Pentru iubitorii de pantofi… si un anunt de maxim interes!

 

Credeati ca le-ati auzit pe toate?!:-) Stati s-o auziti pe asta:

Se cauta Shoe Testers ( purtatori de pantofi )! Leofex.ro are o provocare maxima, cu ocazia lansarii noii colectii de primavara-vara 2013. Ei bine, echipa simpatica de la Leofex angajeaza cu contract de colaborare 20 de persoane din toata tara pentru un job de tester de pantofi.

Cei care aplica si sunt selectati pentru acest job, vor trebui sa poarte timp de o saptamana o pereche de incaltaminte la alegere si sa realizeze apoi un raport de „purtabilitate” ce se refera la: Aspect, Comoditate si Mix&Match ( adica adaptabilitatea incaltamintei cu diverse articole de imbracaminte ). Si pentru job-ul asta tare interesant, primesti o suma fixa de 150 lei. Poti sa te inscrii in perioada 1-31 martie, trimitand pe adresa cariere@leofex.ro un CV cu urmatoarele date: varsta, sex,  nr. la pantofi, greutate, alti parametri pentru evaluare pantofi, sugestii generale referitoare la pantofii Leofex sau mai simplu, te inscrii pe pagina de Facebook Leofex.

testator-pantofi-national-600x204

Cum vi se pare? Eu zic ca cei de la Leofex.ro au nascocit o idee super tare si nu poate fi catalogata decat un gest inedit si inspirat al producatorului de a se apropia de client. O miscare super ingenioasa de marketing si care sunt convinsa ca starneste cel putin zambetele potentialilor clienti…si in mod clar, o dovada ca se doreste atingerea unor standarde inalte din punct de vedere al calitatii produselor pe care le comercializeaza.

logo11

Un articol marca Blogal Initiative si Leofex!

3 thoughts on “Pentru iubitorii de pantofi… si un anunt de maxim interes!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s