Cum s-au distrat SuperBloggerii la Straja, la Gala SuperBlog 2014

Weekend-ul trecut a fost Gala SuperBlog 2014 care s-a ţinut la Straja, la Vila Alpin. După 2 luni de aprigă competiţie, a venit momentul să ne şi distrăm. Şi deşi a fost o plăcere să particip ca şi în ceilalţi ani, nu-mi ascund bucuria că s-a terminat, pentru că mi-a ocupat foarte mult timp… nu mai zic de stresul deadline-urilor şi pana de inspiraţie care m-a sabotat anul acesta. A fost cea mai slabă “prestaţie” a mea de când particip la SuperBlog, la un moment dat chiar m-am gândit să renunţ din lipsă de timp, dar m-am ambiţionat să termin şi am reuşit, cu chiu cu vai, cu penalizări pentru întârzieri la înscrierea articolelor, dar am reuşit. Şi am ajuns şi la Straja unde nu mai fusesem de câţiva ani buni.

De când am plecat la Straja şi până ne-am întors am ţinut-o într-o veselie continuă. Am plecat din Bucureşti sâmbătă dimineaţa (13 decembrie) împreună cu alţi 3 superbloggeri (Ileana Petrache, Ionuţ Dinu şi Adrian Rotaru) şi cu prietena mea Delia, cu o Skoda Octavia pusă la dispoziţie de Autonom Rent-a-Car, unul din partenerii şi sponsorii SuperBlog. Şi am ajuns după-amiaza la Straja, chiar am întârziat puţin la gală, începuse deja. Pe drum am făcut mai multe popasuri, unul dintre ele la Costeşti (Vâlcea), la trovanţi. Eu îi văzusem de nenumărate ori (dar nu refuz niciodată un popas la dorobanţi), ceilalţi nu. Aici am stat cel mai mult, ne-am făcut poze, selfie-uri de grup desigur şi am admirat şi ne-am minunat de pietrele care cresc.

32

Revedere cu trovanţii

   42

Şi pe Defileul Jiului am pierdut destul de mult timp întrucât nu s-au terminat lucrările şi e destul de prost drumul, chiar dacă acum e mult mai ok faţă de cum era în octombrie când am fost eu în Ardeal.

La Straja era zăpadă, dar am avut norocul că drumul era curăţat, aşa că am urcat lejer, fără probleme. Am parcat maşina şi am urcat la Vila Alpin. Ne-am lăsat bagajele în camere, ne-am schimbat rapid şi am fugit la gală. Trecând peste faptul că nu-mi place să vorbesc în public (mai bine mă exprim în scris 😀 ) pentru că mă blochez şi nu-mi mai găsesc cuvintele şi mai bine prefer să dau cu sapa decât să fiu “scoasă” în faţă şi să vorbesc la microfon în faţa unei mulţimi, totul a fost foarte foarte frumos.

8

7

9

15

SuperBlogger din nou

34

35

12

13

Ne-am luat premiile, diplomele, aplauzele şi felicitările bine meritate, am făcut poze şi apoi a urmat petrecerea. SUPER PETRECEREA căci demult nu m-am mai distrat aşa bine. Şi muzică bună şi mâncare bună şi oameni frumoşi… şi cel mai tare DJ. Am dansat şi am cântat aproape în continuu pe toate genurile de muzică: dance, house, rock, populară, latino, grecească, arăbească.

1

40

6

4

2

3

10

39

5

Gustările cu care ne-am răsfăţat papilele au fost asigurate de Delaco, sponsor SuperBlog.

37

44

N-a lipsit de la petrecere şampania şi tortul SuperBloggerilor.

19

36

A doua zi am ieşit la zăpadă, am făcut o plimbare prin staţiune. Vreme superbă, însorită, cum demult nu mai avusesem parte. Şi foarte foarte cald, de tricou chiar. 2-3 ore pe pârtie şi te alegeai cu un bronz mişto de munte.

23

22

eu

31

25

26

24

Am stat cu fetele la poveşti, la un vin fiert pe terasă şi pe la 2-3 am plecat spre casă. La întoarcere am făcut popas în Târgu Jiu şi am vizitat operele lui Brâncuşi: Masa Tăcerii, Poarta Sărutului şi Coloana Infinitului (Delia şi cu băieţii nu le văzuseră niciodată).

20

21

30

29

18

33

28

27

Pe drum mare veselie mare, aşa că am încheiat săptămâna cum nu se poate mai bine. Şi mă bucur că am cunoscut nişte oameni faini. Am ajuns în Bucureşti pe la ora 9 seara, ne-am pupat, ne-am luat la revedere şi am hotărât să ne mai întâlnim şi cu alte ocazii. Băieţii sunt din Ploieşti, deci ei au mai avut de mers vreo 80 de km până acasă.

16

17

Şi cum spuneam mai înainte, mă bucur că s-a terminat şi SuperBlog-ul ăsta (mai ales că s-a terminat aşa frumos), mă bucur că am scăpat de deadline-uri şi emoţii, dar de abia aştept acum Spring SuperBlog 2015 😀 , în speranţa că voi putea participa.


One thought on “Cum s-au distrat SuperBloggerii la Straja, la Gala SuperBlog 2014

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.