Aperitiv festiv de Crăciun

În acest articol nu e vorba de nu ştiu ce reteţă complicată sau ingrediente speciale, e vorba doar de cum facem un aperitiv de efect, în ton cu sărbătorile.

Eu am făcut un brad din caşcaval, brânză cu verdeţuri, roşii cherry, măsline cu ardei, ardei gras şi verdeaţă (pătrunjel  şi mărar).

Am tăiat caşcavalul şi brânza cubuleţe, măslinele pe jumătate, roşiile le-am lăsat întregi. Am aşezat câte un rând din fiecare, în formă de brad şi am intercalat între ele verdeaţă care imită beteala. Suportul de brad – ardei gras roşu.

aperitiv

Posted on 24 December 2014, in Bucatareala and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: