A început SuperBlog 2014

A-nceput o nouă competiţie de blogging creativ, cea de-a noua ediţie din istoria SuperBlog. După ce 3 ediţii le-am stat pe tuşă, mă înscriu şi eu, nostalgică fiind după vremurile când eram un superblogger şi cu speranţa că voi avea timp să particip la toate probele şi să nu depăşesc nici termenele limită (coşmarul meu). Astăzi a fost lansată prima probă, deci practic s-a dat startul la superblogăreală.

Succes superbloggeri! S-avem inspiraţie!

logo_superblog21

SuperBlog este cea mai longevivă competiție din blogosfera românească. Lansată în toamna anului 2008, SuperBlog a înregistrat, în cele 8 ediții organizate până acum, peste 1300 de participanți și mai bine de 18.000 de articole, pe teme dintre cele mai diverse. Competiția este deschisă tuturor bloggerilor din România, novici sau experimentați, indiferent de vechimea blogului, de trafic și de tematica abordată.

SuperBlog 2014 se va desfăşura în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2014 şi este un prilej pentru bloggerii participanți de a-şi demonstra creativitatea, de a câștiga recunoaștere și premii exersându-și pasiunea pentru blogging. Pentru a participa, ai nevoie doar de un blog în limba română, creativitate și dorința de a te afirma scriind articole originale, pe teme propuse de sponsorii competiţiei.

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Echipa SuperBlog says:

    Bine ai revenit, Andreea! Multumim pentru inscriere, ne bucuram sa te regasim din nou la start 🙂 Inspiratie din plin si mult succes!

    1. Mulţumesc şi eu! Să fie!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s