Cadoul perfect pentru tine, My Man

Există oare cadoul perfect? Gusturile nu se discuta, aşa că, “perfect” este acel dar care place şi rămâne în amintirea celui care-l primeşte.

Perfect nu înseamnă neapărat luxos. Cadoul perfect nu trebuie să coste o avere ci trebuie să fie oferit din suflet, sentimentele sunt cele care contează cu adevărat şi atitudinea. În Japonia, ţara politeţii, există un fel de “şcoală a cadourilor” unde se fac cursuri şi se învaţă modul în care se dau şi se primesc cadourile. Oamenii învaţă să se bucure de cadourile pe care le fac la fel de mult cum se bucură de cele pe care le primesc.

Dar ce-ar fi să învăţăm să facem cadouri şi cu alte ocazii decât cele cunoscute (de sărbători, aniversări)?! Nu trebuie să fie neapărat Crăciunul, Moş Nicolae sau Paştele ca să dăruim. Până la urmă nu avem nevoie de o ocazie specială ca să facem un cadou cuiva special şi dacă stăm mai bine să ne gândim, aproape în fiecare zi primim şi oferim câteceva. Nu?

Cadoul ideal sau perfect poate fi oferit oricând şi poate fi un sentiment, un gest frumos, nu neapărat un obiect.

Dar… există şi acele ocazii speciale în care facem cadouri de tot felul, spre exemplu, sărbătorile (că tot se apropie), perioadă în care cu toţii suntem în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Mai avem puţin (o luna şi un pic) şi intrăm în luna decembrie, “luna cadourilor”. Magazinele o să ne ademenească cu tot felul de cadouri care mai de care mai frumoase, unele mai scumpe, altele mai ieftine, ambalate cât mai atrăgător, cât mai colorat. Din fericire, există şi magazine online de cadouri care ne scutesc de agitaţie, alergătură şi de timp pierdut. Marea majoritate a acestora au ca ţintă publicul feminin şi copiii. Există însă un magazin online unde găsim cadouri inspirate pentru bărbaţi: MYMAN.RO. Este primul magazin online din România dedicat exclusiv cadourilor pentru bărbaţi cât şi primul magazin online care a vândut online băuturi fine în România. Deşi în aparenţă este adresat exclusiv bărbaţilor, asta nu înseamnă că femeile nu-l pot vizita mai ales dacă sunt în căutarea cadoului perfect pentru bărbaţii din viaţa lor, că tot vorbeam mai sus de cadoul perfect… Şi au toate sanselele să-l găsească!

Cadoul perfect trebuie fie în primul rând original, impresionant, memorabil, inedit.

Iată câteva cadouri originale care mi-au atras atenţia. Până şi mie mi-ar plăcea să le primesc cadou chiar dacă sunt femeie, iar în ce-l priveşte pe my man, acesta ar fi super încântat.

Balon zburător în culorile curcubelului. Numai privindu-l, îţi imaginezi că eşti într-o călătorie spre înaltul cerului.

balon

Acest balon colorat îmi aduce aminte de prima mea experienţă cu balonul zburător. 🙂

Tot din categoria artă şi decoraţiuni: Lampa retro, o reproducere fidelă a uneia din anii ’20, realizată din alamă brută, design franţuzesc:

LAMPA RETRO

Un cadou special, pentru un bărbat special!

Ceas victorian încastrat într-o cutie de lemn solidă, specifică acelor vremuri, pentru a rezista la drumurile greu accesibile. Este o reproducere a unui model de ceas din Anglia victoriană, folosit de poşta britanică, dar asemănarea cu originalul este impresionantă.

CEAS

Din categoria “Hobby şi pasiuni”: Un set de scris complet, în stil vintage, potrivit pentru un birou elegant al unui domn iubitor de istorie, bun gust şi rafinament. Poate pentru şeful tău…

SET DE SCRIS

Setul este format din 2 instrumente de scris, 5 călimări cu cerneală de culori diferite şi o lupă frumos ornamentată. Cutia este din lemn, iar încuietoarea este din alamă solidă.

Această mică busolă în lemn este replică după cea folosită de Lewis&Clark în călătoriile lor pe teritorii neexplorate. Un instrument de explorare care a schimbat lumea, pentru totdeauna…

BUSOLA

Binoclu clasic din epoca victoriană folosit la vremea aceea de mică nobilime. Util în călătorii, chiar şi la concerte!

BINOCLU VICTORIAN BRONZ

Machetă deasupra lumii – un cadou deosebit!

GLOB

Sau o statuetă din bronz pentru domnii noştri… Statuetă cele 3 Graţii

STATUETA

În mitologia greacă Graţiile (sau Cele trei graţii) sau Haritele erau personificări ale graţiei şi frumuseţii feminine. Romanii le numeau Gratiae şi erau fiicele lui Zeus şi ale Eurynomei: Aglaia, Euphrosyne, Thalia. Trăiau alături de muze şi erau deopotrivă protectoarele poeţilor.

Pentru un coleg de serviciu, putem arunca o privire în categoria “cadouri corporate”. Spre exemplu, o agendă din piele dacă este un bărbat care face des planificări, merge la multe întâlniri.

AGENDA

Sau un set multi-joc şah şi table, realizat în întregime manual, pentru colegi, prieteni pasionaţi de jocuri.

sah

O bautură fină Johnnie Walker Green Label este întotdeauna un cadou inspirat şi apreciat:

bautura

În zilele noastre, oamenii doresc să primească cadouri care să le ofere experienţe emoţionale, unice şi savuroase şi să rămână cu amintiri plăcute. Iar MYMAN şi-a dat seama cât de important este acest lucru, oferind clienţilor săi cadouri de lux, unice şi cu personalitate din categoriile “Artă şi decoraţiuni”, “Hobby şi pasiuni”, statuete de bronz, băuturi fine, cadouri corporate,  dar şi accesorii, cosmetice de lux, jocuri de societate, muzică.

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s