Bilantul campaniei vALLuntar: 522 de recenzii de carte si 632 de copacei de plantat

afiş campanie vALLuntar

522 de recenzii de carte, 10.607 comentarii si 632 de copaci, puşi la dispoziţie de ROMSILVA – acesta este bilantul Campaniei vALLuntar care a avut ca scop incurajarea lecturii si a voluntariatului.

In perioada 4-17 februarie 2013, Editura ALL a pus gratuit la dispozitia fiecarui blogger cate doua carti la alegere de pe http://www.all.ro. Bloggerii au citit, au scris recenzii la cartile ALL pe blogul personal si au adunat comentarii. 15 comentarii la recenzia publicata = un copac plantat.

Daca o recenzie a avut mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii s-au cumulat cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri si, la 20 de comentarii s-a mai pus la socoteala un copac.

Plantarea copacilor va avea loc in data de 6 aprilie 2013, la Snagov.

Sunt 18 judete in care bloggeri vor planta singuri copacii: Argeş , Bacău, Brăila, Braşov, Bistriţa Năsăud, Bucureşti – ILFOV, Călăraşi, Constanţa, Cluj, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Maramureş, Prahova, Sibiu, Timiş, Vrancea, Iaşi.

In prima editie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de carti si s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipa de angajati ALL a facut voluntariat in doua centre alese de bloggeri: Hospice si Policy Center for Roma and Minorities).

Vezi recenziile mele de carti cu care am participat la campanie (doua carti superbe pe care le recomand cu placere iubitorilor de lectura de calitate):

Gargui, cartea cu cel mai scump copyright din Romania!

Ati citit Britannia Road 22? O recomand!

Advertisements

2 thoughts on “Bilantul campaniei vALLuntar: 522 de recenzii de carte si 632 de copacei de plantat

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s