Jocuri online cu ferme pentru copii

Copilul tău a crescut şi nu mai are nevoie de zdrănganele, de suzete sau alte chestioare pentru bebeluşi, a început să meargă şi e din ce în ce mai interesat de tot ce se întâmplă în jurul lui şi mai ales încep să-i sticlească ochii după jucărele şi jocuri? Atunci ar cam fi cazul să te ocupi de asta şi să-l faci fericit!

Papiţoaie, păpuşele, cuburi colorate, jucării care se mişcă, zboară şi fac tot felul de năzdrăvănii, îl vor face fericit pe cel mic. Sau poate e deja măricel, voinicel şi vrea ceva mai “serios”, iar cuburile sau inelele de plastic colorate care se aşează pe suport i se par plictisitoare pentru că acum ştie să numere sau să deosebească culorile… Jucăriile cu băţ care împing raţa, fluturele sau păpuşile şi animalele de pluş, jocurile de recunoaştere a formelor sunt acum de domeniul trecutului, altceva îşi doreşte copilul… maşinuţe cu telecomandă, trenuleţe electrice, jocuri pe calculator, astea-s interesante acum. Ne plac şi nouă, oamenilor mari, darămite celor mici…

Copilul se joacă de când se naşte şi până ajunge la vârsta majoratului sau chiar mai târziu (unii dintre noi copilărim toată viaţa). Prin joacă, copilul explorează, cunoaşte şi învaţă. Şi cum vremurile s-au schimbat, iar jocurile de odinioară au fost date uitării, copiii petrec astăzi mult timp la calculator şi se joacă online.

x

Pentru copii (mari şi mici) recomand jocuri cu ferme ingrijeste ferma (fermă de animale, fermă de plante). Oricărui copil îi plac animalele şi plantele şi dacă nu are bunici la ţară, acum va avea şansa să-şi facă propria lui fermă, într-un joc online pentru copii. Şi părinţii se pot juca. Nu există limite în aceste jocuri, fermele pot ajunge foarte mari, le puteţi întinde grădinile şi adăposturile pentru animale pe sute de hectare, puteţi creşte orice animal, de la găini, oi, vaci, capre, porci până la animale întâlnite în grădina zoologică: elefanţi, maimuţe, urşi panda şi multe altele. La fel şi în ceea ce priveşte plantele, puteţi creşte orice plantă, de la cele comune precum tomatele sau cartofii până la plante exotice precum ananas sau bananieri.

Va doresc distracţie plăcută şi ferme cât mai bogate!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s