Mindblower – cadouri ieşite din minţi

Toată lumea ştie că mai e puţin până pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor. Poate doar dacă eşti venit de pe o altă planetă, poţi fi luat prin surprindere.

Ziua de 14 februarie a rămas o zi specială în care sărbătorim dragostea şi pe Sfântul Valentin. Legendele spun că Valentin a fost un preot roman martirizat în timpul persecuţiei lui Claudius în 269 d.c, care îi ajuta pe creştini în acele vremuri. Acesta a fost închis şi condamnat la moarte pe data de 14 februarie, în anul 269, iar în tot acest timp cât a stat la închisoare a devenit un propovăduitor, trimiţând mereu de acolo mesaje încurajatoare prietenilor – “Va iubesc” sau “Amintiţi-va de Valentin”. Se mai spune că Valentin căsătorea cuplurile în secret împotriva legii lui Claudius Împăratul. De aceea, azi este cunoscut ca protectorul îndrăgostiţilor, iar ziua de 14 februarie a rămas o zi în care se sărbătoreşte dragostea şi Ziua Sfântului Valentin (Valentine’s Day).

Noi românii o mai numim Ziua Îndrăgostiţilor şi deşi nu este o sărbătoare specifică ţării noastre, pentru că avem şi noi Dragobetele nostru pe 24 februarie, Ziua Indragostilor a fost adoptată şi la noi şi se serbează în fiecare an, fiind aşteptată cu nerăbdare de mulţi tineri şi nu numai.

Cică bărbaţii ar urî această zi 🙂 pentru că este o altă zi pe care trebuie s-o ţină minte pe lângă ziua de naştere, de nume, 1 şi 8 martie, Dragobete şi multe altele … şi cică femeile ar fi cele care ar aştepta cu drag această zi, dar nu e tot timpul valabilă această teorie. Şi chiar dacă nu sărbătoreşti Valentine’s Day 2015, această zi poate fi un prilej în care să-ţi arăţi dragostea faţă de partener, deşi asta ar trebui să se întâmple în fiecare zi.

Mai sunt câteva zile şi se apropie Ziua şi trebuie neapărat să ne decidem ce facem… Deja agitaţia i-a cuprins pe mulţi dintre noi, în căutarea cadoului perfect. Eu nu voi ignora această zi şi o voi sărbători cumva… în felul meu, iar dacă nu ştii încă ce să faci pe 14 februarie, am eu câteva propuneri pentru tine. Iată câteva dintre ele:

Petrece o seară minunată în compania persoanei iubite la un restaurant în oraş sau acasă, într-un cadru intim, cu şampanie şi ciocolată.

Sau ieşi la o plimbare romantică prin parc, faceţi un om de zăpadă împreună, jucaţi-vă cu bulgări (asta dacă mai avem zăpadă până atunci, că mai e o săptămâna şi cum vremea e imprevizibilă, nu se ştie niciodată când o să iasă soarele ca s-o topească). Sau mergi la munte cu iubita/iubitul…  amândoi, împreună ca doi porumbei, vă ţineţi de cald unul altuia, într-o cabană izolată în vârful muntelui. Sau dacă va permiteţi, faceţi o ieşire în afara ţării într-o locaţie exotică, ca să scăpaţi de frig, sau măcar într-un loc unde sunt temperaturi pozitive.

Iar dacă nu pleci nicăieri, surprinde-ţi persoană iubita cu un cadou original… MINDBLOWER!

Ce zici de un set de căni pentru cuplul perfect în care să savuraţi împreună şi în armonie cafeaua sau ceaiul de dimineaţă? Setul Mr. Right şi Mrs. Always Right pentru un cuplu cu experienţă care ştie să abordeze corect situaţiile. Cănile sunt supradimensionate având capacitatea de 830 ml. Eu zic că e o idee drăguţă de cadou pentru Valentine’s Day.

Canile-cuplu-perfect-1-2ydpbdst6dh4xg1yc6d1q8

Şi uite ce i-aş mai lua eu iubitului meu, de fapt ar fi un cadou pentru amândoi: mănuşi îndrăgostite 🙂 . Pentru cei îndrăgostiţi până peste cap şi care nu se pot dezlipi de partener! Plimbări romantice în doi cu strângeri de mâini călduroase şi garanţia că nu te vei pierde de EL/EA.

