practicarea unui exerciţiu cardiovascular eficient. Banda de alergat T2000 poate fi utilizată şi de persoanele cu probleme articulare (la nivelul membrelor inferioare), de persoane supraponderale, deoarece nu încarcă articulaţiile coxofemurale şi pe cele ale genunchilor.

La promoţie (-19%) pe site-ul JustFit, alături de alte aparate de fitness.

Bicicleta cycling KETTLER SPEED 3

cycling

Noul model de bicicletă de cycling indoor Speed 3 oferă utilizatorului experienţa veridică de ciclism chiar la el acasă. Vine echipat cu un cadru rezistent, volantă de 14 Kg, sistem de frânare ajustabil pe sabot, cu frână de urgenţă şi posibilitate de ajustare a ghidonului şi a şeii în toate poziţiile oferite de o bicicletă de curse. Include pedale cu sistem de prindere, suport pentru sticlă şi roţi pentru facilitarea transportului. Greutatea maximă suportată este de 130 Kg.

Banca multifuncţională Vario oferă antrenamentul complet pentru muşchii abdominali şi cei ai spatelui. Este foarte uşor de ajustat oferind utilizatorului poziţiile corecte pentru antrenarea muşchilor dar şi foarte confortabilă datorită suporturilor pentru spate şi şolduri. Include mecanism de pliere.

banca

ERGOMETRU KETTLER

ergometru

Cu un computer de antrenament uşor de folosit cu 3 programe incluse, cu receptor de puls integrat (compatibil POLAR), programe pentru controlarea ritmului cardiac şi un design ce facilitează aşezarea şi ridicarea utilizatorului, acest ergometru este ideal nu numai pentru începători.

Aşa cum am mai spus, putem face mişcare în mai multe feluri, de la mers pe jos până la alergat/jogging, dans, aerobic, fitness, exerciţii uşoare de gimnastică făcute în casă, mers pe bicicletă sau cu rolele. Orice, ideea este să facem mişcare în mod constant. Mie-mi place să merg cu rolele, cu trotineta şi cu bicicleta. Cel mai mult cu bicicleta.

role

bicla
Mersul pe bicicletă este o activitate antrenantă prin care ne tonifiem muşchii, ne întărim oasele şi ne ajută să slăbim şi să fim sănătoşi. Aproape toţi muşchii din corp sunt solicitaţi şi puşi la treabă, coloana vertebrală este şi ea pusă în mişcare, aşa că adio dureri de spate.

Mersul pe jos face piciorul frumos, la fel şi mersul pe bicicletă. Dar nu numai piciorul, ci şi corpul. De ce să mai dăm bani la sală, când ne putem plimba cu biclele? Ne lucrăm corpul, ne şi distrăm şi suntem prietenoşi cu mediul.

O persoană cu o greutate de 70 kg arde 281 de calorii în timpul unei plimbări de o oră cu bicicleta, la o viteză ce nu depăşeşte 16 km/h. Metabolismul este accelerat şi sunt eliminate grăsimile.

Mergeţi zilnic cu bicicleta pentru o viaţă mai sănătoasă! Pentru o mai bună circulaţie a sângelui, pentru creşterea rezistenţei la efort, pentru oxigenarea organismului şi mărirea capacităţii de ventilaţie a plămânilor. Riscul apariţiei cancerului de colon, a bolilor de inima sau a problemelor cu articulaţiile şi cu tensiunea arterială, scade considerabil. Ce să mai, sănătate pe două roţi! Uite de-asta-mi place mie să mă dau cu bicla!

pegas

Plimbările pe două roţi mă scapă de stres şi griji, mă încarcă cu energie, mă binedispun şi în afară de asta mă şi distrez. Explorez natura, fac expediţii, admir peisajul urban, mă împrietenesc cu oameni noi şi mă relaxez. Şi dacă stau să mă gândesc la costurile de deplasare, atunci bicicleta este clar cel mai ieftin mijloc de transport şi este şi cel mai puţin poluant. Totodată, este cea mai ieftină modalitate de făcut sport. Şi pentru că îmi pasă de mediu, aleg bicicleta pentru a mă deplasa prin oraş.

În magazinul JUSTFit, găsiţi biciclete de oraş, de munte, trekking şi pentru copii.

Bicicleta Pro Rider 29

munte

Bicicleta Nergetic 28

trekking

Bicicleta V-Track 16 pentru copii

copii

Mie-mi place această bicicletă de oraş:

Bicicleta Citylife 700C

bicla

 Pasionaţii de diverse sporturi vor găsi în magazinul online JUSTFit produse şi accesorii pentru sporturile lor preferate: mese de tenis, panouri pentru baschet, mingi de tenis şi volei, porţi de fotbal, dar şi îmbrăcăminte pentru sport atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Masă de tenis pentru exterior:

masa tenis ext

Blat 22 mm ALU-TEC+ rezistent la apă – Suprafaţă antireflexie, culoare albastru marin – Blat dens care creşte cu 10% reculul mingi – Normă 14.4681.1, clasa B – Fileu ajustabil pe înălţime – Structura tubulară – Sistem foldare -4 roţi duble – Sistem pliabil pe verticală – Suport pentru mingi şi palete de tenis – Dimensiuni internaţionale (L x l x H ) : 274 x 152.5 x 76 cm

