Quickmobile aduce iPhone 6 în România

iPhone 6 s-a lansat acum câteva zile şi a şi ajuns în România. Cei de la Quickmobile sunt primii care aduc produsele Apple la noi în ţară, deja au început să livreze iPhone-urile pre-comandate din ziua lansării până acum.Telefoanele sunt disponibile în trei culori – gri, alb şi auriu şi în versiunile de 64GB şi 128GB.

Faptul că Iphone 6 ajunge atât de repede la noi prin QuickMobile înseamnă că România este o piaţă de desfacere bună, un punct important pe harta mondială IT&C, alături de ţări precum Germania, S.U.A. Suntem un popor pasionat de gadgeturi, interesat de tehnologie şi progres, iar în ultimul timp avem acces rapid la tehnologie de ultimă oră. Acum nu mai trebuie să aşteptăm luni de zile până să apară şi la noi un telefon, calculator, televizor nou.

iphone-6-quickmobile-1Dacă vrei să pui mâna pe primul iPhone 6 din România, intră pe blogul lui Cristian China Birta şi participă la concursul organizat de acesta. Tot ce trebuie să faci, este să scrii într-un comentariu cât de mult contează faptul că iPhone 6 ajunge atât de repede în România prin QuickMobile. Premiul iPhone 6 va fi oferit prin tragere la sorţi, prin random.org. Azi e ultima zi de concurs şi vă mai puteţi înscrie până la ora 23.59.

iphone6romania

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s