Hai la Bazarul cu Lucruri Gratis!

bazar

Bazarul cu Lucruri Gratis este o intalnire periodica a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, discutii, prietenie, bunatati, servicii, buna dispozitie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate. Bazarul este organizat cu ajutorul voluntarilor si este o initiativa a Departamentului de Binefaceri, cu sprijinul platformei LucruriGratis.ro, Carol53 si a comunitatii de oameni cu suflet mare din Bucuresti.

Totul Gratuit! Fara bani, fara schimburi, fara negocieri! Iar produsele care vor ramane in urma bazarului vor ajunge la persoane cu probleme materiale, prin intermediul institutiilor de profil, fundatiilor/ong-urilor sau vor fi oferite celor care au nevoie de ele online, prin platforma LucruriGratis.ro.

LucruriGratis.ro este un portal care ajuta oamenii care au lucruri pe care nu le mai folosesc, sa scape de ele (in loc sa le arunce la gunoi) si oamenii care ar putea sa le foloseasca, sa le primeasca (in loc sa cumpere produse noi). Fa-ti si tu un cont, dureaza putin si este gratis: www.lucrurigratis.ro

Hai la o noua editie a Bazarului cu Lucruri Gratis, sambata, 23 februarie, de la ora 12.00 la 17.00, la Carol 53, unde vei putea sa daruiesti obiectele pe care nu le mai folosesti si sa iti alegi complet gratuit orice lucru de care ai nevoie.

Vrei sa stii cand vor mai fi urmatoarele editii ale bazarului sau doresti sa te implici in organizarea bazarului la tine in oras? Atunci inscrie-te aici: http://bitly.com/vreau-bazar .

targ

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Doresti o Analiza-Critica Blog? Daca da, scrie un comentariu prin care solicitit pe http://www.hibiscusbambucea.wordpress.com/analiza-critica-blog/. Apropo, numai cuvinte de lauda pentru al tau blog! Numai bine!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s