Sănătate şi stare de bine într-o trusă: Trusa Vivat!

Pentru noi şi pentru starea noastră de bine, există farmaciile independente Vivat Familia care ne oferă o gamă unică de servicii în-store şi unde vom întâlni experţi interesaţi de starea noastră de sănătate, oameni mereu pregătiţi să ne ofere cele mai bune sfaturi de specialitate atunci când avem cea mai mare nevoie.

exterior_farmacie

interior_farmacie

Unde găseşti o farmacie independentă Vivat? E chiar farmacia de la parterul blocului sau farmacia de la colţ, de pe aceeaşi stradă cu tine, semnalizată Vivat. Poate nu-ţi sună cunoscut, dar sigur ai mai fost pe acolo. Astfel de farmacii se găsesc în toată ţara, sunt peste 800 de farmacii partenere şi peste 700.000 de oameni care se interesează de Vivat săptămânal. Vezi care e cea mai apropiată de tine aruncând un ochi pe site, la pagina cu farmacii independente.

vivat

Şi pentru că Vivat a înţeles cât de important e să te simţi sănătos ca să te poţi bucura de viaţă, indiferent de vârstă sau de nevoi, a creat special pentru noi trusa Vivat, o trusă pentru o stare de bine. Mai exact, un set de produse absolut necesare în caz de răceală şi gripă, în caz de alergie, în caz că vrem să prevenim sau dacă vrem să călătorim şi vrem să ne asigurăm că totul va fi bine, că vom avea energie şi pentru a ne îngriji aşa cum trebuie şi a ne bucura în linişte de vacanţă.

Sunt 8 astfel de truse, câte una pentru fiecare perioadă a anului, cu produse atent selecţionate de către o echipă de profesionişti şi la preţuri mereu avantajoase. Uită-te pe pagina numită Campanii, să vezi ce ţi-ar putea fi de folos chiar acum! Spre exemplu, acum găseşti trusa de iarnă, un set de produse adaptat nevoilor tale şi ale familiei tale, pentru această perioadă. Eu m-am dotat deja cu o astfel de trusă pe care mi-am achiziţionat-o de la Vivat Familia Bucureşti sector 2.

raceala_ii_284

Cu trusa Vivat în casă, ai tot ceea ce ţi-ar putea fi necesar dacă vrei să previi sau să tratezi pe loc. În felul acesta nu mai pierzi timpul făcând nu ştiu câte drumuri până la farmacie şi economiseşti şi bani totodată. Atunci când eşti pe stradă, uită-te după o farmacie independentă, semnalizată Vivat. Acolo găseşti trusa Vivat – adaptată nevoilor tale, în funcţie de sezon.

În curând:

femeia_285

primavara_286

miscare_287

Surse foto: http://www.vivat-familia.ri, http://www.herbalway.ro

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s