Câştigă o experienţă unică Behind the Scenes în Franţa!

Aţi văzut noul Yaris prin oraş?

La începutul lunii octombrie, s-a lansat în România noul model Yaris de la Toyota. Ca şi generaţiile precedente, această nouă generaţie Toyota Yaris este concepută la cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă. În afară de asta, consumul de combustibil este minim şi emisiile de noxe sunt  reduse. Doar e Toyota şi Toyota deţine titlul de “brand-ul cel mai verde”, ocupând de 3 ani primul loc în topul “Cele mai verzi mărci la nivel monial”.

toyota-Yaris-2014-exterior-tme-002-a-full_tcm-3040-188640

Cu noul şi ingeniosul Yaris, viaţa de şofer e pur şi simplu mai frumoasă. Uiţi de traficul aglomerat, de stres şi de nervi la volan, de claxoane şi gropi. Reuşeşti  să te strecori printre maşinile înghesuite în trafic, iar timpul trece mai repede şi e mai plăcut în maşină când stai şi aştepţi la semafor, datorită dotărilor pe care le are, dotări  specifice unei clase superioare: sistem inteligent de acces şi control al funcţiilor on-board, cu ecran tactil de 6.1”, color şi cameră video pentru marşarier, sistem de navigaţie şi servicii web. Sistemul multimedia Toyota Touch & Go permite conectarea la telefonul mobil, trimiterea de sms-uri, precum şi căutarea de puncte de interes, plus multe alte funcţii inovatoare. Cu toate aceste minuni, există riscul să fii claxonat din spate pentru că te fură peisajul şi uiţi să pleci de pe loc, căci nu te mai saturi să butonezi.

Totodată, te simţi extrem de confortabil în spaţiosul interior al stilatului Yaris. Interiorul Noului Yaris este un loc minunat, cu un design elegant şi cu materiale de cea mai bună calitate. Design-ul dinamic pune în evidenţă noua grilă frontală, iar gama largă de nivele de echipare disponibile te ajută să-ţi “creezi” Yaris-ul perfect pentru personalitatea ta.

toyota-Yaris-2014-interior-tme-023-a-full_tcm-3040-188682

Cu agilul Yaris e o adevărată plăcere să te plimbi. Eforturile inginerilor Toyota de a aduce mereu noi inovaţii se reflectă printr-o experienţă de condus sigură, lină şi plină de bucurie, de fiecare dată când urci la volanul Noului Yaris. Noul Yaris genial în oraş, fericit oriunde!

Cu prilejul lansării noului Yaris, Toyota invită toţi iubitorii de maşini şi de călătorii să participe, în perioada 13 octombrie – 10 noiembrie, la concursul „Yaris în oraşultău”! Dacă sunteţi fani adevăraţi, urmăriţi noul Yaris prin oraş şi câştigaţi un premiu unic! Surprindeţi noul Yaris prin oraş arătând prin fotografii sau videoclipuri că sunteţi printre primii ce au descoperit cum Toyota Yaris va inspiră să fiţi fericiţi la volan şi geniali oriunde. Înscrieţi-va materialele în concurs şi puteţi câştiga o experienţă unică Behind the Scenes în Franţa!

Pentru a va înscrie în concurs, trebuie să vă faceţi un cont pe toyotamea.ro, apoi să înscrieţi în concurs fotografiile şi filmuleţele ce surprind noul Yaris în ipostaze inedite şi specifice oraşului în care locuiţi:

· Lângă clădiri renumite/ monumente/ peisaje memorabile din oraşul vostru
· Alături de personalităţi importante/ semnificative din oraş
· În ipostaze cu semnificaţie sentimentală pentru voi, care implică noul Yaris şi oraşul vostru.

Atenţie! Pentru că materialul foto sau video uploadat să fie validat, acesta trebuie să surprindă noul Toyota Yaris 2014, nu alte modele, şi să fie înscris până pe 10 noiembrie 2014.

Yaris2-300x300

Participanţii la concurs (şi implicit oraşele lor) vor primi puncte pentru următoarele acţiuni:

– 5 puncte dacă încarcă minimum o poză cu tematica de mai sus

– 10 puncte dacă încarcă minimum un video cu tematica de mai sus

– 1 punct dacă invită prieteni (invitaţie pe e-mail)

– 5 puncte pentru fiecare prieten adus în competiţie şi o şansă dublă la tragerea la sorţi (o singură şansă dublă, indiferent de numărul de prieteni confirmaţi).
Câştigătorii vor avea parte de o călătorie unică, Behind the Scenes, all-inclusive (transport, cazare, masă) de un weekend, la fabrica Yaris din Valenciennes, Franţa, unde vor descoperi secretele din spatele automobilului.

Yaris3-300x300

La sfârşitul concursului, vor exista 3 participanţi câştigători:

· Doi câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi dintre participanţii înscrişi cu minimum 6 puncte, câte unul pentru fiecare categorie: “Bucureşti” şi “Alte oraşe”
· Un al treilea premiu – “Genial oriunde”- va fi acordat prin votul juriului format din angajaţi Toyota, pentru cel mai original şi reprezentativ video care reflectă cel mai bine sloganul “Genial în oraş, fericit oriunde!”

Trebuie să ştiţi că noul model Toyota Yaris se lasă fotografiat, filmat şi testat la oricare dintre showroom-urile Toyota din Bucureşti (reprezentantele din vest, sud, nord), Bacău,Baia Mare, Bistriţa, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Focşani, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Suceava, Timişoara, Tg. Mureş.

yaris

Articol înscris la SuperBlog 2014, proba nr.10, sponsor Toyota România.

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s