Cadouri Altfel pentru tine si cei dragi

Voi aveţi pe acasă obiecte primite în dar de la prieteni, de la persoane dragi, cadouri de demult pe care le păstraţi şi de care vă amintiţi cu plăcere? Cadouri pe care le ţineţi în rafturi, la loc de cinste sau din contră, ascunse prin sertare şi sertăraşe, dar de care nu va puteţi despărţi? Vreun mărţişor drăguţ de la colegul de banca din liceu? Un obiect decorativ primit de la vreun coleg de serviciu? O ramă foto primită de la iubit/a? Sau o bijuterie de la mama? Cu siguranţă.

Eu am multe astfel de obiecte… de la mărţişoare, bijuterii pe care nu le mai port, papiţoaie, fotografii vechi, până la decoraţiuni, cărţi, cd-uri, haine, diverse suveniruri şi alte obiecte speciale primite, pe care le păstrez cu drag şi la care nu aş renunţa. Poate că sunt doar nişte lucruşoare banale, care ocupă spaţiu aiurea, dar pentru mine au valoare şi sunt importante, sunt nişte amintiri frumoase şi fiecare are în spate o poveste.

Îmi place să primesc cadouri. Nu vreau neapărat cadouri scumpe. Îmi plac enorm cărţile, obiectele vintage, florile, în special lalelele. Dar ca orice femeie, mă bucur când primesc bijuterii sau alte accesorii feminine. Şi îmi place să dăruiesc. Cel mai mult îmi place să văd bucuria din ochii celui care primeşte cadoul de la mine, atunci mă simt cel mai bine. Este frumos să dăruieşti un obiect, dar şi mai frumos este să dăruieşti o amintire.

Cadouri Altfel este un boutique de cadouri online altfel, cadouri vintage speciale pentru momente speciale. Noi nu trebuie să ştim decât cui vrem să dăruim şi cam ce i-ar plăcea persoanei respective, ce hobby-uri are, ce culori preferă, iar boutique-ul Altfel vine în sprijinul nostru cu tot felul de cadouri originale şi inspirate. Dacă este o persoană cunoscută, cu atât mai simplu, o cunoaştem mai bine, o putem chiar descoase înainte şi putem afla subtil ce i-ar plăcea. Dacă nu cunoaştem prea bine destinatarul cadoului, ne putem documenta, întrebăm prietenii, colegii, încercăm să aflăm mai multe despre el.

Dacă este o “ea” şi este pasionată de bijuterii şi de vintage, putem arunca o privire pe site la cutii de bijuterii şi seturi de ceai. Îi putem oferi o superbă cutie de bijuterii din lemn pictat în nuanţe calde. Caseta are două compartimente separate, de mărimi diferite şi două sertare pentru păstrarea bijuteriilor şi a accesoriilor. Capacul are decoraţiuni vintage din dantelă, iar în interiorul cutiei se găseşte o oglindă.

Cutie de bijuterii 2 sertare 1-228x228

Sau îi putem face cadou set de ceai in cutie de lemn, de inspiraţie japoneză, alcătuit din ceainic cu mâner detaşabil din bambus şi patru ceşti cu formă specială. Sunt pictate manual şi au aspect de porţelan cu textură granulată, fiind ambalate într-o cutie din lemn de bambus. O bucăţică din îndepărtata Asie, un cadou deosebit pentru cei care dorescsă se iniţieze în tainele Ceremoniei Ceaiului.

Set ceai in cutie lemn 2-228x228Colegei de birou îi putem dărui un organizator de birou cu clepsidră – un suport multifuncţional, alcătuit din spaţiu de depozitare pentru pixuri şi creioane, sertar pentru alte lucruri mărunte care aglomerează biroul şi o clepsidră colorată. Un obiect decorativ cu design vintage, din lemn cu inserţii aurii, în formă de carte, pentru un plus de ordine şi eleganţă pe birou.

Suport pix cu clepsidra 10-228x228
Dacă este un “el”, putem alege un cadou de aici – cadouri pentru bărbaţi – fie o busolă din metal, cu capac gravat cu imaginea unei corăbii, cu o lucrătură deosebită şi aspect patinat, dacă omul căruia îi facem cadoul este pasionat de obiecte vechi, antichităţi, curiozităţi sau accesorii marinăreşti. Sau o cutie din lemn, lucrată manual, cu elemente decorative aurii, în care poate fi ţinut setul preferat de cărţi de joc, dacă e vorba de colegii de birou sau împătimiţi ai jocurilor de cărţi.

Busola Ross London 1-500x500 Cutie carti joc-228x228

Dacă suntem în căutare de cadouri de casă nouă sau de logodnă, atunci aceste cadouri sunt foarte potrivite:

Râşnită din ceramică pictată manual, lemn şi metal, pentru măcinat cafea, piper, cardamom sau alte condimente

Rasnita ceramica-228x228

Umbrela delicată, realizată din pânză şi dantelă, cu mâner din lemn, în stil vintage, amintind de vremurile de odinioară. Este potrivită pentru ocazii speciale sau evenimente deosebite, cum ar fi căsătoria sau logodna.

Umbrela de dantela 1-228x228

Un dar simpatic şi original: set în formă de broscuţă verde, format din şase furculiţe-scobitoare pentru servit aperitivele şi gustările reci.

Minifurculite aperitiv 10-500x500

Şi să nu uităm de copii… Celor mici le putem dărui fie un set de batoane de cretă colorate, decorate cu motive chinezeşti, fie un elefănţel – opritor de uşa, un accesoriu din material textil care împiedică uşa să se închidă, un cadou care va fi, cu siguranţă, apreciat de copii. Pentru fetiţe: o păpuşă din porţelan pictat, îmbrăcată în rochiţă şi jachetă, un obiect delicat, lucrat cu migală şi atenţie la detalii, de la şuviţele de păr buclate, până la aplicaţiile din broderie sau materiale fine, în pas cu moda.

Pentru mai multe idei ingenioase de cadouri, vizitaţi magazinul online! Se apropie şi sărbătorile, aşa că dacă sunteţi în pană de idei, şi voi şi Moşu’ şi va stoarceţi creierii să găsiţi un cadou inspirat, Cadouri Altfel va ajută să-l găsiţi. Sunteţi scutiţi de alergătura din magazine şi găsiţi o grămadă de idei originale pentru cadouri. Ieşiţi astfel din tiparele clasice alegând cadouri deosebite, care fac senzaţie, daruri cu personalitate şi mesaj, altele decât obiectele banale pe care le vedeţi pretutindeni şi la preţuri cât mai accesibile. Cadourile Altfel au o poveste şi spun în acelaşi timp o poveste. Şi chiar dacă nu sunt sărbători sau onomastici, sfatul meu este să nu rataţi ocaziile de a dărui cadouri celor dragi… este frumos să ne dăruim unii altora amintiri frumoase.

logo

Advertisements

4 Comments Add yours

  1. Reblogged this on Cadouri Altfel and commented:
    Se apropie şi sărbătorile, aşa că dacă sunteţi în pană de idei, şi voi şi Moşu’ şi va stoarceţi creierii să găsiţi un cadou inspirat, Cadouri Altfel va ajută să-l găsiţi. Sunteţi scutiţi de alergătura din magazine şi găsiţi o grămadă de idei originale pentru cadouri.

  2. O lista de sugestii foarte inspirate!

  3. Aghinitei Maria says:

    Cadouri inspirate si cine stie sa apreceze un cadou altfel decat cel luat pe fuga, ca sa scapi de obligatie, va fi incantat!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s