Comandă acasă mâncarea preferată de la orice restaurant cu foodpanda.ro!

Mi-am descărcat o aplicaţie pe telefon cu ajutorul căreia atunci când n-am chef sau timp de gătit sau sunt obosită, îmi comand acasă orice fel de mâncare de la ce restaurant vreau eu. Foodpanda se numeşte şi spre deosebire de alte servicii asemănătoare, unde poţi comanda mâncare de la un singur restaurant, aici găseşti o gamă foarte variată de produse. Cei de la Food Panda fac parteneriate cu mai multe restaurante şi pizzerii, astfel că de pe un singur site poţi comanda de la mai mulţi furnizori, mai multe restaurante într-un singur loc.

logo

 

Te-ai săturat să frecventezi aceleaşi restaurante? Sau poate prietenii tăi au venit în vizită neanunţaţi şi te-au găsit cu frigiderul gol? Te întorci acasă de la birou obosit şi nu mai ai resursele necesare pentru gătit? Prânzul tău este mereu acelaşi şi ai nevoie de o schimbare? În astfel de momente e cazul să te gândeşti la livrări de mâncare la domiciliu, comândând mâncarea preferată prin intermediul foodpanda.ro.

Cu doar câteva click-uri foodpanda îţi oferă o varietate de soluţii pentru a comanda mâncare acasă în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov. Simplu, rapid, convenabil! O mare varietate de restaurante, toate bucătăriile lumii, mâncăruri pentru vegetarieni şi numeroase promoţii special pentru tine: Green Box Pizza & Catering, Restaurant Dristor, Delissima Pizza, Chinese Garden Bucuresti, Poco Loco Pizza, Bio Fresh, Toni Li, Darius Pizza, Fooda, Big Belly, Trattoria Belvedere, Pizzicato, Samsara Foodhouse,Indigo, Chinese Garden Constanta, Bun Si tot, El Torito, Pizza Deville, Take & Eat etc.

Fie că îţi doreşti să savurezi o pizza in Bucuresti sau poate o delicioasă mancare romaneasca in Cluj-Napoca , foodpanda te va ajuta să faci cea mai bună alegere. Prin utilizarea site-ului vei avea posibilitatea de a verifica meniul mai multor restaurante şi astfel vei putea compara ofertele şi preţurile pe care aceştia le oferă. Poţi plăti şi cu cardul sau online. De asemenea, te vei putea orienta în funcţie de recenziile persoanelor care au comandat deja de la restaurantul ales de către tine, pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere atunci când faci o comandă de mâncare la birou sau acasă.

Indiferent dacă eşti acasă, la birou sau chiar în vizită la prieteni, foodpanda este partenerul tău pentru orice livrare de mâncare la domiciliu în România. Este ca şi cum ai avea orice restaurant acasă la tine.

znizki-40_banner-copy_v4-OR

 

 

 

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s