Cursuri pentru copii, scoala de vara si petreceri pentru copii la Sarida Kids Club!

 Fotbal, tenis, balet sau cursuri pentru copiii de dans? Pictura, pian, limba engleza sau informatica? Oare la ce se pricepe copilul tau?

Stii ce-i face placere copilului sau ce activitati i se potrivesc, fara sa-i incarci programul si sa devina un chin pentru el, obosindu-l si rapindu-i din timpul liber? Daca nu are inclinatii spre ele, copilul se plictiseste, oboseste si neavand rezultate si satisfactii, devine irascibil si pana la urma, refuza sa le mai faca.

Greseala parintilor (nu din rea intentie, in niciun caz!) este ca, din dorinta de a avea un copil inteligent, talentat, care sa reuseasca mai tarziu in viata, il inscriu pe acesta la cat mai multe activitati, cursuri, sporturi (unele dintre acestea, poate nici nu-l atrag pe copil). Timpul pe care copilul ar trebui sa-l petreaca cu parintele este inlocuit cu timpul acordat acestor activitati, ceea ce nu este in regula. Copilul are nevoie de comunicare, de afectiune si de intelegere. Programul devenind incarcat, copilul nu mai face fata, e nemultumit, iar aceste lucruri pot sa duca chiar la disparitia adevaratelor inclinatii ale copilului. Se mai intampla si viceversa: cei care au talente in anumite domenii, sa nu aiba sustinerea parintilor (fie ea morala sau materiala), pentru a-si pune in valoare aptitudinile. Sau mai exista situatia in care parintele nu identifica din timp aptitudinile copilului si neacordand atentie micilor amanunte, aceste aptitudini se pierd… Copilul “da semnale” cand ii place sa faca ceva.. canta, deseneaza, danseaza, construieste si demonteaza… trebuie doar sa fii atent si sa observi aceste lucruri, bineinteles la timp 🙂 . Cunoasterea aptitudinilor copilului si descoperirea lor din timp, precum si faptul ca parintii tin cont de dorintele copilului si de ce ii place acestuia sa faca, joaca un rol foarte important in educatie, in diversele etape de trecere de la un nivel la altul in invatamant, precum si in procesul de dezvoltare si maturizare si mai tarziu, in cariera. De asemenea, parintii mai trebuie sa tina cont de varsta si de dezvoltarea fizica, de rezultatele scolare si sa fie buni “observatori” ai comportamentului copilului, sa fie atenti la modul in care comunica si in care relationeaza, sa urmareasca felul in care socializeaza in grupul de prieteni.

Asa ca… Parinti, observati si ascultati! 🙂  Si nu suprasolicitati copiii!

Si inca un lucru important, bun de stiut: Copilul exploreaza, cunoaste si invata prin JOACA! De aceea, va recomand Sarida Kids Club, un club pentru copii, cu o echipa tanara formata din instructori dedicati si entuziasmati care urmaresc continuu, ca prin jocuri interactive si dinamice, copilul (incepand cu varsta de 2 ani), sa invete sa socializeze si sa se integreze usor in societate. Obiectivul principal al clubului este descoperirea si dezvoltarea personalitatii si a inclinatiilor native ale copilului prin metode si tehnici de predare moderne.

sarida

Sarida Kids Club incurajeaza creativitatea, imaginatia, dezvoltarea fizica a copiilor prin organizarea de activitati specifice varstei: ateliere de creatie (pictura, dactilopictura, Art&Craft si origami, teatru), cursuri pentru copii (balet si dans modern), scoala de vara, petreceri pentru copii, afterschool etc.
Atelierele si cursurile sunt pentru copii incepand cu varsta de 2 ani pana la 9 ani si se desfasoara intr-o locatie deosebita cu sali mari, luminoase si bine echipate. Materialele didactice si sortuletele de protectie sunt incluse in oferta abonamentelor lunare.
 

Daca esti interesat sa-ti inscrii copilul la Scoala de Vara, trebuie sa stii ca aceasta are loc in perioada 24 iunie-6 septembrie.

Temele propuse pentru Scoala de Vara 2013 sunt:

 • 22-28 iunie: Saptamana Prieteniei
 • 1-5 iulie: Saptamana Arts&Crafts
 • 8-12 iulie: Saptamana “In pasi de dans”
 • 15-19 iulie: Saptamana “Calatorie in jurul lumii”
 • 22-26 iulie: Saptamana spontaneitatii
 • 29 iulie-2 august: English Week
 • 5-9 august Saptamana “Aventura pe mare”
 • 12-16 august: Saptamana micutului bucatar
 • 19-23 august: Saptamana de teatru
 • 26-30 august: Saptamana “Sanatate inainte de toate”
 • 2-7 septembrie: Prima zi de scoala/gradinita.

party

De asemenea, Sarida Kids Club va pune la dispozitie o sala deosebita unde puteti organiza petreceri tematice speciale pentru copii, plus o serie de facilitati: spatiu generos de joaca pentru copii, spatiu de asteptare pentru adulti, spatiu pentru diverse activitati recreative si educative pentru copii, decoratiuni pentru sala de petrecere, baloane si confetti, joc de lumini laser, animator, catering, invitatii personalizate, diverse accesorii de petrecere: masti, palarii, papioane, coifuri, ochelari de petrecere etc.)

party2
party3
party4

Totodata, Sarida Kids Club promoveaza un stil de viata sanatos prin oferirea gustarilor bio in cadrul Clubului de Sambata , in timpul Scolii de Vara, a cursurilor de dans, de balet, a atelierelor de creatie, la After School, Before School sau la atelierul de teatru.

Ca membru Sarida Kids Club, copilul tau invata lucruri noi, participa la activitati pe care le poate face si acasa, doar ca aici materialele sunt variate, iar mamicile nu trebuie sa stranga sau sa curete dupa sedinta de creatie a miculutului. 😀

Copilului i se ofera posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile mentale dar si cele fizice si de a-si pune in practica ideile creative. Iar parintii sunt incurajati sa participe la cursuri, daca doresc sa se relaxeze intr-un mod creativ impreuna cu copiii.

foto

 

Un articol marca BlogAwards.ro!
Advertisements

One Comment Add yours

 1. Alexandru says:

  Imi plac astfel de proiecte special create pentru copii, pacat ca in Romania nu se promoveaza ceea ce trebuie si promovam ceea ce nu trebuie. Felicitari!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s