Casa de vis e amenajată cu Mobilă Ghencea

Poftiţi în casa aglomerată a Capricornului! 🙂

Totul pus la punct cu mare grijă, în ordine, designul interior contează mai puţin. Totul seamănă cu un birou locuibil… multe dosare, hârţoage la greu, 2-3 calculatoare/ laptopuri…

Să zicem că zodiacul are dreptate… până la partea cu “ordinea” şi “grija” (aici nu prea sunt de acord). Şi nu am 3 laptopuri, am unul şi o tabletă, 3 sunt dacă pun la calcul şi e-book reader-ul. Umila mea locuinţă chiar aşa este, aglomerată, micuţă, plină de flori şi plante de apartament, cu diverse obiecte feng-shui şi alte decoraţiuni ciudate, cu un motan grăsan şi vorbăreţ care se cred şef şi o căţea pitică, gălăgioasă şi rea, de pază. Şi pe deasupra mai stau şi la bloc, la etajul 10, într-un oraş mare, aglomerat, prăfuit şi zgomotos.

io

În visele mele însă, casa mea arată cu totul altfel… În primul rând, casa de vis nu e la bloc! Aceasta e ori la munte, ori la malul marii… aici nu mă pot decide, pentru că-mi plac amândouă, şi marea şi muntele, dacă s-ar putea amândouă, ar fi perfect! În cazul acesta, ar trebui să mă mut din România, ca să am şi marea şi muntele la un loc.

Apoi, casa mea din vis e izolată… are o curte imensă, fântână arteziană, o grădina frumoasă, plină cu flori de toate felurile, cu statuete, o grădina în care să mă plimb când am eu chef, să mă întind pe iarbă, să mă relaxez, să meditez… un pârâu, cascadă… O adevărată oază de linişte, frumuseţe şi relaxare!

Visez la o casă nu foarte mare, dar modernă, amenajată cu bun gust şi confortabilă. O casă luminoasă, cu geamuri mari şi înalte, camere spaţioase, mobilier elegant. Totul în casă este ultramodern, totul este curat şi totul este pus în ordine. Totodată, casa de vis trebuie să fie eco, să economisească resursele. Această se alimentează cu energie electrică folosind celule fotoelectrice şi o centrală eoliană, iar conexiunea la internet se face direct la o antenă de satelit.

Fiecare cu baia lui, fiecare cu garderoba lui… Aşa nu mai stau s-aştept “cu orele” să întru la baie şi nu mai am stres cu depozitatul hainelor. Pentru că am multe haine şi multe perechi de încălţăminte, lipsa spaţiului este o problema pentru mine, însă în casa de vis, aş avea o cameră specială pentru aşa ceva.

Un living imens şi modern cu şemineu şi frumos decorat, o cameră de lucru cu birou, colţişorul meu feng-shui.  Dacă zic şi o piscină interioară/exterioară, saună, jacuzzi, cinematograf propriu, camera de jocuri, cer prea mult?? 😀

Camera de lucru trebuie neapărat să fie prevăzută cu terasă, pentru o comunicare armonioasă cu exteriorul. Pentru că “o atmosfera plăcută în casă este baza vieţii” (aşa spune Dalai Lama), în casa mea din vis, elementele feng-shui vor fi la tot pasul – statuete, fântâni arteziene Zen etc.

Iar dormitorul trebuie să fie o oază de linişte care să mă îmbie la somn, cu puţine decoraţiuni, puţin accesorizat.

Şi desigur, o bucătărie superdotată, pentru că-mi place să fac experimente culinare în timpul liber.

Casa de vis are, fără îndoială, mobilier, corpuri de iluminat şi decoraţiuni interioase de calitate, îmbinate armonios, care împreună cu finisajele de interior creează o locuinţă elegantă, luminoasă, modernă.

Sunt sigură că toată lumea îşi doreşte o casă de vis, chiar şi cei care au deja o casă frumoasă, visează s-o facă şi mai frumoasă. Casa este locul în care ne petrecem timpul cel mai mult, de aceea este important ca aceasta să fie frumos amenajată şi să ne simţim bine în ea. Şi unele lucruri chiar fac diferenţa, anumite detalii, spre exemplu, decoraţiunile, mobilierul pot schimba radical o locuinţă. Prin culorile folosite şi prin mobilierul ales ne asigurăm confortul şi buna dispoziţie nu numai a noastră dar şi a persoanelor care ne calcă pragul casei.

