Hai la Cafeneaua cu pisici!

La CAFENEAUA CU PISICI te aşteaptă multe blăniţe pufoase (din fericire nu mai sunt zgribulite) care tânjesc după afecţiunea unui singur om. Pisicile pe care le vei cunoaşte au avut şansa să fie salvate de pe stradă, dar sunt multe care încă mai au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!

CAFENEAUA CU PISICI este un eveniment organizat pentru a sprijini pisicuţele salvate de pe stradă. Se pot face donaţii sau se pot cumpăra obiecte hand-made şi prăjituri delicioase, urmând ca banii obţinuţi din vânzare să fie utilizaţi în scopul îngrijirii pisicuţelor mai puţin norocoase. Sunt la fel de bine-venite și donațiile în hrană sau obiecte utile pisicuțelor: mâncare umedă sau uscată, jucării, sisaluri, pătuțuri, pernuțe sau orice altceva cosiderați a fi util pisicuțelor. Obiectele pot fi noi sau vechi.

Sâmbătă, 15 Decembrie, între orele 12:00-18:00, Camera cu Pisici şi Free Pets se întâlnesc la CAFENEAUA CU PISICI, la Teatrul În Culise (Strada Ştefan Mihăileanu nr. 53, intersectia Pache Protopopescu cu Traian, fata in fata cu liceul Xenopol).

Ia-ti hainele groase de iarnă şi vino să faci o bucurie pisicilor, până şi simpla ta prezenţă le arată că îţi pasă. Şi dacă tot e sezonul cadourilor, cel mai frumos cadou pe care ai putea să ţi-l faci în această iarnă este un pisic – un ghemotoc de blană însufleţit şi plin de căldură. Cât despre cadourile pentru ceilalţi – poţi găsi aici bijuterii şi felurite obiecte handmade (donate de către creatori din toată ţara) şi vei face de două ori mai mult bine: îţi bucuri cunoscuţii, dar ajuţi şi pisicile.

CAMERA CU PISICI este un proiect independent de voluntariat care salvează şi ajută pisicile găsite pe stradă. Mai multe informaţii găsiţi pe site: http://cameracupisici.blogspot.ro/ şi pe facebook: http://www.facebook.com/thecatroom.

În Culise Teatru Pub: https://www.facebook.com/inculise
Free Pets: https://www.facebook.com/freepets

cafeneaua

6 thoughts on “Hai la Cafeneaua cu pisici!

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s