Puterea plantelor într-un produs: Alive! Fără Fier de la Secom

În România, doctorii recomandă şi prescriu foarte rar terapii complementare cu produse naturiste, în timp ce în ţările vestice, înaintea începerii unei terapii medicamentoase, medicii recomandă o cură cu astfel de produse. La noi, consumul de produse naturiste este destul de mic pe cap de locuitor, deşi în ultimul timp, cererea a mai crescut.

Produsele naturiste întăresc organismul, cresc imunitatea, îmbunătăţesc memoria, ajută organismul în momentele solicitante, asigură necesarul de vitamine şi minerale şi lista continuă. Însă suplimentele alimentare nu sunt medicamente. Ele sunt folosite ca şi tratamente adiţionale în vederea îmbunătăţirii stării de sănătate şi pot fi folosite în timpul tratamentelor cu medicamente dar şi înafara lor.

De ce avem nevoie de produse naturiste?

Pentru că “mai ales sănătatea întrece atât de mult toate bunurile exterioare încât într-adevăr un cerşetor sănătos este mai fericit decât un rege bolnav”!

Prevenţia trebuie să fie pe primul loc, mai bine prevenim decât să tratăm, iar prin aportul de suplimente naturale prevenim diverse boli, probleme de sănătate. Dar suplimentele nu doar previn ci şi tratează, asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la medicamentul prescris de medic, din contră.
Avem nevoie de suplimente naturale pentru că trăim într-un mediu poluat, pentru că nu mâncăm sănătos, pentru că organismul nostru este slăbit şi cu o capacitate de apărare scăzută, pentru că avem nevoie de vitamine şi minerale. Majoritatea dintre noi avem carenţe de vitamine (A, C, D, E sau complexul B) sau ne confruntăm cu lipsa de minerale (calciu, magneziu, fier, potasiu), de aceea avem nevoie de un mic aport exterior. Şi deşi toate aceste substanţe le găsim în alimentele pe care le consumăm, în fructe, legume, lactate, carne sau cereale, din cauza alimentaţiei dezechilibrate şi nesănătoase şi a stilului de viaţă haotic, nu reuşim să-i aducem organismulului tot ce are nevoie.

naturiste

Cele mai consumate suplimente sunt vitaminele şi mineralele. Sub efectul stresului (boala secolului), necesarul vitaminic al organismului creşte şi apare mai uşor starea de carenţă, care poate favoriza declanşarea unor boli. Dar prin suplimentarea cu vitamine, aceste simptome sunt ameliorate, ba chiar pot dispărea. Vitaminele sunt indispensabile persoanelor care sunt zilnic supuse stresului. După vitamine şi minerale, uleiurile esenţiale sunt căutate, fiind urmate apoi de produse naturiste care au funcţii hepatoprotectoare, precum silimarina care este preferată de români şi care s-a dovedit a fi foarte eficientă în protejarea organismului de efectele nocive ale alcoolului, fumatului sau ale altor medicamente agresive, precum şi de efectele poluării intense.

Suplimentele naturale pot fi administrate şi în timpul unei cure de slăbire, în timpul unei diete drastice, dar acestea nu pot înlocui o alimentaţie sănătoasă. Aşadar, să nu credeţi că dacă veţi consuma aceste produse şi vă veţi înfometa, veţi slabi… nu, în cel mai rău caz vă veţi îmbolnăvi! De asemenea, nu trebuie depăşită doza zilnică recomandată, pentru că pot apărea reacţii adverse neplăcute, toxicitate.  Trebuie să avem grijă de unde le cumpărăm, să fim atenţi la termenul de valabilitate şi să fim atenţi ce produse cumpărăm (pentru că nu toate produsele de pe piaţă sunt bune)!

Vă recomand gama de Produse Secom. Sunt foarte eficace  în numeroase afecţiuni: boli neurologice, neuro-psihice, respiratorii, cardio-vasculare, digestive, uro-genitale, endocrino-metabolice, reumatice, în boli ale sistemului imunitar, ale sângelui, dermatologice şi multe altele. Produsele Secom nu sunt medicamente sau pastile, acestea sunt obţinute pe cale naturală  şi păstrează toate calităţile produselor naturale. NU AU EFECTE SECUNDARE ŞI NU CREEAZĂ DEPENDENŢA! Sunt produsele naturale care au la bază plante medicinale şi care suplimentează lipsurile din organism; pot fi administrate concomitent cu alte tratamente, atâta timp cât este urmărit prospectul şi ajută în echilibrarea unei diete, dar nu înlocuiesc un regim alimentar variat sau exerciţiile fizice.

Eu am rămas plăcut surprinsă de acest produs: Alive! Fără Fier – Vitamine 30 tb, un mega nutrient cu o compoziţie unică, 100% naturală, care menţine un nivel optim de sănătate, imunitate şi energie. După numai 2 săptămâni, starea de oboseală a dispărut şi mă simţeam plină de energie.

Alive!-(fara-fier)-30tb-Secom-500x500

Alive! Fără Fier conţine cele mai eficiente ingrediente: minerale chelatate cu aminoacizi, extracte din fructe şi legume procesate astfel încât să-şi menţină calităţile, puterea enzimatică şi antioxidantă, extracte organice din ciuperci medicinale chinezeşti şi japoneze, toate ingredientele fiind testate în laborator. Nutrienţii se absorb în circuitul sanguin în mai puţin de 20 de minute, adică de 5 ori mai repede decât în cazul altor produse similare.  Conţine 133 de nutrienţi esenţiali din surse naturale: 29 vitamine şi minerale, 37 de extracte din fructe, legume şi plante verzi, 12 enzime digestive, 10 acizi graşi Omega 3/6/9, 12 extracte din ciuperci medicinale, 15 antioxidanţi şi 18 aminoacizi .
Alive! Fără Fier Contribuie la:
 • reducerea oboselii şi extenuării
 • funcţionarea normală a sistemului imunitar
 • funcţionarea normală a sistemului nervos
 • funcţionarea normală a sistemului muscular
 • menţinerea sănătăţii sistemului osos
 • coagularea normală a sângelui
 • transportul normal al fierului în corp
 • formarea normală a globulelor roşii
 • menţinerea globulelor roşii normale
 • metabolismul normal al fierului
 • formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor şi a dinţilor
 • menţinerea sănătăţii şi pigmentarea normală a părului
 • menţinerea sănătăţii unghiilor, a pielii, a membranelor mucoase
 • menţinerea vederii normale
 • reglarea activităţii hormonale:
 • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
 • sinteza normală a aminoacizilor, a proteinelor, a cisteinei
 • metabolismul acido-bazic normal
 • echilibrul electrolic
Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s