Unde-ţi faci cele mai luxoase şi extravagante cărţi de vizită

La întâlnirile sociale, de afaceri, la evenimentele business şi nu numai, primul contact este extrem de important. Iar elementul care nu trebuie lipsească şi care te reprezintă, este cartea de vizită. Ea este cea care creează prima impresie, de aceea, aspectul nu trebuie neglijat. O carte de vizită trebuie fie memorabilă şi de-o calitate impecabilă.

Cartea de vizită este indispensabilă în strategia de marketing personală sau a companiei tale, ajutând la menţinerea contactului cu clienţii potenţiali sau partenerii de afaceri. Folosită metodă de contact şi mijloc de comunicare scris şi grafic, pentru schimb de informaţii personale, cartea de vizită trebuie practic tevândă“. În afară de informaţiile de bază pe care trebuie le conţină (nume, logo companie, numele şi prenumele tău, funcţia, date de contact – telefon, adresa poştală, adresa de email, website), aspectul este esenţial şi mesajul transmis trebuie  fie cel dorit, iar pentru aceasta, grafica are un rol important.

forma speciala

 

 

 

 

Acordă atenţie culorilor, ai grijă ca textul  fie lizibil şi foloseşte un carton de calitate, cu o textură bună! Ieşi în evidenţă cu o carte de vizită de calitate! Cărţile de vizită ieftine imediat se observă...

Unde-ţi poţi face cele mai luxoase şi extravagante cărţi de vizită?

Servicii complete (design, producţie şi livrare a cărţilor de vizită) găseşti la Luxury Cards – printing exclusivist dedicat luxului şi perfecţiunii în cărţi de vizită. O gama largă de finisaje şi cartoane premium care împreună cu grafica de efect vor produce cele mai deosebite Cărţi de vizită de Lux, pentru important ai o carte de vizită care te reprezinte în totalitate – fără nici un compromis. Comanda ta va fi tratată cu maximă seriozitate şi vei fi informat de stadiul comenzii la fiecare pas important.

logo-luxury1

 

 

 

Poţi opta pentru cărţi de vizită cu folio (presupune aplicarea unei folii metalice – auriu, argintiu, roşu, albastru, verde, negru etc. – pe cartoane speciale), cărţi de vizită cu lac selectiv (lacul selectiv este un finisaj de fineţe care se aplică “selectiv” peste elementele indicate de tine), cărţi de vizită cu cant vopsit (marginile vopsite în orice nuanţă), cărţi de vizită de lux din plastic high-end, cărţi de vizită din plastic transparent şi semitransparent, cărţi de vizită de lux pe forme speciale (îţi alegi forma dorită), Cărţi de vizită cu Embos (emobosarea cărţii de vizită presupune presarea cartonului din spate pentru a ridica în relief anumite elemente ale graficii), cărţi de vizită de lux din carton colorat, cărţi de vizită cu carton multistrat, cărţi de vizită cu letterpress (letterpressul presupune presarea textului şi/sau a logo-ui în carton aplicând în acelaşi timp culoare), cărţi de vizită cu letterpress şi folie, cărţi de vizită raised print (print în relief).

embos cant-1

pvc folio-auriu-1024x578

 

 

 

 

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s