Curatenia de Primavara Junior 2013

 „Curatenia de Primavara Junior 2013” este primul eveniment organizat de Team Work care ii are in centrul atentiei pe cei mici, copii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani.

Asadar, daca aveti copii sau nepoti si doriti sa le oferiti sansa de a se juca in natura si de a face in acelasi timp si ceva util si educativ,  inscrieti-i la acest eveniment!

Curatenia de Primavara Junior se desfasoara in zilele de 6 si 7 aprilie, inscrierile avand loc pana pe data de 5 aprilie. Pentru mai multe detalii accesati articolul de pe blogul Team Work .

De asemenea, puteti sa va implicati si altfel, spre exemplu ca voluntarii ce vor insoti fiecare grupa de copilasi in activitatile la care acestia vor participa. Nu este o activitate care sa presupuna cunostinte botanice anterioare, ci doar o pasiune pentru natura si disponibilitatea de a lucra cu copiii.  Daca doriti sa participati, trimiteti un e-mail pe aceasta adresa: gradina.botanica@teamwork.org.ro

Pentru a fi mereu la curent cu activitatile organizate de Asociatia Team Work in Gradina Botanica, alatura-te grupului Team Work – Voluntariat la Gradina Botanica de pe Facebook.

afis

 

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s