Transport masini pe platforma Anglia – Romania

Se practica la noi in tara: legatul masinii cu o sfoara sau cu un lant de alta masina si tractarea ei dintr-un loc intr-altul atunci cand masina este defecta sau cand autoturismul nu este inmatriculat. Am prieteni care au procedat asa…
Cei care actioneaza in acest fel atunci cand doresc sa-si transporte masina, nu se gandesc cat de periculos este, oricand existand posibilitatea unui accident. Tractarea trebuie facuta cu ajutorul unei bare lungi de fier care sa impiedice ciocnirea celor doua autovehicule sau pe platforma, prin intermediul unei firme specializate. Mai mult… acestia nu realizeaza cat de mult risca, pentru ca este interzisa prin lege tractarea unei masini cu lantul sau cu funia..

Pentru a evita problemele, cea mai buna solutie este sa se apeleze la o companie specializata in tractari auto, care va ridica masina pe platforma si o va duce in siguranta la destinatie.

Este strict interzis sa circuli cu un automobil pe sosea atunci cand acesta nu este inmatriculat sau inregistrat. Iar daca-l aduci din strainatate si in mod sigur nu doresti sa risti cu inchisoare pana la 3 ani, atunci opteaza pentru aducerea lui pe o platforma autorizata.

Multi considera ca este foarte scump un astfel de transport, dar nu este asa. Transportul pe platforma nu presupune nicio taxa in plus, scapi astfel de grija numerelor si a cartii verde (trebuie insa sa ai actele de cumparare, talonul si cartea masinii), in plus se reduc costurile cu carburantul, cu alte taxe, viniete etc.

Am avut acum ceva vreme o discutie cu un client care aduce mereu la salonul unde lucrez eu, masini din Anglia cu volan pe dreapta, pentru polish, detailing interior, folie solara. Ma asteptam sa fie scumpe aceste masini, insa am aflat ca nu sunt, tocmai pentru ca au volan pe dreapta si le aduce pe platforma cu o firma specializata in transport masini din Anglia.  L-am intrebat atunci: “bun, le iei ieftin de acolo, dar transportul in tara nu te costa destul de mult?” Si mi-a zis ca prefera pe platforma pentru ca scapa de oboseala, stres, de cheltuielile cu cazarea, masa si altele care ar putea sa apara daca s-ar duce el personal. Masinile sunt transportate in conditii de siguranta si ii sunt aduse acasa, in fata portii. In plus, poate sa le schimbe volanul pe partea stanga, in service.

Transport auto Anglia - Romania

Daca ai nevoie de o platforma pentru transport masini, iti recomand firma Optimal Auto care ofera servicii complete de transport de masini Anglia – Romania  si retur  atat pe intreg teritoriul judetului Arad cat si in intreaga tara.  Cursele se fac in orice zi la cererea clientului, iar rapiditatea si profesionalismul sunt atuurile care recomanda compania.

Autovehicule noi sau avariate, utilaje, autoutilitare, atv-uri, motociclete sau scutere, oricare dintre acestea pot fi transportate la cerere, la preturi avantajoase. Pe parcursul transportului, autovehiculele sunt in siguranta pe platforma auto, aflandu-se in grija specialistilor, care se ocupa de tot ce inseamna transportul masinii, asistenta pe tot parcursul drumului  si livrarea ei in conditii de siguranta clientului.

Capacitatea de transport este intre 1 si 12 masini simultan, bineinteles in functie de dimensiunea autoturismelor. Transport pe platforma specializata din Anglia pentru orice tip de autoturism, orice marca, noi sau second hand, limuzine, dubite sau autoturisme de teren. Toate vehiculele firmei sunt conduse de soferi experimentati, profesionisti si sunt dotate cu rampe, trolii si curele, astfel incat autoturismele pot fi usor incarcate si descarcate.

transport masini anglia

De asemenea, clientul primeste consultanta in alegerea celei mai bune variante de transport a masinii sale din Anglia catre  Romania. Traseul este stabilit impreuna cu acesta pentru a se obtine costul optim al transportului, iar orice problema aparuta pe drum cade in sarcina transportatorului. Serviciile oferite sunt disponibile la orice ora si in orice zi, la preturi competitive!

Toate transporturile sunt atent monitorizate de catre personalul de la sediul companiei, clientii putand oricand obtine informatii despre locatia masinii comandate/cumparate, apeland numarul de telefon afisat pe site sau venind personal la sediul Optimal Auto Srl.

header-bg

Advertisements

17 comments

  1. Vreau sa duc un Mitsubishi L200 pe platforma de la Londra ,N99BD, la Caransebes,jud. Caras Severin. Rog oferta la tel +44(0)7448563954

  2. Va oferim servicii complete de transport de masini Anglia Romania si retur atat pe intreg teritoriul judetului Arad cat si in intreaga tara. Suntem o firma de specialisti in transport si va oferim o gama completa de servicii in transportul masinii Dvs din Anglia catre Romania. Cursele se fac in orice zi la cerea clientului.Rapiditatea si profsionalismul ne caracterizeaza. Putem transporta autovehicule noi sau avariate, utilaje, autoutilitare, atv-uri, motociclete sau scutere. Pe parcursul transportului, autoturismul dvs este in perfecta siguranta pe platforma auto, in grija unei firme de specialisti, ce lucreaza la cele mai avantajoase preturi.

  3. Salut ma intereseaza si pe mine sa duc un MERCEDES SPRENTER 3,5 t douo panouri din Romania in Anglia si daca se poate ,cit ma costa.

  4. Salut am un ford mondeo nottingham- craiova ma intereseaza pretul si pe ce data ar fi posibil,multumesc

  5. salut, as vrea si eu sa aduc un vw passat din anglia(londra) cam cat ma costa pana in constanta? stima si astept raspuns…

  6. vreau sa trimit urgent in tara o masina din londra in cluj napoca,,,imi poate da cineva ceva informatii,preturi?
    07426729692 tel(lasa mesaj si sun eu)

  7. buna ziua .as dori sa duc si eu masina in romania la timisoara ,turism mercedes .cat m ar costa. multumesc

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s