Vizitati Rosia Montana! Excursii de Paste si 1 Mai la Rosia Montana

 

headerVizitati

Alburnus Maior si Asociatia Bucuresti va invita intre 18 – 21 aprilie si 1 – 4 mai sa petreceti sarbatorile de Paste si pe cele de 1 Mai la Rosia Montana, in cadrul unui sejur deosebit, bogat in tururi ghidate si activitati recreative.

Timp de patru zile, veti fi purtati printre vestigiile milenare, catre monumentele naturale, pe cele mai inalte varfuri ale muntilor si pana in subteranele reprezentate de binecunoscutele galerii romane, iar seara, la foc de tabara, veti descoperi traditiile si legendele locului in prezenta localnicilor din Rosia Montana.

Ofertele turistice cuprind tururi ghidate la cele mai importante si reprezentative obiective naturale si de patrimoniu ale Rosiei Montane, precum; lucrarile miniere preromane si romane unice in lume, Piatra Corbului si Piatra Despicata, Sfinxul Rosiei Montane sau bisericile seculare.

Cunoasteti Rosia Montana asa cum este ea! Rosienii isi deschid casele pentru toti iubitorii Rosiei Montane. Mai multe informatii despre costuri, inscriere si programul complet al sejururilor gasiti pewww.VizitatiRosiaMontana.ro!

Va asteptam cu drag!

Directioneaza 2% catre Campania Salvati Rosia Montana!

In ultimii ani, mii de oameni din tara si din lume s-au alaturat campaniei, iar initiativele rezultate sunt uimitoare. Am invatat impreuna ca spiritul civic, dialogul si solidaritatea dau forta Campaniei Salvati Rosia Montana si ca, prin sprijinul fiecaruia dintre voi, reusim sa continuam si sa dezvoltam cea mai mare campanie de mediu si sociala din Romania.

Toate acestea sunt posibile prin voluntariat, participarea la proteste, discutii cu prietenii si prin instrumente precum 2%. La fel ca in anii trecuti, Codul Fiscal permite fiecarui cetatean directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre organizatiile non-guvernamentale.

Sustineti Campania Salvati Rosia Montana completand si depunand, pana la data de 25 mai 2014, formularul 230 (in cazul impozitului pentru salarii) sau formularul 200 (daca ati avut alte venituri).

Formularele de mai sus sunt precompletate cu datele Asociatiei Alburnus Maior din Rosia Montana.
Denumire entitate nonprofit / unitate de cult:
ASOCIATIA AURARILOR ALBURNUS MAIOR
Codul de identificare fiscala al entitatii nonprofit / unitatii de cult:
13411229
Cont bancar (IBAN) al entitatii nonprofit / unitatii de cult:
RO17 RNCB 0008 0211 9085 0001

Mai multe detalii aici.

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s