Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro

Se cauta Blogger Ambasador ZorileStore! Iar prin intermediul acestui articol imi anunt inscrierea la competitie.
BlogAwards.ro in colaborare cu magazinul online ZorileStore, lanseaza o noua campanie pentru bloggeri, in cadrul careia toti participantii primesc GRATUIT produse de incaltaminte (pantofi sport sau papuci, la alegere) din categoria Curatenia de primavara de pe site. Autorii celor mai reusite 10 review-uri de incaltaminte intra in competitia pentru titlul de Blogger Ambasador ZorileStore!
Perioada de desfasurare a campaniei: 27 Martie 2013 – 26 Aprilie 2013, ora 12:00.
In prima etapa care se desfasoara in perioada 27.03.2013 – 07.04.2013, ora 23:59 , bloggerii isi exprima dorinta de participare la competitia “Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro” si isi aleg produsul dorit dar doar din categoria Curatenia de primavara. In perioada imediat urmatoare, vor primi perechea de incaltaminte aleasa, o vor proba, o vor analiza si vor scrie un review pe blog, pe care-l vor posta pana pe 20 Aprilie, ora 23:59!
Cei 10 finalisti vor fi anuntati in 22 aprilie 2013, iar marele castigator al campaniei, Bloggerul Ambasador ZorileStore, va fi anuntat pe 26 Aprilie 2013, in urma jurizarii finale.
Mai multe detalii gasiti AICI!
LOGO
Eu imi doresc aceasta pereche de pantofi casual. Mi se par super draguti si comozi si-mi place marca – CAT.
cat
Pantofii casual CAT pentru femei KEA CANVAS au un aspect neconventional si sunt confectionati din materiale de calitate .  Partea superioara, din material textil, se completeaza perfect cu talpa exterioara din cauciuc iar combinatia placuta de culori imbunatateste aspectul estetic al modelului. Talpa mediana atrage atentia prin sectiunile sale deosebite, partea din fata fiind traversata de catre linii verticale, cea centrala dispunand de o impletire deosebita; partea din spate, neteda, asigura un plus de protectie impotriva impactelor externe. Pantofii CAT aduc un plus de extravaganta stilului celei care-i poarta!
De abia astept sa-i primesc sa ma simt ca o pisicuta in ei! 🙂
Advertisements

One thought on “Blogger ambasador pentru ZorileStore.ro

  1. Eu iti doresc mult succes, dar mi se pare un fel de aberatie sa aplici ca pentru o slujba serioasa. Sa fii ambasador de brand “oficial” este o favoare pe care o faci tu unei anumite firme, cu avantaje reciproce, in care ii oferi o expunere mai larga prin intermediul blogului tau, deci conteaza sa scrii bine, sa ai un public, sa fii “vizibil” pe internet, iar ei iti ofera in schimb produse sau mici atentii ca “plata”. Sau poti sa fii “ambasador” neoficial si sa ridici in slavi o marca care iti place tie foarte mult doar pentru placerea ta, fara avantaje materiale sau de alta natura.

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s