Festivalul Luminii – Redescopera frumusetea lucrurilor marunte!

Cercetașii României ne invita la Festivalul Luminii, un proiect sincron ce se desfăsoară în peste 15 localităţi din toată ţara. Evenimentul din capitală va avea loc în data de 25 mai, în Parcul Carol, începând cu ora 21:00.

Festivalul Luminii este o modalitate de a opri timpul în loc, în ciuda agitaţiei urbane, de a face oamenii să contribuie indiferent de varsta la valorificarea timpului, a lucrurilor importante şi a celor minore din viaţă, într-un mod creativ.
Sute de cercetași din toată țara vor împărți gânduri bune, culoare și lumină tuturor celor prezenți.

O dată cu lăsarea întunericului, vom aprinde împreună 12000 de lumânări şi le vom aşeza în gulguţe confecţionate manual, iar sute de cercetași vor împărți gânduri bune, culoare și lumină tuturor celor prezenți.

Câteva dintre activitățile de anul acesta:

Jocurile copilăriei
Origami
Desene inspiraționale
Jonglerii
Lumini și umbre
Expoziții de fotografie

festival

Organizaţia Naţională Cercetaşii României împlineşte anul acesta 100 de ani de activitate! Datorită numărului și calității membrilor săi, dar mai ales a capacității de a influența prin educație comunitățile locale, cercetășia reprezintă, de peste 100 de ani o forță socială și un lider al inovației.

Cercetașii consideră că lucrurile valoroase în viață se construiesc prin suma unor gesturi mici. Milioane de oameni și-au dezvoltat aptitudinile și caracterul cu ajutorul cercetășiei. Câțiva dintre ei au ajuns lideri de marcă ai societății, cu nume despre care s-a auzit peste tot în lume, însă cei mai mulți au întărit rândurile acelor anonimi care, prin valorile pe care le promovează și prin viața pe care și-o construiesc au contribuit la bunăstarea comunităților în care traiesc. Ei au luat inițiativă și au ales să se implice în crearea unei lumi mai bune.

Sursa: www.facebook.com/events/129739963884168/ si www.festivalul-luminii.ro/locatia/4/Bucure%C5%9Fti

harta

Advertisement

2 thoughts on “Festivalul Luminii – Redescopera frumusetea lucrurilor marunte!

  1. Si in orasul meu sa desfasurat acest eveniment, am ramas putin dezamagit deoarece foarte putine persoane au participat.

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.