Cumparaturi istete aproape de casa ta – InZona Ta

Cum ar fi sa le gasesti pe toate la un loc? Adica cele mai bune oferte la produse si servicii pe un singur site… si aproape de casa, in zona ta… Acum, toate ofertele speciale din zona ta sunt pe un singur site: InZona Ta.

InZonaTa este un portal de oferte speciale pentru persoanele interesate sa descopere noi comercianti din zonele pe care le frecventeaza zi de zi. Pe site te poti inscrie ca membru interesat de a primi ofertele care te intereseaza si din zona ta, iar daca esti antreprenor, iti poti crea un cont de persoana juridica pentru a-ti promova propriile oferte.

InZona Ta isi fidelizeaza membrii organizand saptamanal concursuri si oferindu-le acestora posibilitatea de a beneficia GRATUIT de ofertele de pe site prin intermediul punctelor de fidelitate.

 Sunt mare amatoare de cumparaturi online pentru ca la mine timpul este mereu o problema. Si pentru ca suntem in preajma sarbatorilor si e luna cadourilor, acum sondez piata si caut cadouri pentru cei dragi. Am gasit cateva oferte de Craciun foarte interesante pe portalul InZona Ta. Spre exemplu, un pachet cadou extraordinar de la ArtGastro.com:  Bomboane Revillon si o Sticla de Vin Beaujolais Village:

cadou

Vezi oferta!

Ma mai tenteaza si o excursie la munte in perioada asta. Si am vazut o oferta frumoasa: Pachet de Craciun 2 nopti 24-26 Decembrie la poalele muntilor Bucegi, intr-o atmosfera imbietoare de relaxare la RAMADA BRASOV.

Pachetul contine:
– 2 nopti de cazare cu mic dejun;
– Cina in seara de ajun;
– Pranzul din ziua de Craciun.

logo

Vezi toate ofertele:

zona ta

Acest articol este inscris in concursul “Castiga-ti cadoul de Craciun: un iPhone 5 de la InZonaTa si Florin Grozea!” sponsorizat de site-ul de oferte speciale www.InZonaTa.ro .

concurs

Advertisements

3 Comments Add yours

    1. S-a terminat concursul. Nu l-am luat eu. 😀

      1. n-are nimic, ai altele in fata 🙂

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s