Dacă sunteţi în curs de amenajare a casei sau plănuiţi pe viitor să o amenajaţi, să vă schimbaţi mobila, vă recomand Mobilă Ghencea.

logo_new

Fie că e vorba de mobilier de casă: bucătărie, sufragerie, dormitor, birou sau office, modernă sau clasică, gama de produse Mobilă-Ghencea.ro se remarcă prin calitatea deosebită a materialelor şi preţuri accesibile oricărui buzunar.

Pentru cei care îşi doresc un dormitor de vis pentru o casă de vis, Mobilă Ghencea este locul perfect. Aici puteţi găsi peste 80 de seturi de mobilă pentru dormitor ieftine, moderne, de calitate, pentru toate gusturile, buzunarele şi pentru toate vârstele. O gamă variată de produse, cu diverse teme, subiecte şi culori şi posibilitatea de a filtra căutările pe site pentru a găsi dormitorul perfect, fie că sunteţi în căutare de mobilă de dormitor pentru copii sau doriţi un dormitor matrimonial.

dormitoare_3

Amenajarea şi decorarea unui dormitor se poate dovedi o misiune nu tocmai uşoară, însă este foarte importantă. Pentru că dormitorul reprezintă locul în care petrecem cel mai mult timp din viaţă, amenajarea lui este foarte importantă. Nu doar designul, iluminatul şi cromatica sunt elemente de care trebuie să ţinem cont atunci când amenajăm şi decorăm un dormitor, şi mobila de dormitor joacă un rol esenţial. Iar Mobilă Ghencea va oferă posibilitatea de a vă crea propriul dormitor, după standardele şi dorinţele fiecăruia. Puteţi opta atât pentru seturi complete de mobilier dar şi pentru produse individuale precum dulapuri, paturi şi noptiere, comode, somiere sau chiar perne.

În cazul în care optaţi pentru o somieră în locul unui pat, puteţi să vă alegeţi salteaua potrivită dintr-o gamă largă de saltele Ergoflex, saltele pe plasă de arcuri, tip Relaxa.

saltea

Mobilier bucătărie în serie şi la comandă realizată din pal melaminat. Colţare bucătărie. Mese şi scaune.

mobilier-bucatarie (1)

Scaunul Asia 2 este un scaun robust şi elegant. Are o structură cromată şi şezut tapiţat cu piele ecologică crem. Este disponibil cu ornament cireş sau wenge.

scaun-bucatarie-asia-2_

Mobilier pentru living. Canapele, biblioteci, mese cafea.

mobilier-living-sembazuru

Masă living extensibilă cu picioare din lemn nuanţă wenge şi blat de sticlă sablat grosime 10 mm.

masa-living-extensibila

Mobilier office la comandă sau în serie. Birouri, mese consiliu, dulapuri arhivă, scaune birou.

mobilier-birou-page

Cele mai bune soluţii de amenajare a barului tău. Scaune şi mese de bar cu structură cromată şi blaturi din pal sau lemn.

apparel_5

Mobilă pentru hol din pal melaminat. Cuiere şi pantofare.

ambiente_hol

Mobilier pentru grădină şi terasă

mobila-terasa

Aşadar, dacă doriţi să vă mobilaţi casa sau să schimbaţi mobila actuală, Mobilă-Ghencea vă pune la dispoziţie o ofertă diversificată din care puteţi alege. Mobila nu se schimbă în fiecare an, de aceea trebuie să optaţi pentru calitate. Dacă doriţi să aruncaţi o privire asupra mobilierului o puteţi face de luni până vineri în intervalul orar 10-19, sau sâmbătă, între orele 9-16 şi duminică: 9-14, în showroom-ul din Centrul de mobilă Tamilia, Bd.Ghencea nr .79, Magazin Sembazuru Art SRL, Bucureşti, sector 6.

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s