Smart Protection pentru Smart Phone, dacă eşti Smart!

dynatac

De aproape 30 de ani de când au apărut, telefoanele mobile au evoluat enorm de mult şi nu doar din punct de vedere al aspectului, design-ului sau al dimensiunilor ci şi în ceea ce priveşte tehnologia încorporatăDacă stăm ne gândim la smartphone-urile existente pe piaţă în prezent şi la primul telefon mobil (care pe lângă faptul era urâţel, era şi foarte mare),  asemănările sunt aproape inexistente. Primul celular semăna mai mult cu un telefon fix şi nici prea portabil nu era, fiind conectat la o baterie imensă, grea şi care se descărca rapid (după doar 30 de minute de convorbire). Începând cu anii 1990, tehnologia a mai evoluat, au început apară şi primele telefoane cu clapetă, bateriile erau din ce în ce mai rezistente, telefoanele din ce în ce mai micuţe; a fost lansată mai târziu tastatură glisantă,  tastatură QWERTY, iar după 2000, deja discutăm de tehnologie 3G,  telefoane ultra slim şi touchscreen.

Şi iată ajungem în 2007, când apare mult râvnitul iPhone. Din acest moment, practic a început o bătălie între producătorii de smartphone-uri. Vedem cum apar iar şi iar modele noi de telefoane, care mai de care mai sofisticate, mai arătoase, mai inteligente şi mai scumpe. Telefoanele sunt din ce în ce mai complicate din punct de vedere al tehnicii, accentul se pune pe estetic şi pe aspectul slim, au o grămadă de funcţii, procesoare puternice, butoane puţine, camere foto de calitate, ecrane sensibile la atingere.

În prezent, milioane de oameni folosesc smartphone-uri. Ne cumpărăm un smartphone, apoi trebuie -l accesorizăm. Îi luăm căşti, cablu de date, husă de piele, de silicon, cu iepuraş, cu şoricel, cu pisicuţă, cu inimioare, sclipici şi cristale swaroski; îi punem breloc, papion, fundiţă, dar de multe ori uităm -i punem şifolie de protecţie. Ne aducem aminte… la prima zgârietură. Prea târziu! Şi atunci realizăm cât de bună era o folie de protecţie şi regretăm n-am pus-o de la început. Cel puţin aşa se întâmplă la mine şi tot nu m-am învăţat minte. Noroc ultimul meu smartphone pe care l-am primit cadou, a venit cu tot cu husă cu pinguin şi folie de protecţie. Adevărul la câte am prin geantă (multe chestii ascuţite chiar), nici n-ar avea cum scape intact un telefon, iar persoana care mi l-a făcut cadou cu tot cu protecţie, a ştiut ea ce-a ştiut.

Cu telefoanele a fost cum a fost, am trecut mai uşor peste moment. Unele au scăpat doar cu zgârieturi, mai multesau mai puţine şi la 2 dintre ele s-a fisurat ecranul, nu mult, pe o porţiune de 3-4 mm. Dar… când s-a întâmplat acelaşi lucru cu tableta, chiar am suferit… o fisură mare pe diagonală, după care au început plece şi altele mai mici. Încă îi mai merge touch-ul, dar eu încă mai sufărDacă… Dac-ar fi avut o folie de protecţie?

Şi când gândesc lucrez la un atelier de detailing, unde pe lângă cosmetică auto şi montaj de folii solare pe geamuri, montăm şi folii de protecţie pe faruri şi caroserie, parcă n- ştii ce face o folie de protecţie şi cât de eficientă e. Practic ea preia toate şocurile din exterior: pietre (în cazul maşinilor), ultraviolete, găinaţ de pasăre, sodă caustică din spuma activă din spălătorii, zgârieturi diverse. În momentul în care dai folia jos de pe maşină, farul, vopseaua sunt intacte. Aşa şi cu telefoanele/tabletele.
phonesfullbody
Cum v-aţi luat un telefon, protejaţi-l, ca nu regretaţi mai târziu! Smart Protection pentru Smart Phone dacă eşti Smart!

Este bine de ştiut folia poate fi creată pentru orice tip de device de la telefoane, tablete, navigatoare, aparate foto, până la laptopuri şi monitoare touchscreen.

Puteţi opta pentru Clasic Smart Protection, cea mai nouă folie de protecţie apărută pe piaţă. Are o garanţie de 10 ani împotriva îngălbenirii, deteriorării, exfolierii şi pierderii clarităţii. Folia este compusă din 4 straturi speciale cu o grosime totală de 0.2mm. Stratul de suprafaţă este creat din polimeri speciali elastomeri carese vindecăîn timp, eliminând orice urmă de zgârietură. Dacă vreţi schimbaţi ulterior folia, nu faceţi probleme ar putea lăsa urme! Datorită compoziţiei, partea lipicioasă a foliei nu lasă nici o urmă în cazul în care se doreşte schimbarea sau înlăturarea ei. Folia este folosită în diferite domenii: militar, automobilistic, spaţial.În ceea ce priveşte decupajele, calitatea acestora este garantată de aparatura modernă folosită.

Vezi în continuare un filmuleţ cu o tabletă protejată cu folie Clasic Smart Protection peste care se intervine cu o cheie, apoi cu nişte şuruburi şi apoi cu o maşină care seamănă cu o bormaşină, dar nu ştiu exact ce e, cert e zgârie foarte rău. Folia se zgârie da, dar în momentul în care o îndepărtezi de pe tabletă, aceasta este intactă.

Pentru ultra protecţie existăfolie de protecţie premiumspecială care are în componenţă sticlă tratată termic şi chimic pentru a proteja display-urile telefoanelor împotriva şocurilor şi zgârieturilor absorbind efectiv impactul. Ultra Smart Protection oferă o claritate uimitoare a ecranelor, senzitivitate ridicată şi confortul unei atingeri delicate. Are un strat anti-ulei, oferind protecţie împotriva petelor şi amprentelor.

tempered-glass-display2

Duritatea suprafeţei este ceea mai mare existentă în prezent  – 9H – oferind protecţie ridicată împotriva zgârieturilor şi a eventualelor situaţii în care telefonul este supus unor şocuri. În cazuri extreme, dacă ajunge se spargă, nu se dezintegrează în bucăţele mici, ci rămâne compact pentru siguranţa utilizatorului. Stratul de silicon adeziv oferă o lipire sigură şi fără urme în cazul dezlipirii voite. Este cea mai bună protecţie “anti-explozie” de pe piaţă.

Vezi mai jos un filmuleţ în care un telefon este protejat cu Ultra Smart Protection, după care este zgâriat cu cheia şi cu un cutter.

Pentru cei care vor o protecţie anti spionaj, există folia PRIVACY SMART PROTECTION care oferă protecţie informaţiilor private. Este rezistentă la zgârieturi şi anti-reflexie.Protecţia nu este doar din două direcţii aşa cum sunt majoritatea foliilor de acest gen, ci vine cu o formă completă protejând de privirile nedorite din toate cele 4 direcţii(4 ways), astfel încât nimeni din jurul dumneavoastră nu poate vedea ce aveţi în telefon. Pentru siguranţa informaţiei este vitală!

Video:

Iar pentru doamnele şi domnişoarele (şi nu numai) preocupate de imaginea lor: Folia MIRROR SMART PROTECTION. Cea mai uşoară şi elegantă oglindă de pe piaţă! La fel ca şi celelalte folii Smart Protection, este anti zgârieturi, anti reflexie şi absoarbe şocurile.

mirror-screen-protector-page

 

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s