Impreuna pentru “Usturoiul” romanesc!

Usturoi este un film independent românesc care are mari șanse să ajunga pe ecrane doar cu ajutorul nostru. “Usturoi“, filmul co-realizat de Radu Bazavancauta fonduri pentru finalizarea proiectului.

Barfe de making of gasiti pe blogul filmului, adica aici: blog.filmulusturoi.ro . Tot acolo veti gasi si un mesaj de la Bulibasa cu scenariul si productia 🙂 . Acesta este mesajul:

Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Foarte pe scurt: suntem pe ReelHouse, un site care ne poate ajuta să ne promovăm filmul peste ocean. De aceea, vă rugăm frumos să vizitaţi pagina dedicată filmului nostru, să mai vizionaţi o dată teaserul al doilea şi, dacă v-a plăcut, să-i daţi Like. Acest lucru ne va permite să atragem fonduri din donaţii şi, în cel mai rău caz, să ne facem puţină publicitate înainte de marea lansare de anul acesta.

Mai mult, aveţi acolo încă două bloopers, plus poze de la filmări.”

Urmăriți teaserul filmului ca sa va convingeti ca merita ajutorul nostru!

http://www.reelhouse.org/lucianoalexander/usturoi/usturoiroadtrip

Deci, ajutam filmul Usturoi? 🙂

Ajutăm Filmul Usturoi?„ face parte din conceptul  „Bloggeri pentru blogger”. Dacă doriți să ajutați filmul Usturoi, lasați un comentariu la articolul dedicat de pe Blogal Initiative in care sa specificati cu ce sunteți dispuși să ajutați (un advertorial, un banner, altceva), până pe 6 februarie. De pachetul oferit de bloggeri va beneficia sponsorul care se va oferi să finanțeze proiectul.

 

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s