Urcă şi tu cu noi în vagoanele care transportă oameni fericiţi, marti, 5 martie, de la 18:30, in Gara de Nord!

„Stimaţi călători, trenul Delivering Life Express pleacă marţi 05 martie, la ora 18:30, de la toate liniile, către destinaţia visurilor voastre. Sunteţi invitaţi să vă ocupaţi locurile în singurul Express în care naşul vă oferă bilete gratuit. Trenul circulă în direcţia FERICIRE!”

afis

Marti, 5 martie, de la ora 18:30, în faţa peroanelor din Gara de Nord, îşi deschide uşile un „tren” format din oameni, care accelerează cu entuziasm spre viaţă. (Vezi facebook event)

Delivering Life Express este un tren al jocului, al călătoriei spre timpul prezent şi al experimentării bucuriei. Acel tren entuziast care te duce, metaforic, dar distractiv, la destinaţia ta secretă, la care te gândeşti şi la job, şi în somn, sau chiar şi când mergi spre Braşov.

Taxa de călătorie: un zâmbet până la urechi. 🙂

Gara este un loc al aşteptărilor şi poate uneori al aşteptărilor de la viaţă, de la sine sau chiar de la cei din jur. Aici vine rapid Delivering Life Express pentru a întrerupe oamenii din gânduri şi griji şi pentru a le oferi câteva momente de veselie, aşa, pe neaşteptate. Acelaşi Express va fi acolo şi ca să le dea un impuls de energie celor care ajung obosiţi după călătorii lungi.

Urcă şi tu cu noi în vagoanele care transportă oameni fericiţi, marti, 5 martie, de la 18:30, din faţa panoului Plecări/Sosiri din Gara de Nord. Delivering Life Express va fi punctual. Şi cu veselie.

Inscrie-te aici daca vii sa facem trenuletul impreuna: DA, VREAU SA VIN!

 

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s