Pro Mini Hoop Streetball este un mini-coş de baschet de interior cu aspectul unui coş de streetball. Coşul cu cârlige pentru agăţat de uşă este realizat din material rezistent, coş cu arc ideal pentru slam-dunk şi plasă din lanţ. Setul de mini-baschet conţine o minge cu diametrul de 12 cm.

panou baschet

Poartă de fotbal:

poarta

Poarta de mini-fotbal Quickster 1.8 X 1.2 m, uşor de montat şi ultra-portabilă, este rezistentă şi foarte stabilă pentru a răspunde atât la nevoile juniorilor cât şi ale sportivilor de performanţă. Sistemul unic de rezistenţă Tension-Tite, creat şi patentat de SKLZ, crează un cadru solid şi rigid pentru poarta Quickster, iar sistemul de prindere Velcro şi cuiele de fixare în pământ asigură stabilitatea plasei. Husa specială de transport este inclusă şi asigură o depozitare uşoară şi eficientă.
PowerBase Tennis

mingi tenis

PowerBase Tennis este partenerul ideal de antrenament pentru a-ţi îmbunătăţi toate aspectele jocului. Cu baza solidă ce nu alunecă pe nicio suprafaţă şi coarda kinetică ce nu se încurcă, vei avea parte de ore întregi de antrenament continuu, fără a avea nevoie de un partener, pentru a-ţi aduce jocul şi corpul în formă maximă.

Mingea de volei îngreunată Heavy Setter a fost creată pentru a ajuta ridicatorii să-şi exerseze tehnica, forţa degetelor şi a antebraţelor pentru un control şi o precizie mai bună a paselor. Heavy Setter este ideal pentru sportivii care sunt determinaţi să-şi îmbunătăţească calitatea paselor la fileu.

volei

Îmbrăcăminte sportivă: pantaloni, tricouri, bustiere, topuri, veste, geci.
pantalonicolanti
 topbustiera
scurt
tricou
În oferta magazinului JUSTFit regăsim şi suplimente alimentare: vitamine şi minerale, proteine, aminoacizi, arzătoare de grăsimi şi produse pentru creşterea masei musculare.
Avem nevoie de suplimente naturale pentru că trăim într-un mediu poluat, pentru că nu mâncăm sănătos, pentru că organismul nostru este slăbit şi cu o capacitate de apărare scăzută, pentru că avem nevoie de vitamine şi minerale. Majoritatea dintre noi avem carenţe de vitamine (A, C, D, E sau complexul B) sau ne confruntăm cu lipsa de minerale (calciu, magneziu, fier, potasiu), de aceea avem nevoie de un mic aport exterior. Şi deşi toate aceste substanţe le găsim în alimentele pe care le consumăm, în fructe, legume, lactate, carne sau cereale, din cauza alimentaţiei dezechilibrate şi nesănătoase şi a stilului de viaţă haotic, nu reuşim să-i aducem organismulului tot ce are nevoie.
Opti-Women asigură necesarul de minerale şi vitamine pentru femeile active. Conţine 23 vitamine şi minerale esenţiale, 100% din doza zilnică recomandată de fier şi zinc, 150 mg calciu. Vitaminele şi mineralele alături de alţi nutrienţi constituie cărămizile pentru construcţia corpului şi asigură energia, imunitatea, performanţa şi vitalitatea organismului. Opti-Women a fost gândit că un sistem optim de nutriţie cu componente naturale, antioxidanţi, înmagazinând 40 de principii active într-o singură capsulă.
opti
Fit Up este cel mai delicios concentrat proteic pe care vei avea ocazia să-l guşti vreodată. Are o valoare scăzută de calorii şi nu conţine zahăr. Ideal atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.
fitup

Burn Fx atac㝠grăsimea pe mai multe fronturi: accelerezi arderea grăsimilor, ai mai multă energie şi rezistenţă pentru a face mişcare şi reduci apetitul.

burn

Pro Gainer – un produs destinat creşterii masei musculare

progainer

Suplimentele naturale pot fi administrate în timpul unei cure de slăbire, în timpul unei diete drastice, dar acestea nu pot înlocui o alimentaţie sănătoasă. Aşadar, să nu credeţi că dacă veţi consuma aceste produse şi vă veţi înfometa, veţi slabi… nu, în cel mai rău caz vă veţi îmbolnăvi! Combinate cu o dietă sănătoasă şi cu activitate fizică regulată, dau rezultate extraordinare.

Mişcarea este cu siguranţă un remediu miraculos. Mişcarea face bine şi oricum ar fi ea, este esenţială şi este necesară unei vieţi sănătoase. Ea ne aduce tonus şi energie, ne încarcă pur şi simplu bateriile.

În speranţa că v-am convins cât de importantă este mişcarea, va sfătuiesc să vă organizaţi mai bine timpul şi-o să vedeţi că este timp oricând pentru asta. Luaţi-vă un trening pe voi sau ce vă e mai comod, ieşiţi afară sau la sală şi faceţi mişcare!

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s