Manusi-indragostite-1-2ydpc1xaqjtairdcahuxvk

Vinul este băutura voastră preferată? Vreţi să petreceţi o seară romantică în doi, luând cina împreună şi ciocnind un pahar de vin roşu? Nu uita că decorul este foarte important, iar micile detalii pot transforma seara voastră într-una cu adevărat specială şi de neuitat. Scoate din anonimat paharele vechi transformându-le în mini-veioze elegante sau reinventează suporturile de lumânări pentru un cadru intim, romantic. Ei ce zici de asta?

Abajururi-creative-pentru-pahare-de-vin-2-2ydpdlgmnveiw7aojdkr9c

 

Şi ce poate fi mai romantic decât o întâlnire sub clar de lună?

Pentru acele momente când ţi-e dor de frumuseţea cerului senin, Lampa Luna este o aplică unică pe care o poţi controla din telecomandă, o reproducere fidelă a lunii de pe cer, cu un senzor de lumină din interior, care o face să se aprindă atunci când apune soarele.

Lampa-Luna-12-2ydpao61ioqpzjs3rgnabk

 

Lampa are şi o funcţie de calendar, astfel poate să redea cele 12 faze ale lunii. În funcţie de anotimp, te poţi odihni fie sub lună plină, fie sub o lună în creştere sau scădere. Perfectă pentru o cină romantică sau… pentru un somn odihnitor. O seară frumoasă! Sau… vise plăcute!

Uite un alt cadou haios pe care eu i l-aş lua iubitului meu: Casca iubitorului de bere.

Casca-iubitorului-de-bere-31-2ydps1rx5glb93auji5zb4

Şi bărbaţii pot fi multitasking! Cu această cască pot bea din două beri deodată şi să se joace la telefon sau să facă poze în acelaşi timp. Dacă iubitul tău e iubitor de bere şi dă tonul petrecerilor, această cască sigur îi va fi pe plac. Sau poate nişte pahare cu două camere încorporate ca să savuraţi în acelaşi timp, dintr-o singură înghiţitură, băuturile preferate, împreună cu prietenii, invitaţii voştri. Un curcubeu de culori ale băuturilor voastre preferate într-un recipient inedit.

Shot-uri-spiralate-4-2ydpbnlmt71tp89ydqs6ww

Şi multe multe alte cadouri haioase şi drăguţe găsiţi în magazinul online MindBlower.ro . Iată-le pe cele care mi-au atras mie atenţia şi pe care mi le-aş dori sau le-aş face cadou de Valentine’s Day:

Un infuzor jucăuş, pregătit oricând să-ţi fure inima. Te vei îndrăgosti instantaneu de ceai! Probabil îi aparţine lui Cupidon.

Infuzor-de-ceai-Sageata-lui-Cupidon-1-2ydph07yrq5i3lkfup7da8

Infuzorul de ceai Săgeata-lui-Cupidon stăpâneşte pe deplin arta păstrării aromelor, eliberând treptat esenţa minunată a frunzelor de ceai.

Şi pentru că o cană de ceai merge perfect cu o prăjiturică sau un biscuite, cana pofticioasă este un “accesoriu” necesar.

Cana-pofticioasa-1-2ydpbdst6dh4xg1yc6d1q8

 

Prăjiturile sau biscuiţii pot fi puse în gura omului pofticios, sau pliculeţele de ceai, de zahăr pot fi păstrate în acest compartiment. O cană simpatică şi foarte practică acasă sau la serviciu.

Un cadou frumos şi elegant pentru prietena ta care adoră cărţile şi lectura: un semn de carte pană, turnat în metal şi placat cu aur pentru o lectură magică!

Semn-de-carte-pana-1-2ydpbnlmt71tp89ydqs6ww

 

Dacă iubeşte florile, fă-i o bucurie şi ia-i nişte ghivecele de flori cu nori. Dacă torni puţină apă în norişori, ploaia va cădea şi va înviora floricelele.

Ghiveci-cu-nori-1-2ydpbibngwnwz6xc7d0ni8

 

Sau o perdea ce are imprimată silueta sexy a unui bărbat… Imaginea e atât de realistă, încât duşul va fi de acum nu doar distractiv dar şi incitant 🙂 şi îţi vei uimi şi musafirii!

Perdeaua-de-dus-IGGI-Sexy-Man-1-2ydpjj6vzk1u6pzmpv239c

 

Mindblower este un magazin de revelaţii creative. Aici găseşti sute de produse fascinante şi de calitate, soluţii rapide (pentru că timpul tău e preţios), accesibile şi originale atunci când nu ştii ce cadouri să cumperi. Îţi spun sigur că nu vei rezista şi-ţi vei cumpăra şi tu un cadou. Eu una nu am rezistat…

logo_tagline

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s