PEtrecerea de Pietoni în Piaţa Unirii

Nu există eveniment Delivering Life la care să nu te distrezi sau cel puţin un zâmbet mare şi prelungit să ţi se instaleze pe chip. Cu toţii ştim cum e să pleci obosit de la serviciu, după o zi stresantă de lucru, să pierzi apoi timp preţios din viaţa ta, în trafic, în mijloacele de transport, aşteptând la semafor minute-n şir, în drumul spre casă. Dar dacă deodată, în timp ce tu aştepţi obosit la semafor să se facă verde, vezi traversând strada, o gaşcă de oameni veseli, dansând, chiuind, cântând, cu o pancartă mare pe care scrie “PETRECEREA DE PIETONI”? Nu-i aşa că starea de spirit ţi se schimbă? Faţa ţi se înseninează şi un zâmbet afişează de acum, muşchii încordaţi se relaxează şi parcă-ţi vine să intri în gaşca lor să petreci cu ei. Asta este şi ideea acestui eveniment: să binedispună oamenii. Eu îl mai văd şi ca pe un mesaj pentru şoferi pentru ca aceştia să fie mai atenţi şi mai grijulii cu pietonii 🙂 .

7

Anul acesta petrecerea de pietoni s-a ţinut în Piaţa Unirii. Ne-am întâlnit pe la ora 18.oo în piaţă şi după câteva mici pregătiri, a început petrecerea. La culoarea verde a semaforului, traversam pe trecerea de pietoni, dansând, chiuind, veseli şi cu trupa Barbarossa în frunte care a asigurat muzică de petrecere 🙂 . La sfârşit a urmat un afterparty în Parcul Unirii.

Trupa Barbarossa

9

Afterparty 

8

Alte poze de la petrecere mai jos si mai multe poze în curând pe pagina lor de facebook – Delivering Life.

Delivering Life organizează şi alte evenimente frumoase: Marea Stropeala (bătaie cu apă), Gala Oamenilor, Trenuletul de oameni. Anul acesta am ratat bătaia cu apă, dar am fost la Gala Oamenilor, un alt eveniment menit să binedispună oamenii, care se organizează la metrou (oamenii care intră sau ies de la metrou sunt aşteptaţi să treacă pe covorul roşu, cu aplauze, încurajări, zâmbete, veselie, mesaje frumoase: “Eşti un erou.”, “Ne place de tine!”, “Te iubim!”).

10

12

11

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s